Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yaa benım kafam cok karıstı ibo nun ölmemesı lazım onun kellesı gidecek.bebek durup dururken nıe öldü ki şimdi :44: entrıka dolu bu bölüm.hatçe karısına bende cok sınır oluyom Allahın eziği başımıza cadoloz kesıldı dune kadar salya sumuk ağlıodu bı basına

Muhteşem Yüzyıl 34. Bölüm Fragmanı

[video=youtube;r0SJcl8CsC8]http://www.youtube.com/watch?v=r0SJcl8CsC8[/video]

ben bu bölümü izleyemicem çünkü aglamaktan sütüm kesilir az önce fragmanını gördüm tüylerim kalktı rabbim kim olursa olsun evlat acısı yasatmasın düşmanıma bile derler ya ((

inanamıyorum yaaaaaaaa bu bölüm çok heycanlı allahımmm hatice bundan sonra iflah olmaz pargalıya yapıldı büyü oğlu öldü yaa....

yazık ...ama hatice eceline susuyan köpek cami avlusuna işer modundaydı...nasıl olsa çocuğu doğdu ..kocasını çevresini yakıp yıktı...anlasın işte...öle haneden mensubu olmak insan olmaktan kul olmaktan öte değil....

yinede evlatlarına gelmesi üzücü ...intihar da etti..kesin hürroş bulur hamamda onu onunda hayatını kurtarır....ama yine yaranamaz kesin...fortuna tarafı ne almede göstermediii

üzüldüm hatçeye yaaa..
ne kadar kızsamda üzüldüm vallahi..
Allahım sen kimseye yaşatma..
uyuz ibraam yerine bebek niye öldüki? niyeee??

aaa hatçe sana uzuldum nolursa olsun vıcdanlıyız ışte naparsın ama gordugun gıbı hanedanı alıyeye mensup olup prenses doğmak herşeyi kurtarmıyor canııımm hurroş mu kurtarıcak acaba hatçeyi,amaan kurtarsada yaranılmaz hatçe hanıma zaten hurroşu hıç gostermemış bakalım 2. fragman nasıl olcek

içimden bir ses rüya diyor

Hürrem in deftere yaptırdığı büyü yüzünden mi öldü bebek? ilk zamanlar o büyü bebeği çok etkilemişti. Biri şu defteri defetse ancak Nigar anlarsa gizlice yok eder...

nigarın pis bakışlarını yakalayan bir ben miyim ?

ne pis baktı gülümser gibi bir yandan

saygılar nigar kalfa

bence hatice hayal görüyor.....nigarıda kovdu ya bahçedeki heykellerede saldırıyor.........

Hayal olabilir canım haklısın. Şöyle bir bilgi var çünkü:

...Ailesinin isteği ile İskender Paşa ile evlenen Hatice Sultan, bir süre sonra İskender Paşa'nın ölümü ile genç yaşta dul kalmıştır. Uzunca bir süre evlenmeyen Hatice Sultan ile, daha sonra sadrazam Pargalı İbrahim Paşa evlenmiştir. Sadrazam Pargalı İbrahim Paşa'dan 1 erkek ve 2 kız çocuğu olmuştur. İsimleri Mehmet Şah, Hanım Sultan ve Fülane Sultan'dır.

şimdi tarihde mehmet için ölüdür denmiyormu????denmiyorsa...bu bölüm hayaldenmi ibaret sadece...ayyy 2. fragmanda yok....

bu ne ya eskiden çözerdik fragmandan 2 dakkada şimdi çok bilnmeyenli denklem olmuş mübarek

2.fragman cikti ibrahim leo'nun defterini veriyo suluman'a hurremin resmini gosteriyo leonun defterinden cikti diye hainn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…