Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
oyy oyy pargalı zehirli elleriyle bebeğe dokundu. Bebekte başladı ağlamaya. Hürrem de anladı yaptığı şeyin ne sonuçlar doğuracağını tahmin etmiştir heralde pargalının da bebeğe dokunduğunu ve dokunacağını. Pargalıyı nasıl uzaklaştıracak bebekten. Acaba bebeğe birşey olmasın diye kitabı mı yok edecek. Şimdi de venedikli kızdan sözediyor Hatice'ye. Uslanmadı bu kadın yaaa daha araları yeni düzeldi yine aynı şeyleri söylüyor. Yahu Hatice Pargalı'ya dese, Hürrem böyle dedi dese pargalı da padişaha söylese ne olacak o zaman. Yanlış yerden vuruyor Hürrerm aynı şeyi daha önce de yaptı vetoyu yedi. Ahh bilse ki Sülüman elden gitmek üzeree...

Dizinin yapımcısı Timur Savcı Mehmet Ali Erbil’i yalanladı.

Savcı yaptığı açıklamada; "Mehmet Ali Erbil çok iyi ve değerli bir oyuncu. Gelecekte kendisini dizi için belki düşünebiliriz. ama şimdilik birlikte çalışmak gibi bir fikrimiz yok" dedi.

NOT: Meral hanım ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum

zaten kadronuz muhteşem... m.ali erbil girseydi hürrem bile izlettiremezdi valla

yeni kanlar lazım bu muhteşem kadroya

ahh sülüman ahh sen ne casanovasın ya şimdide o yabancı prensese göz koydu ya birde onu düşünüyor siz türkler barbarsınız diyo hala iyi davranıyo
ama çok heyecanlı şu pargalıdan da nefret ediyorum itici şey ne kadar mikrobiksin yaa kötü şeyyyy kalbi kapkara olmuş onun

nasıl hürrem girmişse hayatına,mahinin üzerine,
şimdi de isabel giriyo hayatına,hürremin üzerine..
yapıcak bişey yok.. sülümana sinirrr olmaktan başka..

aslında gerçek böyle değil de....
yani sülüman hürremden itibaren kimseyle birlikte olmamış başka.. hürrem öldükten sonra bile..
azad edip,nikahına da almış..

ama senaristler işte

Ben de izleyemedim son bölümü ve çeşitli sitelere girdim izleyebilmek için. En ünlüsünde bile sadece fragman var. 29. bölüm diyor ama fragman. NAsıl izleyebilirim?

kızlar bu isabella türkan şorayın gençliğine mi benziyor yoksa ben mi benzetiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…