Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
evet artık bu gurba gözlü fortuna çıksın diziden gına geldi onu görmekten

bide bu sülümanın kadını neden tuttuguda belli degil,

geri ver dimi ama, yazık kadın aylardır neler çekiyor, afedersiniz vermiyoda şıllık bi versede kurtulsak

bende sıkıldım bu prensesten ses tonu bile bi itici .. evet son zamanlarda başka olay yok tek düze dizi

normal hayatta italyamı ispanyamı orda egitim görmuş, ayrıca türkiye başkanından birinin kızıdır ama hangisinin emin degilim

bide bu sülümanın kadını neden tuttuguda belli degil,

geri ver dimi ama, yazık kadın aylardır neler çekiyor, afedersiniz vermiyoda şıllık bi versede kurtulsak

ama hatun kıvama geldi ...önceden sülüman yatsaydı barbar olacaktı....ama şimdi istese anında verecek kalbini kazandı has odada yatağa baktı hep

Valide Sultan: N'oldu validem? Hürrem bir konuştu pir konuştu değil mi? Böyle uykularınız kaçar işte. Kusura bakmayın hakettiniz. Hürrem ölüm gerçeğini hatırlattı bir güzel. Aslında dedi ki sen bu dünyaya kazık çakmayacaksın. Eninde sonunda ölüm var. O zaman benim saltanatım başlayacak. Yalaaaan, başkası yalaaan, dünyadaaaa ölümden başkası yalaaan...Neyse, öhöm. Kusura bakmayın validem ama böyle. Kadınların düşmanının erkekler değil, yine kadınlar olduğunu çok güzel kanıtladınız.

Nigar Kalfa: Nigarım şekerim. Şişe çekme olayı iyiydi, güzel düşünmüşsün iyi gelir derler. Sonra da okşadın paşayı güzel güzel, yarasın. Topkapı'ya dönmen iyi oldu. Kurtuldun histerik Hatice'den. Hem ilgilenmiyor kocasıyla. Bir kere nasıl oldun, bir şeye ihtiyacın var mı demedi adama; sen ilgilenince de kıskançlık krizleri. Takma kafana. İbrahim Paşa'nın yanına gitmekte olan Hürrem'in peşine takılman da pek hoştu yalnız. Aşk böyle bir şey yahu.

Hürroşum: Canım çok üzdüler seni bu hafta. Çok geldiler üzerine. Sakin olmaya çalış bak Nigar da geldi. Hem Süleyman ne dedi? Dünya bir yana Hürrem bir yana. Bak göreceksin düzelecek her şey. Valide sultan ile yaptığın konuşma çok vurucuydu. En çok da, sizden sonra burayı kim yönetecek? (O ezik) Mahidevran mı? Prenses İsabella mı? (İki lafı bir araya getiremiyor ağzını yüzünü oynatmaktan) Yoksa hanedana üç şehzade vermiş olan ben mi? Kısmına hayran oldum. Parantez içindekiler benim yorumum canımcım ama aynen böyle bir hava vardı. Sabır Hürremim sabır, geçecek.

Sümbül Ağa: Nilüfer'e bakışlar neydi öyle Sümbül? Hayırdır? Gül Ağa'nın altınlarını çalmanı hiç yakıştıramadım sana yalnız söylemem lazım.

İbrahim Paşa: Paşam geçmiş olsun. Hatice'nin Nigar'ı fırçalayacağını hissettiniz, ezdirmeyin onu paşam. Eşinizden daha çok düşünüyor sizi. Hem ne olursa olsun aşka saygınız var biliriz. Gerçi hatun Topkapı'ya döndü iyi oldu neyse. Yahu, o nasıl Hürrem'in bileğini kavramaktı öyle? Otorduğum yerde 'hii !' diye zıpladım. Çok uzattım, hasta ziyareti kısa olur. Tekrar geçmiş olsun paşam.

Hürrem hasetinden çatır çatır çatladı...
baygın bakışlı fortuna da ,veriyo coşkuyu, veriyo coşkuyu...
Valide sultanın ellerini öpeyim yaaaa..ne iyi etti hürreme haddini bildirdi..
hürrem kendince rest çekiyo,yok atı göndermeler, yok bişey bişey...

sanki sülüman onun tekelinde..
sülüman da tavşan kaç ,tazı tut u oynuyo yaww..

kızlar hepinizden alıntı yapmak istiyorum aslında..
çünkü hep katıldım yazdıklarınıza..

hürrem ve sülümanın nikahı çok yakındır artık

ay bende mahiciyim sanırsam manisada aşkları yaşa tam saraya gel elin hürremine kaptır kocayı eh bende olsam benden gitti onada yar olmasın diyuuuu
sokardım koynuna isabellacığı kayganayıda destek almışım oh kurardım hayalleri sonunu biliyoruz ama napalım yazık mahiye kim ister kaptırmayı
ama dünya sanada kalmadı süleyman gibi kalmaz hürremede gerçi eskiden herakşam haremden seçiyodu süleyman e haremi kapasalar ya artık yazık kızlara boş yere
aşk masalları dinliyolar gül ağadan

hurrem'in hatice'nin bebegini kurtardigini ne cabuk unuttu..sanki dusman hurrem'e uyuz olmaya basladim suleyman daireyi duydugunda napacak bakalim fortunayi getirmesin sakin oraya felcli felcli yatar odada artik gozlerini suze suze

ah hürremimi çok üzdüler dün çok
kurban olsunlar onun hüzünlü,mutsuz gözlerine
nası gider yaptı amahelal sana bu yollar
acayip heyecanlıydı dün ya:18:soluksuz izledim:18:

iseballa gitsin artık sıktı.
hüremcim nasılda üzüldü dün yine.
elleriyle canlı bomba yarattılar kadından üstüne gide gide.
haremde canları sıkılıyo kadınların tabi, tv yok kitap yok internet yok.. aksiyon olsun diye birbirine düşürüolar. ellerinde bi çekirdekleri eksik.
hürremde valide sultana döşendide döşendi

iyice saçmaladılar b.kunu çıkardılar.isabella isabella kurbağa gözgına geldi valla
aşk istiyoruz halvet istiyoruz tabiki sülüman ve hürrem halveti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…