benim asıl merak ettiğim bu zehirli lokum mevzusu padişahın kulağına gitmeyecek mi
pargalı bu cesareti nerden alıyor nasıl bu kadar rahat:44:
zaten bu gereksiz cesaretinden ve sürekli olarak insiyatif kullanmasından dolayı,bir süre sonra göze batıcak pargalı..
buna kendini padişah gibi görmeye başlamak da eklenecek sanırım..
sonunu hazırlamaya başladı işte..
ulaa pargalı için burada ayy romantikkk ayy hatceylen evlensin pargalıya aşıkım diye çok yorum okudum ee arada bende yazdım
şimdi herkes ölsün istiyoo o kadar hatceyle evlensin diye dua ettik oldu şimdi ölsün diye yazışıyoz ölecek adam bi murat ölsün bide pargalıı
Tarihtede Kesinleştiği gibi dizidede olacak olan Hürrem'in Kanuni'yi aldatma olayı gerçek... Meral Okay'ın ve Yağmur Durul Taylan'ın Fan sayfalarında ve Web sitelerinde geçen açıklamalar... MERAL OKAY; -Bugüne kadar Hürrem'i (MERYEM UZERLİ) melek,Mahidevr...an'ı (NUR FETTAHOĞLU)şeytan gösterdik,ama bitti artıık.Bu sefer ...Hürrem şeytan,...Mahidevran melek olucak...Yeni bölümde kesinleşmicek ama yeni sezonda kesinleşcek.Hürrem'in yeni çocuğu Leo'dan olucak.Birlikte oldukları sahneyi belki göstericez,belki göstermicez,rtük peşimizi bırakmıyor,geçen bölümde Hatice (SELMA ERGEÇ) ve İbrahim'in (OKAN YALABIK) hamam sahnesi için ceza aldık.Bu yüzden ayrıntılar yeni sezona olucak... YAĞMUR DURUL TAYLAN; -Bu sezon diziyi Hürrem üzerine kurgulamıştık,ama gelecek sezon dizi Mahidevran üzerine kurulcak.Eskiden Mahidevran (NUR FETTAHOĞLU) ve Kanuni'nin (HALİT ERGENÇ) aşkı çok büyükmüş.Bizde gelecek sezon Mahidevra'nın hayatını,Arnavut kökenli olduğunu,Babasının ona öğrettiği çalgı (müzik) dersleriyle saraya ne yenilikler getirdiğini,abisini,kız kardeşini, Kanuni'yle Valide Sultan'ın sayesinde tanışmalarını sergileyeceğiz
Hürrem Sultan, kızı Mihrimah ile konuşurken kendinde söz eder:
“Bu saraya ilk getirildiğim günü hatırlarım. Cahil bir kızdım. Güzelliğimden başka silahım, güzelliğimden başka çeyizim yoktu. Gülbahar ise kudretinin en göz kamaştırıcı devrindeydi. Hünkârın birinci kadınıydı. Mustafa gibi bir oğul doğurmuştu. Herkes ona daha şimdiden geleceğin Valide Sultanı gözüyle bakıyordu. Bir gece Hünkâr namazdan sonra mendilini omuzlarım üzerine bıraktı, önümde parlak bir yol açmıştı; parlak ama tehlikeli. Ben tek başıma âciz bir kadın, güzelliğim hem bahtımın, hem de mevtimin sebebi olabilirdi. Sen olsaydın ne yapardın?”
Hürrem Sultan, kendinden söz etmeyi sürdürür:
“…ben her ne elde ettiysem, karşılığında hayatımı koydum ortaya. Daima tehlike içinde yaşamak, daima etrafımda düşmanlık görmek beni böyle yırtıcı yaptı. Benim burnum tehlike kokusunu bin fersah öteden alır. Sen bu hissi anlayamazsın.”
Gülbahar için de, şu değerlendirmeyi yapar:
“Ben Padişahımız efendimizin gözdesiydim, o sarayın.”
alıntı..
Mahidevran değil de Gülbahar olarak verilmiş bir kaynakta mahidevran....
bu ne kız röportaj gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?