azelyaBenimde popuma o kadar vursalar ben bile ölürüm kız :86:
ladyim nerelerdesin bebeğimzebuşum meleğim sonuna kadar katılıyorum sana,
o adamı bende hiç sevmiyorum,o girerse dizinin cılkı çıkar
mehmet ali erbil mi girecek diziye olamaz
güzelim diziyi mahvedecekler
Güncelleme:09 Ekim 2011 11:08 Kafasına beton düşen dizi oyuncusu öldü
Şişli'de kaldırımda yürürken kafasına bir binanın dış cephesinden beton parçaları düşen dizi oyuncusu Hasan Küsmüş, kaldırıldığı hastanede öldü
Gülbağ Mahallesi Şahinler Sokak'ta kaldırımda yürüyen ''Muhteşem Yüzyıl'' dizisinin yanı sıra bazı dizilerde rol alan Hasan Küsmüş'ün (49) başına, 5 katlı bir binanın dış cephesinden yağmurun etkisiyle gevşeyen beton parçaları düştü.
hangi roldeydi acaba
Hatice sultan ile gülfem, hürremin verdiği nazarlık yüzünden öldüğünü düşünebilirler..
ÖZET;
Bebeğin öldüğünü anlayan İbrahim Paşa ve Hatice Sultan ise büyük şok yaşamaktadırlar.
Hatice sultan, Pargalı İbrahim paşanın kendisini aldattığını öğrenir..
İsabella, kaçma girişiminde bulunur ancak bunda başarılı olamaz. Sultan Süleyman kaçmak isteyen İsabella’nın karşısına bir anda dikilmiştir.
Sultan Süleyman tarafından ganimetleri ve heykelleri İstanbul’a getirilmesi konusunda görevlendirilen Bali Bey, sonunda İstanbul’a ulaştı.
Getirilen heykeller İbrahim Paşanın Sarayının bahçesine diktirilir. Hatice Sultan bu heykellerin uğursuzluk getireceğini düşünürken Valide Sultan da, aynı fikirdedir.
kızlar diziye mehmet ali erbil girmicekmiş kendisi uydurmuş öyle bi haber.
ay pis adam ya bi de oynacağım bölümün senaryosu yazılıyo diye konuşmuş gidip hiç utanma falan da kalmamış.
bir de dizimiz 22 ülkede yayınlanmaya başlıyomuş aralık ayında. dünyaya dizi ithal ediyoruz anlicanız çok gururlandım
Pargalı ibrahimle hatice sultanın evliliği sadece dizide işlenmedi ki.Bugüne kadar okuduğum tüm tarih kitaplarında ve romanlarda ikisinin evliliğinden bahsedilir.
hürrem sağkolu vardı gülnihal ne oldu merak ettim göremedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?