Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
oh oh mis:)

hürrem parcalar adami valla , isabella da bi an önce azad edilsin de dönsün köyüne bence...

bak aynı masada yemek yiycek fortuna eh bizden günah gitti

bak aynı masada yemek yiycek fortuna eh bizden günah gitti

catlicam meraktan..internetten direkt online girip izleyemiyorum..yayinin bitmesi lazim..

fortuna fazla yasamaz gibime gelio. hürrem aldi onu kara listeye:))

nerde bizim grup hiç bilmiyorum..:26:

isabella hanıma bende sinir oluyorum..
ama sülümana daha da çok sinir oluyorum..
hürrem boğmaya gidiyo zaten şu anda isabellayı

valla nerdeler bilmem.bu isabelle da yeni taktik geliştirdi.milleti birbirine düşürecek.

Aksine bende hürreme sinir olmaya basladım..
Mahi' nin yaptıklarını yapıyor!

Oda sülümanın hürreme verdigi yüzük icin aynı seyleri yapmıstı..
O zaman mahi sinsi, tilki, fena biriydi de hürrem simdi neden melek!
O askı icin yapıyordu da mahidevran ne icin yapıyordu..
Aynı sey benim icin..

hürremimm adamsınnn saldırrr yiriimmmmmm bide süleymannncık hürremin masada elini öptü fılan ozaman bı tek sempati duydum onun harıcınde gıcıgım ısabella cırkın bence ufacık tefecık bısey saclar yapısmıs gogusler fıskırıyo fılan gobegıne kdr acmıslardı nerdeyse abartmıslardı kolyeyı taktıgında ıyce

işte bende bu sebeple en başta sülümana sinir oluyorum..
birbirine düşürüyo tatminsiz sülüman herkesi..

işte bende bu sebeple en başta sülümana sinir oluyorum..
birbirine düşürüyo tatminsiz sülüman herkesi..

Dün bende bundan bahsetmistim hatalı kisi sülüman savas stratejisi derken hatunu götürüyor öpmeler falan..

mahidevrana yüzük yaptı hürreme verdi, hürreme kolye yaptı ısabellaya verdi önce bu senin diyo sonrada pışşşııkkkk ben başkasına vercem tutarsız sülüman....

Okan Yalabık'ın oyuncuğuna bir kez daha hayran oldum bu bölümde. Grip rolü ancak bu kadar güzel oynanır.

mahidevran daha acımasızdı daha kötüydü hürrem yumuşak yumuşak yapıyor mahi yılandı hele yanındaki gülşah ona ne oluyorsa

Mehmet Günsür, "Muhteşem Yüzyıl"da Şehzade Mustafa'yı canlandırmak için Türkiye'ye dönüyor.

Güncelleme:03 Kasım 2011 09:16

Yıllardır İtalya'da yaşayan oyuncu Mehmet Günsür, "Muhteşem Yüzyıl"dan gelen teklifi geri çeviremedi, ailesiyle birlikte 1.5 yıllığına Türkiye'ye gelmeyi kabul etti.

Burada en son "Aşk Tesadüfleri Sever" filminde rol alan Günsür, önümüzdeki şubat ayında İstanbul'a gelecek ve 2013 Haziran'ına kadar "Muhteşem Yüzyıl"da şehzade Mustafa'yı canlandıracak.

ŞUBAT'TA DİZİDE

Günsür, "Gelen teklifler arasında en etkili ve en beğendiğim bu oldu. Kadroya şubat ayında dahil olacağım ve 2013'un Haziran ayına kadar bu rolü üstleneceğim" dedi.

Yönetmen eşi Caterina Mongio ile oğlu Ali ve kızı Maya'nın da haziran ayında okullar kapanınca yanına geleceğini belirten Günsür, "Çocukları burada bir İtalyan okuluna yazdırmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Bi yakışıklı daha katılıyo

mahidevran daha acımasızdı daha kötüydü hürrem yumuşak yumuşak yapıyor mahi yılandı hele yanındaki gülşah ona ne oluyorsa

Bana dünkü bölümünde hicte yumusak gelmedi acıkcası hatta sinsi sinsi yapıyor fire vermeden mahidevran daha cok ulu orta yaptı dövdü falan..

Bana dünkü bölümünde hicte yumusak gelmedi acıkcası hatta sinsi sinsi yapıyor fire vermeden mahidevran daha cok ulu orta yaptı dövdü falan..

mahidevran hürreme,sende hata yapıcaksın diyo ya..
hürrem de iz bırakmamaya çalışıyo bu sebeple..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…