Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
senarist olcak hatunsun valla kuşum, meral okay yazıp bizi gıcık edecegine, sen yazda mutlu olalım megim

senarist olcak hatunsun valla kuşum, meral okay yazıp bizi gıcık edecegine, sen yazda mutlu olalım megim

ben yazayım,hep halvet görelim hemde bol bol

senaristler,
hürrem-süleyman aşkını dikkate alın lütfen vede süleymanın hürreme olan sadakatini

ben yazayım,hep halvet görelim hemde bol bol

senaristler,
hürrem-süleyman aşkını dikkate alın lütfen vede süleymanın hürreme olan sadakatini

illa sülümanı yoldan çıkartıcaklar, bide neydi bu hafta isabelin dekoltesi öyle göbegine inecek elbise nerdeyse pöşkürtmüşler gögüslerini

illa sülümanı yoldan çıkartıcaklar, bide neydi bu hafta isabelin dekoltesi öyle göbegine inecek elbise nerde pöşkürtmüşler gögüslerini

berbattı..
sırf abartı işte..
erkek izleyici kazanma çabaları onlar

aynen kuzum ya kolyeyi göstercekler güya, gögüsten kolye görünmüyodu zaten kafam kadarlar yada bize öyle gösteriyolar

ekran zenginliği için yapmıycakları yok..
tarihle paralel gitse bari işlenen konu..
süleymanın savaşları,zaferleriyse esas konu; hani nerde???
süleymanla hürrem aşkı ise; hani nerde???

gene de izliyoruz ama

tam bizlikte ondan canım aşk,entrika nerde biz kadınlar orda

hürrem bence sen sülümanı hallet. kadınların suçu yok çünkü

bi kese altın ver bi gemiye bindir gönder isabellayı gitsin

hürremin gözlerinin etrafı ne kadar kırıştı ya... yaşlandı resmen kadın..

zaten çocukları göstermiyorlarki bu arada aklıma gelmişken gülben ergenin oynadığı hürrem sultan adlı dizide hürrem sülümana kapıyı açmıyodu acep bu hürremde öyle yaparmı

Bu Mahi de bir alem. Hürrem üzülsün de nasıl olursa olsun kafasında. Elinden gelse İsabella'yı Süleyman'ın koynuna eliyle sokacak.

Mahiye çok gıcığım valla kızlar hürrem üzülsünde nolursa olsun modunda tabi kendi üzemiyo napsın zavallı
aayy fragmanda hurrem'e suluman sana aşık olmadığımı nasıl duşunursun fılan dıyo hadı bağalım inş yılanı yollamıştır hurrem yılanııııı
mehmet gunsur da gelsin artık canııım 2013 e kadr dızıdeyım dedıgıne gore daha bıtırmıyolar dızıyı
pekı fragmanda şey vardı valıde sultan hurreme bozuk atıyo dairesini fılan boşaltıyolar bu ne demek oliiii

kızlar biraz önce padişah hürrem'e ne dedi boğazını okşarken.sen evvela benim çocuklarımla ilgilen sonra ensene kese sürsünler mi dedi?tam kulaklığı taktım duyamadım orayı

kızlar biraz önce padişah hürrem'e ne dedi boğazını okşarken.sen evvela benim çocuklarımla ilgilen sonra ensene kese sürsünler mi dedi?tam kulaklığı taktım duyamadım orayı

söyle ensene soguk su sursunler dedı başım ağrıyo dediği için hürrem..sonrada bidaha oraya adımını atma dedi..kıyamiy hurreme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…