Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mahidevranın Hürreme yaptığı, zehirli ayva tatlısı komplosunu
şimdi de Hürrem, Fortunaya yılanlı sandık komplosu olarak yaptı...
Eeee neymiş, kuyruk acısı olunca insanın yapamayacağı şey yokmuş..

palette tarçın bakır saçlı Hürrem,Eminim mahidevranın üzüntüsünü şimdi daha iyi anlamıştır..
bahtı kara mahidevranım,sana yaşatanlar aynısını yaşıyor..
etme bulma dünyası diyelim...

hürrem mahidevrana yaptığının aynısını çekiyor ee etme bulma dünyası...iyi oluyo...

ayyyy hurrem mahıdevranın yaşadıklarını yaşamıyor bıkerem onun kadar gurursz degılll eğer öyle olsaydı hurrem kaç defa ölümden döndü ağzını yuzunu kırdı o mahı cadısı..zehırlerrr cınayetleerrr...ohooo...ayrıca suleymanın çok hoşuna gıdıyo hurremın onu kıskanması..nasılda gerılıyo gulumsuyo hurrreemm... dıyıp duruyo..ısabella şaşırıyoda aynı zamanda bu adam hurremı sevıyo demekkı dıye hurremı yanında opup sevıp duruyo hurrem bır yana dunya bır yana dedı suluman kıyamıyo hurreme..zaten oyle olmasaydı o kızları haremden yollamazdı..bakmayın prensesıde yollardı bence ama devlet meselesı oldugu ıcın suan yollamıyo..yoksa yıne yollardı hurrem ıcın..suluman hurremı hayatta bırakmaz arkadaş atı yollamasına bıle ızın vermedi av koşkune gıttı dıye cok kızar sandım ama kızamadı..ama tutamıyo bıyerlerınıde işte..napcan erkek..bide valıdesıne nasıl kızdı ama prensesı cagırdı dıye..valıde cadısıyla kızınada ıyı oldu sunlara bakı hele yaa ıkısı bır oldu mahı cadısını da aldılar hurreme dusmanlık yapıyolarrr yok efeem rakıpsız degıl de bılmemlede..fenaa gıder yaptı ama hurrem adamım yaa kadın kadına dusman yıne yaniii..sankı hatçenın bebegını hurrem kurtarmadı..nankor cadı aksam hepsıne gıcık oldum valla yolucaktım hurremı ağlarken gormeye dayanamıyorummmm suluman hurrem aşkı ıstıyoruuzzz halveett su prensesı sokan yılana sevgılerımı yolluyorum ama ınsalah suluman eskı turk fılmlerındekı gıbı emmez kadınn bacagını sımdı

Hatice hani dedi ya : " bir cariye oldugunu unutturmamamk lazım ona "diye

o an validenin nasıl üzüldüyünü herkes farkettimi, bu kadın güzel bir oyuncu gerçekten

sonuçta valide de bir cariye terbiyesizlik yaplyor hatica bari annesine karşı dikkatli olsun

devleti aliyenin sultanı olmakla degil insanda biaz asalet olur, kendini begenmiş geri zekalı

ona kalsa hürremin de çok güzel bir aşkı ve ailesi vardı, cariye olarak kaçırdılar diye suçu ne.

Hatice Sultan alsında çekemiyor Hürrem'i. Haklı. Bunun için de köle köle diye aşağılıyor. Şöyle bir düşünürsek; kimdir Hatice Sultan? Kanuni Sultan Süleyman'ın kardeşi, Pargalı İbrahim Paşa'nın eşi. Bu kadar. Hanedana mensup olmasının dışında hiçbir özelliği, unvanı yok. Peki Hürrem Sultan kimdir? Koskoca cihan padişahına neredeyse diz çöktürmüş, Osmanlı hanedanına dört şehzade ve bir sultan vermiş, ilerleyen zamanlarda da cihanın padişahının nikahlı eşi olmuş bir kadın. Kim olsa çekemez.

kızlar dün fark ettiniz mi hürremin yüzü kırmızı pütür pütür olmuştu.niye öyle olmuşki acaba

ohhh hAtçe nasılda hasetinden çatladı valla çok sevindim beter ol karadul ibram ölmeden önce seni aldatsında gör :101:

mahidevranda ayrı bi gıcık.valla hürrem bence ibramı bırakıp bu kuru kasnağı zehirlesin:125: hem daha erken ölür,bünyesi zayıf yaa ölüm törpüsü nolcek:111:

hürrem nasıl lafsoktu valideyeama o firdevs yöreoğluysa kalır mı bunun altında:82: valla dedim firdo bunu hüreme yedirir,yedirdi de

daye hökümet gibi salınırken saraydaank abla kankamı andım.ank ablam

isabelide yılan değil hürrem soktu bence oh sen misin sülümana yılışan hürrem aman yılan sokar böyle seni

hadi prenses defol ülkene:117: güzel garusun anladıkta seni görmekten bıktıkhem hürremi hem bizi sıkma tamam mı nişanlın daa yahuşuhlu he dükmüş sannırım

allana netcen bizim elli felli, çapkın sülümanı. bak valla sen gitiyiliğin için diyorum hee

ya kızlar saraydaki herkes nasılda birleşip hürreme kumpas kuruyorlar

hürremde kendine göre degil ya zıt bi karakter, onlara zıt oldugu için o kadar insanı karşısına aldı...

ama dikkat ederseniz son yıllarda daha politik olmaya başladı önceleri daha asiydi

e kadının fendi tarihi gerdi

gülmekten öldürdün beni kız akşam akşam

bu arada şimdi fragmanı izledim haticenin bebeği ölmüş.hatice iflah olmaz artık.bide pargalı canlanıp bebeğini hürremin öldürdüğünü anlarsa yandı hürrem.

Bebeğe yazık ama Haticeye müstahak Hürroş o kadar yardım etti, bebeğini
kurtardı yaptığı afra tafralara bak. Sultanmışmışşşş pehhhhh

Hürrem sanki yastıkla boğacaktı iboyu:26: Ellerin dert görmesin kızzzz

nankör hatçeee...gittikçe sinir olmaya başladım bu uyuza ben ya..

ama ölmüyor maalesef bu yılan ibraam..onun eceli kanuninin elinden olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…