Ya kızlar şu hürrem sultanın aksanına bayılıyorum...
Yanlız Mahidevranada çok acıyorum
kartelya prensesi çok çekici bence bi süre hürremi kıskandırmak için yeterli olabilir ama hürrem kıskanınca ayrı sevdiriyor kendisini sülümana.
ibrahim paşa nigar kalfayla birlikte olacak bence. zaten hatice sultana anlatırkende benim yaotığım plan sayesinde kazandık savaşı dedi.
bakalım hürrem ibrahim paşayı sülümana şikayet etmeye başladı.
nesine acıyosun onun yaa haset karıı
bu prwnsesin eski bakanın kızı olduğunu duydum balıkçıda keşvedilmiş türkan şorayın gençliğine benziyor
yok canım turkan sorayın gozlerı cok guzeldır bu kadınınkını begenmedım ben benzetemedım acıkcası.
Benim anlamadığım mahidevrana sukastmı düzenlicek bu hürrem??
Çünki Hürrem haseki diye geçior tarih kitaplarında mahidevranı indirmesi (yok etmesi) lazım
:26:
süleyman hürremden 8 sene fazla yaşıcakmış
Hürrem Çok zeki ibrahimin sonuda ii deyil bence boğularak öldürülücek diye bir yerde okumuştum
evet ıbrahımın sonu kotu ama mustafanında sonu kotu okudugum kadarı ıle yanlıs bılgılendırmeyım mustafa sagır ve dılsız cellatlar tarafından ıple bogduruluyormus oldurulurkende sultan suleyman ızlıyormus umarım dogru degıldır okadarıda.
evet bencede umarım ben yanlıs okumusumdur okadarda degıldır artık.
Valla Doğru okumuş olabilirsin canım osmanlı biraz acımasız bide işin içinde iktidar meselesi olunca
birazda ganimet:) işler çığrından çıkıyor
ne kadar zor cariye olmak
kösem sultanı okuduktan sonra valla buda dogrudur dedım kösem sultan kendı oglunu ıktıdar ıcın öldurtuyor hatta öz torununa öldurtmeye kalkıyor. tarıhı fılmlerı sevıyorsan yarın mahpeyker var kösem sultan kanal d de saat 23:00 de ben ızledım ama muhtesem yuzyıl kadar olmamıs yanı kıyafetlerı ozenılmemıs gıbıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?