Mehmet Günsür, "Muhteşem Yüzyıl"da Şehzade Mustafa'yı canlandırmak için Türkiye'ye dönüyor.
Güncelleme:03 Kasım 2011 09:16
Yıllardır İtalya'da yaşayan oyuncu Mehmet Günsür, "Muhteşem Yüzyıl"dan gelen teklifi geri çeviremedi, ailesiyle birlikte 1.5 yıllığına Türkiye'ye gelmeyi kabul etti.
Burada en son "Aşk Tesadüfleri Sever" filminde rol alan Günsür, önümüzdeki şubat ayında İstanbul'a gelecek ve 2013 Haziran'ına kadar "Muhteşem Yüzyıl"da şehzade Mustafa'yı canlandıracak.
ŞUBAT'TA DİZİDE
Günsür, "Gelen teklifler arasında en etkili ve en beğendiğim bu oldu. Kadroya şubat ayında dahil olacağım ve 2013'un Haziran ayına kadar bu rolü üstleneceğim" dedi.
Yönetmen eşi Caterina Mongio ile oğlu Ali ve kızı Maya'nın da haziran ayında okullar kapanınca yanına geleceğini belirten Günsür, "Çocukları burada bir İtalyan okuluna yazdırmayı düşünüyoruz" diye konuştu.
Okan Yalabık'ın oyuncuğuna bir kez daha hayran oldum bu bölümde. Grip rolü ancak bu kadar güzel oynanır.
Okan Yalabık'ın oyuncuğuna bir kez daha hayran oldum bu bölümde. Grip rolü ancak bu kadar güzel oynanır.
hatçe evrim geçirdi resmen o kıbar, zarif, naif hatçe gitti yerine kıskanç, şirret , çaçaron bi hatçe geldi. Zaten bu ara dizilerde iyiyi kötü yapmak moda oldu valla....
benim ciğerlerim söküldü yahu öksürürken ağzından salyalar fırladı resmen...
orda bide hatice hemen bebeği dışarı çıkardı sen ilgilen nigar dedi,sonra odaya gelip nigarı bir savburuşu var o kadar yaklaşma çekil der gibi yarabbim sanki bi tarafında pırlanta var adamın,hayret bişiy hem ilgilen diyosun hemde savuruyosun bide şeytan şeytan bakıyor...
inşallah nigar elinden alır pargalunu senin kıskançlığı manyaklığa çevirdi bu hatçe ...
yav ben şu prensesi hiç beğenmedim ya şu sülüman hürrem mahidevran varken onu ne yapacak anlamıyorm
mahidevran hürreme,sende hata yapıcaksın diyo ya..
hürrem de iz bırakmamaya çalışıyo bu sebeple..
Aynen öyle yapıyor ama ben zaten hürremin yenilecegini düsünmüyorum senaryoda da baskın bir karakter yani cizgi belli hem tarihi bilgiler de var..
Bu arada muhtesemin yeni fragmanını gördüm hürremle konusuyor sülüman ne isin vardı orda diyor, seni sevmedigimden neden süphe duydun diyor hürrem.. İsabellayı' da altın yolda gösterdiler sülümanın odasına giriyordu yanında sümbülle..
Bu sülüman bir haltlar karıstıyor da hadi bakalım..
hurrem'in diktirttigi kaftani giymis yilani icinemi koydu acaba hurross
[video=youtube;Hi5tsnO5_hg]http://www.youtube.com/watch?v=Hi5tsnO5_hg[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?