Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kurgu yapıyorsunuz tamam anladık ama okadar da abartmasınlar yahuu sumbul aganın gulnıhale asık olması yada pargalının sureklı konustugu vardı hanı resım cızen onunda carıye ye asılması yok metkuplarını goturmesı sacma dallasa doncek tarhımız

beni sıkmaya başladı çok mantık dışı şeyler oluyor dizide
ben bu ara fatmagüle ve ezele sardım valla

kizlar gulnihal degilmis..fragman verdiler..hurremde degil ki nigar kalfa gulerek mahi'ye gulsah itiraf etti diyo..diger kiz heralde.herkes mahiden biliyor validesultan cagiriyor ..cok kisaydi fragman

kizlar gulnihal degilmis..fragman verdiler..hurremde degil ki nigar kalfa gulerek mahi'ye gulsah itiraf etti diyo..diger kiz heralde.herkes mahiden biliyor validesultan cagiriyor ..cok kisaydi fragman

diğer kızda değil sanırım gülşahın kaçtığı sahnede arkasından o esmer kız yürüyo odaya doğru yanlışmı görüyorum

valla kimi öldürdüysa gülşah,kendi kelleden olur,mahide kargo ile sürgüne gidecek gibi geliyor,valide mahiyi çağırıyorsa kesin paketleyip postalıyacak,hürroş daha güçlenecek

gülşahın arkasından gelen cariye bence şahit olacak ve gülşahta katil olduğu için idam edilecek ,sadıkanın işlediği cinayette onun üstüne kalacak bence....

gülşah hürremi çok kıskanıyor.. hatta mahidevran bile o kadar kıskanmıyordur..galiba gülşahın da sülümanda gözü var şeytan gülşah.. tez kellesi vurula

bence hanımın çiftliğindeki halideyle gülşahın idam edilmesi lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…