Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kartelya prensesi çok çekici bence bi süre hürremi kıskandırmak için yeterli olabilir ama hürrem kıskanınca ayrı sevdiriyor kendisini sülümana.

ibrahim paşa nigar kalfayla birlikte olacak bence. zaten hatice sultana anlatırkende benim yaotığım plan sayesinde kazandık savaşı dedi.

bakalım hürrem ibrahim paşayı sülümana şikayet etmeye başladı.

Ya kızlar şu hürrem sultanın aksanına bayılıyorum...
Yanlız Mahidevranada çok acıyorum

nesine acıyosun onun yaa haset karıı

Orası Öyle Ama düşünsene ben eşiyken üstüme benden güzel kız gelecek süülümanda ona aşık olucak

http://img5.mynet.com/mgz/bakan-kizlari_640.jpg

Üç eski bakanın kızları beyaz perde ve ekranlarda boy gösteriyor

Eski bakanların kızları TV ekranları ve beyaz perdeyi sevdi. CHP'li Fikri Sağlar ve Mehmet Sevigen'in kızlarının ardından, ANAP'lı eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızı Melike İpek Yalova da, İspanyol Prensesi Isabella karakteri ile Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi'nde 'Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi' üzerine master yapan Yalova, dizide Hürrem Sultan'a rakip olacak.

SAKARYA FIRAT'DAKİ BAKAN KIZI
Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar'ın kızı Gerçek Sağlar da TRT'de yayınlanmakta olan ''Sakarya Fırat'' adlı dizide ''Küpeli Necla'' lakaplı bir teröristi canlandırıyor. Daha önce Susurluk olayını anlatan Kanal D ekranlarındaki ''Kod Adı'' adlı dizide de oynayan Gerçek Sağlar, Kurşun Yarası ve Gurbet Kadını adlı dizilerde de rol aldı. 34 yaşındaki Sağlar, Ankara Devlet Konservatuarını bitirdi ve Columbia Üniversitesinde master yaptı.

CHP'li Devlet eski Bakanı Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen de ekranlarda ve beyaz perdede rol aldı. 32 yaşındaki Selen Sevigen, Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, ABD'nin California Üniversitesi'nde öğrenimine devam etti. Daha sonra İngiltere'de London Academy of Music and Dramatic Arts'ta müzik ve sinema eğitimi aldı. Türkmax ekranlarında Gala adlı sinema programının sunuculuğunu yapan Selen Sevigen O Şimdi Mahkum ve O...Çocukları isimli filmlerde de rol aldı.

kızlar tahmınde ettıgınız gıbı suleyman hurreme ask mektupları yazarkende bı yandan da prenseslede olcak galıba rakıp dedıgıne gore bence sacma olmus mahıdevranla hurremı ele alsalarmıs daha ıyıymıs zaten tarıhte de var bu 2 kadının cekısmesı.

Benim anlamadığım mahidevrana sukastmı düzenlicek bu hürrem??
Çünki Hürrem haseki diye geçior tarih kitaplarında mahidevranı indirmesi (yok etmesi) lazım
:26:

Benim anlamadığım mahidevrana sukastmı düzenlicek bu hürrem??
Çünki Hürrem haseki diye geçior tarih kitaplarında mahidevranı indirmesi (yok etmesi) lazım
:26:

hayır canım tarıhte hurrem ıle suleyman nıkahlanıyor o sayede hurrem hasekı oluyor zaten mahıdevranın oglu mustafa ölduruluyor suleyman tarafından tarıhte de hurrem doldurdu dıye tahmın edılıyor oglu ölunce mahıdevran ıyıce gozden dusuyor ve hayatının gerı kalanında fakır hayat suruyormus hurrem oldukten sonra oglu tahta gecıyor zaten oglunun tahta gectıgınıde goremıyormus hurremın oglu mahıdevrana maas baglattırıyormus tabi dizide olaylar nasıl gelısır bılemem.

süleyman hürremden 8 sene fazla yaşıcakmış
Hürrem Çok zeki ibrahimin sonuda ii deyil bence boğularak öldürülücek diye bir yerde okumuştum

süleyman hürremden 8 sene fazla yaşıcakmış
Hürrem Çok zeki ibrahimin sonuda ii deyil bence boğularak öldürülücek diye bir yerde okumuştum

evet ıbrahımın sonu kotu ama mustafanında sonu kotu okudugum kadarı ıle yanlıs bılgılendırmeyım mustafa sagır ve dılsız cellatlar tarafından ıple bogduruluyormus oldurulurkende sultan suleyman ızlıyormus umarım dogru degıldır okadarıda.

Çok korkunç :18:
Ama ibrahim hakediyor ''yılan ibrahim''

Valla Doğru okumuş olabilirsin canım osmanlı biraz acımasız bide işin içinde iktidar meselesi olunca
birazda ganimet:) işler çığrından çıkıyor

kösem sultanı okuduktan sonra valla buda dogrudur dedım kösem sultan kendı oglunu ıktıdar ıcın öldurtuyor hatta öz torununa öldurtmeye kalkıyor. tarıhı fılmlerı sevıyorsan yarın mahpeyker var kösem sultan kanal d de saat 23:00 de ben ızledım ama muhtesem yuzyıl kadar olmamıs yanı kıyafetlerı ozenılmemıs gıbıydı.

Süpersin Kesin izlicem tarihi severim

bende tarıhı fılmlerı severım boleyn kızları dıye bır fılm var oda tarıhı fılmdır gercekte de kralıcenın sonunda kellesı gıdıyormus kardesı ıle zına yaptıgı gosterılıyor ama okudugum bı yerde kuzenı ılede zına yaptıgı ve vatan haınlıgı ıle ıdam edılıyormus oda guzel fılm ve uzucude.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…