Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;v0nN0vceq8M]http://www.youtube.com/watch?v=v0nN0vceq8M[/video]

:92::92::92: ekleyen olduysa da fazla mal göz çıkarmaz didim ve ekleyiverdim fragmanı

eee nerde hani,ben göremiyorum ??

o fragman youtube düşmemiş,baktım yok..
başka sitede var ama ordan eklemek yasak sanırım :78:

du ben sana özelden gönderiim alminacım

bu arada pargalıdan neffffrettt ediyorummm

tabii ya kocalara gözkulak olmak iyidir

yaa hürrem ne ara hamile kaldıı
her halvet sahnesi olay oluyodu yoksa ben mi kaçırdımm
eeee hamile kalmış niye üzülüyooo

yaa hürrem ne ara hamile kaldıı
her halvet sahnesi olay oluyodu yoksa ben mi kaçırdımm
eeee hamile kalmış niye üzülüyooo

fragmanı öyle bir vermişlerki, hürrem leo ile buluşuyo, sonra ebe hamilesin diyo, hürrem ağlıyo, süleymana söylediklerinde oda şaşırıyor sanki bebek leodan gibi gösterdiler frağmanda çok sinir oldum öyle bişey yapmazlar inş.

evet ya sanki leo dan gibi izlenim yaratmışlar..

Tarihtede Kesinleştiği gibi dizidede olacak olan Hürrem'in Kanuni'yi aldatma olayı gerçek... Meral Okay'ın ve Yağmur Durul Taylan'ın Fan sayfalarında ve Web sitelerinde geçen açıklamalar... MERAL OKAY; -Bugüne kadar Hürrem'i (MERYEM UZERLİ) melek,Mahidevr...an'ı (NUR FETTAHOĞLU)şeytan gösterdik,ama bitti artıık.Bu sefer ...Hürrem şeytan,...Mahidevran melek olucak...Yeni bölümde kesinleşmicek ama yeni sezonda kesinleşcek.Hürrem'in yeni çocuğu Leo'dan olucak.Birlikte oldukları sahneyi belki göstericez,belki göstermicez,rtük peşimizi bırakmıyor,geçen bölümde Hatice (SELMA ERGEÇ) ve İbrahim'in (OKAN YALABIK) hamam sahnesi için ceza aldık.Bu yüzden ayrıntılar yeni sezona olucak... YAĞMUR DURUL TAYLAN; -Bu sezon diziyi Hürrem üzerine kurgulamıştık,ama gelecek sezon dizi Mahidevran üzerine kurulcak.Eskiden Mahidevran (NUR FETTAHOĞLU) ve Kanuni'nin (HALİT ERGENÇ) aşkı çok büyükmüş.Bizde gelecek sezon Mahidevra'nın hayatını,Arnavut kökenli olduğunu,Babasının ona öğrettiği çalgı (müzik) dersleriyle saraya ne yenilikler getirdiğini,abisini,kız kardeşini, Kanuni'yle Valide Sultan'ın sayesinde tanışmalarını sergileyeceğiz

Aslında sarı selim Leo ile hürremin eseridir. bi gecelik macera sonucu sabaha boynunu kırdırır hürrem ama hamiledir. ve ne şans o padişah olur hürremden sonra soy karıştı dio eniştem :) bilemicem artık

Aslında sarı selim Leo ile hürremin eseridir. bi gecelik macera sonucu sabaha boynunu kırdırır hürrem ama hamiledir. ve ne şans o padişah olur hürremden sonra soy karıştı dio eniştem :) bilemicem artık

evet bende böyle biliyordum ve birçok kitaptada selimin süleymandan olmadığı yazar tabi doğruluğu ne derece bilemem.. ama dizide selim doğdu sırada beyazıd vardı sanırım:26:birde rtük hatice sultanla pargalının hamam sahnesine ceza vermiş çok şaşırdım ne vardı o sahnede ceza verilcek anlıyamadım biraz diğer tarihi dizilere baksınlar örnek alsınlar bence

dizinin başında da vurgulandığı üzere bu sadece bi kurgu uyarlama. isimler sebebiyle biraz dikkat edilse de olayların akışını kurguya bırakmış olmalılar. Selimin kimden olduğunu dizi ortamında tartışmak tarihçiler ile karşı karşıya getirebilirdi hak veririm ama bu kitaplarda yazan bişey ve yanlış olsa kitaplara girmezdi diye düşünüyorum. Hamam sahnesinin ceza aldığını bilmiyodum gerçekten saçma olmuş. ama şaşırmamak gerek. rtük yani

aman allahımmmm yeni fragmanı izledim şok şok şokkkkk oldummm
leo ile hürrem bahçede basılıyooo
sülüman leonun başını vurduruyoooooo
sülüman hürreme senin yüzünü bir daha görmek istemiyorum diyoooo
hürrem sülümana yalvarırken pargalı ipi hürremin boynuna geçiriyoo
gell çarşamba gellllllllllllllll

heeehh buyur buradan yakk
ee işte hangi ara hamile kaldı ki bu avrat çok merak ettim yaaa

Kanuni' yi aldatıyor yani..
Biri saka desin.. :26:

bence birinin ruyasi bunlar..
[video=youtube;O73HTa8mp20]http://www.youtube.com/watch?v=O73HTa8mp20[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…