hurrem'in diktirttigi kaftani giymis yilani icinemi koydu acaba hurross
yılan ve kaftan muhabbeti olunca aklıma geldi valla, hürrem bu koyarmı koyar aman koysunda zateninşallah da koymuştur
senarist olcak hatunsun valla kuşum, meral okay yazıp bizi gıcık edecegine, sen yazda mutlu olalım megimyok yok has odaya halvete gitmiyo isabel bence..
sülümanın kıyafeti,duruşu falan başkaydı..
sülüman çağırttı onu,seni azad ettim demek için..
hürremi dinliycek yaşasın..
aşk bu
yani galiba umarım ki..:44:
senarist olcak hatunsun valla kuşum, meral okay yazıp bizi gıcık edecegine, sen yazda mutlu olalım megim
ben yazayım,hep halvet görelim hemde bol bol
senaristler,
hürrem-süleyman aşkını dikkate alın lütfen vede süleymanın hürreme olan sadakatini
illa sülümanı yoldan çıkartıcaklar, bide neydi bu hafta isabelin dekoltesi öyle göbegine inecek elbise nerdepöşkürtmüşler gögüslerini
aynen kuzum ya kolyeyi göstercekler güya, gögüsten kolye görünmüyodu zaten kafam kadarlarberbattı..
sırf abartı işte..
erkek izleyici kazanma çabaları onlar
aynen kuzum ya kolyeyi göstercekler güya, gögüsten kolye görünmüyodu zaten kafam kadarlaryada bize öyle gösteriyolar
tam bizlikte ondan canımekran zenginliği için yapmıycakları yok..
tarihle paralel gitse bari işlenen konu..
süleymanın savaşları,zaferleriyse esas konu; hani nerde???
süleymanla hürrem aşkı ise; hani nerde???
gene de izliyoruz ama
bencede megim
bencede megimgerçekten Muhteşemler
mehmet günsur tıslayarak konuşmaya başlar artık
ay yeter ya zaman atlasınlar artıkçocuklar büyüsün daha kaç sezon bekliycez
hele o pargalı,ciğeri sökülesice....beter ol inşallah
mihrimah sultan kim olacak acaba? henüz birini seçmedilerse ben olabülürümgözüm mavi değil lens takarız
ne diyon Meral abla hııı
kızlar biraz önce padişah hürrem'e ne dedi boğazını okşarken.sen evvela benim çocuklarımla ilgilen sonra ensene kese sürsünler mi dedi?tam kulaklığı taktım duyamadım orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?