Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem haticeye verdiği o nazarlığı şu büyücü kılıklı herife mi okuttu naaptı yahu???

MUHTEŞEM Yüzyıl”a Burak Özçivit ve Engin Günaydın’ın ardından sürpriz bir isim daha katılıyor.
Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatan dizide yakında Mehmet Ali Erbil de oynayacak. Ünlü şovmen, oynayacağı bölümlerin senaryosunun henüz yazım aşamasında olduğunu söyledi: “Muhteşem Yüzyıl, beğeniyle izlediğim bir dizi. Yapımcı Timur Savcı, bana dizide oynamamı teklif etti. Ben de önce senaryoyu görmem gerektiğini söyledim. Tarihi bir dizide oynamak bana gurur verir. Şu anda rolüm ve oynayacağım bölümün senaryosu yazılıyor. Bir problem çıkmazsa, rolümün hakkını veririm.

YENİ YÜZLER BULMALARI DAHA MANTIKLI.
engin günaydını çok seviyorum ama o konuşurken hep aklıma burhan altıntop geliyo ve onun replikleri geliyor.

hatice sultanın bebek ne oldu yaşıyomu ebe sanki beeğin poposuna değil davula vuruyodu

Hatice sultan ile gülfem, hürremin verdiği nazarlık yüzünden öldüğünü düşünebilirler..

hatice sultanın bebek ne oldu yaşıyomu ebe sanki beeğin poposuna değil davula vuruyodu

Bence ölmedi ama çok gerçekçi bi sahneydi tüylerim diken diken oldu resmen! bebek gerçek değildir oyuncak bebektir, zaten normal öyle vurmaları eski kadınlar öyledir :) çok normaaal yani ama ölmesiiin bebek

memet ali erbilde katılacakmış diziye.iyice sirke dönecek yani

ilk duyduğumda aklıma kahpe bizans geldi.. rolu ne olacak acabaa :26:

imraaaratooor olmayııı canım kolay mı sandınnn
Dünyaya kazık çaktım duyulsun adım

valla o girerse izlemem. aha da senaristler okusun burdan

güzelim diziyi bozacaklar bana dizi mi yok mali gelirse topiğe bile uğramam meral hanım bilginize

valla o girerse izlemem. aha da senaristler okusun burdan

güzelim diziyi bozacaklar bana dizi mi yok mali gelirse topiğe bile uğramam meral hanım bilginize

çok tepkilisin canım benim,ama bencede inşaallah sirke dönmez....
tadını kaçırmasınlar....

oldum bitim ısınamadım o adama canım.hem ekrana yeni yüzler lazım gençlerin önünü açsınlar bence

Haticenin bebegi yasasin yaaa....cok kotu bir sayneydi..
Birde ibrahim defterii baskasi elleyecekmis...

ÖZET;
Bebeğin öldüğünü anlayan İbrahim Paşa ve Hatice Sultan ise büyük şok yaşamaktadırlar.

Hatice sultan, Pargalı İbrahim paşanın kendisini aldattığını öğrenir..

İsabella, kaçma girişiminde bulunur ancak bunda başarılı olamaz. Sultan Süleyman kaçmak isteyen İsabella’nın karşısına bir anda dikilmiştir.

Sultan Süleyman tarafından ganimetleri ve heykelleri İstanbul’a getirilmesi konusunda görevlendirilen Bali Bey, sonunda İstanbul’a ulaştı.

Getirilen heykeller İbrahim Paşanın Sarayının bahçesine diktirilir. Hatice Sultan bu heykellerin uğursuzluk getireceğini düşünürken Valide Sultan da, aynı fikirdedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…