[video=youtube;v0nN0vceq8M]http://www.youtube.com/watch?v=v0nN0vceq8M[/video]
:92::92::92: ekleyen olduysa da fazla mal göz çıkarmaz didim ve ekleyiverdim fragmanı
eee nerde hani,ben göremiyorum ??
yaa hürrem ne ara hamile kaldıı
her halvet sahnesi olay oluyodu yoksa ben mi kaçırdımm
eeee hamile kalmış niye üzülüyooo
fragmanı öyle bir vermişlerki, hürrem leo ile buluşuyo, sonra ebe hamilesin diyo, hürrem ağlıyo, süleymana söylediklerinde oda şaşırıyor sanki bebek leodan gibi gösterdiler frağmanda çok sinir oldum öyle bişey yapmazlar inş.
Aslında sarı selim Leo ile hürremin eseridir. bi gecelik macera sonucu sabaha boynunu kırdırır hürrem ama hamiledir. ve ne şans o padişah olurhürremden sonra soy karıştı dio eniştem :) bilemicem artık
evet bende böyle biliyordum ve birçok kitaptada selimin süleymandan olmadığı yazar tabi doğruluğu ne derece bilemem.. ama dizide selim doğdu sırada beyazıd vardı sanırım:26:birde rtük hatice sultanla pargalının hamam sahnesine ceza vermiş çok şaşırdım ne vardı o sahnede ceza verilcek anlıyamadım biraz diğer tarihi dizilere baksınlar örnek alsınlar bence
Aslında sarı selim Leo ile hürremin eseridir. bi gecelik macera sonucu sabaha boynunu kırdırır hürrem ama hamiledir. ve ne şans o padişah olurhürremden sonra soy karıştı dio eniştem :) bilemicem artık
Tarihtede Kesinleştiği gibi dizidede olacak olan Hürrem'in Kanuni'yi aldatma olayı gerçek... Meral Okay'ın ve Yağmur Durul Taylan'ın Fan sayfalarında ve Web sitelerinde geçen açıklamalar... MERAL OKAY; -Bugüne kadar Hürrem'i (MERYEM UZERLİ) melek,Mahidevr...an'ı (NUR FETTAHOĞLU)şeytan gösterdik,ama bitti artıık.Bu sefer ...Hürrem şeytan,...Mahidevran melek olucak...Yeni bölümde kesinleşmicek ama yeni sezonda kesinleşcek.Hürrem'in yeni çocuğu Leo'dan olucak.Birlikte oldukları sahneyi belki göstericez,belki göstermicez,rtük peşimizi bırakmıyor,geçen bölümde Hatice (SELMA ERGEÇ) ve İbrahim'in (OKAN YALABIK) hamam sahnesi için ceza aldık.Bu yüzden ayrıntılar yeni sezona olucak... YAĞMUR DURUL TAYLAN; -Bu sezon diziyi Hürrem üzerine kurgulamıştık,ama gelecek sezon dizi Mahidevran üzerine kurulcak.Eskiden Mahidevran (NUR FETTAHOĞLU) ve Kanuni'nin (HALİT ERGENÇ) aşkı çok büyükmüş.Bizde gelecek sezon Mahidevra'nın hayatını,Arnavut kökenli olduğunu,Babasının ona öğrettiği çalgı (müzik) dersleriyle saraya ne yenilikler getirdiğini,abisini,kız kardeşini, Kanuni'yle Valide Sultan'ın sayesinde tanışmalarını sergileyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?