Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

belli bir yere kadar izlemiştim boleyn kızını ama çok hoş
en çokta bu tarz film ve ddizilerde ki kıyafetlere hasta oluyorum :)

evet kıyafetlerını bende begenıyorum ama aklımdan da sacma bısey gecıyor yerlere kadar surunen elbıselerle nasıl wc gıttıklerı DD

doğru okumuşsun. Bir mektup sebep oluyor ölümüne. Çadıra boğdurulacağını bile bile giriyor Mustafa. Hünkar ne derse o . İçerde etrafı cellatlar ile sarılı önce biraz savaştığını ama sonra boğularak öldürüldüğünü okumuştum. Süleyman da bunu izliyor ama ihanetinden dolayı bu kararda kendini haklı görüyor. Gayet soğukkanlı. Padişahlık için biçilmiş kaftandı mustafa ama Hürremden sonra dikkat ettiyseniz önceden kara saç kara sakal uzun burun köşeli yüz hatları olan padişahlar sarışın renkli gözlü vs. Zira sarı selimin de Leo dan olduğu yazar tarihte. Birlikte oldukları gecenin sabahında Leoyu boynunu kırdırtarak hürremin öldürttüğü. vs vs v s

Tabi ki dizi bundan farklı olacaktır hem RTÜK faktörü yüzünden hemde tarih dersi değil dizi olması sebebiyle.

isabella güzel rol yapıyor ben beğendim

hürremin yılan ibrahim demeside çok hoş ya.dişlerini sıka sıka konuşuyo

isabella güzel rol yapıyor ben beğendim

hürremin yılan ibrahim demeside çok hoş ya.dişlerini sıka sıka konuşuyo

Slm kzılar fragmanıj izledim... Dizi müthiş ilerliyo ya... Hürrem zehiri tepside götürüyo ibrahimin sarayına demi öyle anladım ben ..süleymanın sorusuna ne cevap verecek bakalım...

neden küçük çocukların rolleri kısa sürüyor nerdeyse hiç konuşmuyolar hatta memet seliim şehzade hiç gözükmüyor ama mihrimaha bayıldım acaba büyümüş mihrimah kim olcak

[video=youtube;s_5sXvHV0WE]http://www.youtube.com/watch?v=s_5sXvHV0WE[/video]

[video=youtube;4Z3D-UuD8GU]http://www.youtube.com/watch?v=4Z3D-UuD8GU[/video]

Muhteşem Yüzyıl'da eleştirilen Mohaç Savaşı sahneleriyle ilgili konuşan Ergenç, “Tarihçiler olaya farklı pencereden bakıyor.200-300 milyon dolara mal olup aylarca çekilen Hollywood filmlerindeki savaş sahneleriyle bizim çektiğimiz sahneyi karşılaştırmak haksızlık olur. Eleştirileri insafsızca buluyorum” dedi.

Halit Ergenç, İstinye Park’ta bir hediyelik eşya mağazasından aldığı nazar boncuğunu oğlu Ali’ye taktı.

o kadarını yazmıyordu okudugum yerde cadır fılan bılmıyorum sadece nasıl ölduruldugu yazıyordu bırde tarıhte kesın hurrem aldattı dıye bısey yok bu dusmanların soylentı cıkarması da olabılırmıs cunku hareme oyle elını kolunu sallayan gıremezmıs ve dızıdekı gıbı goguslerı acık acık dolasmazlarmıs kı okudugum yerde hurremı kımseye gostermezmıs padısah yanı tarıhte nerdeyse ımkansızmıs hurremın padısahı aldatacabılecegı ve leo dızıde sadece uydurma aslında oyle bırı yok bırde selımın eskılerden bı padısaha benzetıldıgı yazıyordu.

küt küt atıyor kalbim,nefessiz kalıcam bu halde,gel gel süleymancim,çok özledim seni hünkarcim:81::81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…