Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

mehmet günsürü çok beğeniyorum oyunculuğunuda çokta yaykışıcak rolüne ama ne çabuk bütütücekler mustafayı o arada neler olucak bakalım ay bu sezon bitirmesinler diziyi daha bi kaç sene sürsün yaaa

bu isabella sıktı artık ordan oraya sürükleyip duruyolar..baska konulara geçmeleri lazım artık gerçek sultan süleymanın, hürremin ve diğerlerinin yasadıklarına

bu arada evet gerçekten çok güzel hasta rolü yaptı ibrahim paşa...

mahidevran hürremi başka türlü kıskanıyor ama isabellaya o kadar tınmadı çünkümmmm hürrem sülümanın aklını başından alıyor

Okan Yalabık'ın oyuncuğuna bir kez daha hayran oldum bu bölümde. Grip rolü ancak bu kadar güzel oynanır.

benim ciğerlerim söküldü yahu öksürürken ağzından salyalar fırladı resmen...

orda bide hatice hemen bebeği dışarı çıkardı sen ilgilen nigar dedi,sonra odaya gelip nigarı bir savburuşu var o kadar yaklaşma çekil der gibi yarabbim sanki bi tarafında pırlanta var adamın,hayret bişiy hem ilgilen diyosun hemde savuruyosun bide şeytan şeytan bakıyor...
inşallah nigar elinden alır pargalunu senin kıskançlığı manyaklığa çevirdi bu hatçe ...

hatçe evrim geçirdi resmen o kıbar, zarif, naif hatçe gitti yerine kıskanç, şirret , çaçaron bi hatçe geldi. Zaten bu ara dizilerde iyiyi kötü yapmak moda oldu valla....

yav ben şu prensesi hiç beğenmedim ya şu sülüman hürrem mahidevran varken onu ne yapacak anlamıyorm

mehmet günsur tıslayarak konuşmaya başlar artık

ay yeter ya zaman atlasınlar artık çocuklar büyüsün daha kaç sezon bekliycez

hele o pargalı,ciğeri sökülesice....beter ol inşallah

mihrimah sultan kim olacak acaba? henüz birini seçmedilerse ben olabülürüm gözüm mavi değil lens takarız

ne diyon Meral abla hııı

mahidevran hürreme,sende hata yapıcaksın diyo ya..
hürrem de iz bırakmamaya çalışıyo bu sebeple..

Aynen öyle yapıyor ama ben zaten hürremin yenilecegini düsünmüyorum senaryoda da baskın bir karakter yani cizgi belli hem tarihi bilgiler de var..
Bu arada muhtesemin yeni fragmanını gördüm hürremle konusuyor sülüman ne isin vardı orda diyor, seni sevmedigimden neden süphe duydun diyor hürrem.. İsabellayı' da altın yolda gösterdiler sülümanın odasına giriyordu yanında sümbülle..
Bu sülüman bir haltlar karıstıyor da hadi bakalım..

ay ne iyi oluuur..altın yoldan giden, sülümanla halvet yapıyo..
isabella halvete girsin, hürrem kudursun..

pargalıyla kalfanın masaj sahnesini gören hatçe sultanın ,gözleri ahanda böyleoldu...

Hürrem mihrimahı yeniçeri ağasına veriyordu. garibim sinan da nası aşık oluyo ya ona
Hürrem pargalıyı ve mustafayı boğdurtuyordu sanırım öyle hatırlıyorum. Ölüm döşeğinde sülümana seni hiç sevmedim diyecek bizim sülü de kahrından ölecek..

yok yok has odaya halvete gitmiyo isabel bence..
sülümanın kıyafeti,duruşu falan başkaydı..
sülüman çağırttı onu,seni azad ettim demek için..
hürremi dinliycek yaşasın..
aşk bu

yani galiba umarım ki..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…