Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
nigar vuslata erecek azzzz soraaaaaa

nihayet vuslat gerçekleşti....ama kovdu kızı...tabi yenik düşecek nefsine........hata yaptığını biliyor...

haticenin intihar olayındaki yanlışlığı anlamışlar...iki bileği bağlı...

yasıkkk nigaraaaaaaaaaaaa

fortunanın özgürlük falan istediği yokmuş,ağlıyo gidiyorum diye ya

gemide iprahim karşıladı dimi nigarı???

yaaa prenses gidiyo ama süleyman bunu öğrenirse.. hürroşun yaptığını bide canına okumazmı??

bide teknedeki adam pargalı değil....sakalı sarı bu adamın pargalının sakalı daha koyuu

yaaa prenses gidiyo ama süleyman bunu öğrenirse.. hürroşun yaptığını bide canına okumazmı??

bide teknedeki adam pargalı değil....sakalı sarı bu adamın pargalının sakalı daha koyuu

ama pargalının sesiydi sanki ya :26:

bencede gemideki pargalı..nıgar sonnda muradına erdı ayrıca o prensesı yolucam yaa yeter bıde ağlıyo zırlak yaa .alak hurremın yanındasın bılmemle..ay ne beklıyodu acaba kmnle olcktı suluman

ibrahimin eline bir koz daha geçti işte kullanır hürreme karşı yine..
nigar gömdü ya o leonun defterini,acaba hürreme iyilik olsun diye mi,yoksa pargalıya teslim etmek için mi..

ibrahimin eline bir koz daha geçti işte kullanır hürreme karşı yine..
nigar gömdü ya o leonun defterini,acaba hürreme iyilik olsun diye mi,yoksa pargalıya teslim etmek için mi..

nigoş pargalıya verseydi soorduğunda derdi....ama aşık bellide olmaz

Nigar Kalfa: Nigarcığım, öncelikle muradına erdin. Aylardır bunu bekliyordum, çok mutlu oldum, gözün aydın. Paşa seni gönderiyor diye canını sıkma, şimdi hata yaptığını biliyor o, vicdan yapıyor. Bence sonradan yine isteyecek seni. Belli olmaz İbrahim Paşa bu. Hem istemezse de iyi tarafından bak, içinde kalmadı kız. Canım benim, gözyaşlarına kurban olurum senin ben. Yapma nolur. Zamanın ne göstereği bilinmez. Ayrıca, defterde yazılanları önce uydurup sonra da defteri yok etmen iyiydi. Çok nefis hareketler bunlar Nigarcığım. Ama şimdi aklım sende kalıyor benim, sarı kantaron çayı yapayım mı sana iyi gelir?

İbrahim Paşa: Paşam, Nigar'a daha fazla kayıtsız kalmamanız güzel oldu. Şimdi vicdan azabı içindesiniz tabii anlayabiliyorum, yalnız kötü davranmayın Nigar'a. O sizi sadece seviyor. Sizi baştan çıkarmaya çalışmıyor paşam. Zaten bu aşk bu yüzden desteklenmiyor mu? Yapmayın. Size yakışmaz. Hatice Sultan'ın söylediklerini de fazla ciddiye almayın, hatta hiç ciddiye almayın derim. Ne de olsa canı çok yanıyor.

Hatice Sultan: Edirne'ye gitmen iyi oldu Hatice. Acın hafifleyecek gibi değil tabii ama az da olsa iyi gelir. Şu triplerini de uzatma. Uzattın da ne oldu? Alıverdi İbrahim Paşa Nigar'ı şefkatli kollarına. Adam sana ben de geleceğim dedi, ille laf sokacaksın. Sinir olurum şöyle bir konuyu lastik gibi uzatanlara. Al işte. Bu konuda üzülmüyorum sana Hatice hiç kusura bakma.

Mahidevran Sultan: Gülfem'in acısını anlayabiliyorum az da olsa. Yalnız çok komiktiniz saraydan çıkarken. Sultan Süleyman sizinle ilgilenmiyor ya, birbirinizin elini tutuyorsunuz. Nigarcığım planlarını boşa çıkardı Mahi, boşuna arayıp durma o defteri. İşiniz gücünüz Hürrem zaten.

İsabella: İlk kez muhatap alıyorum seni İsabella. Ne o tripler? Yok yeni bir hayat dedin, yok hediyeler verdin sonra Hürrem'e gittin falan. Sultan Süleyman sana ne vaat etti de biz bilmiyoruz? Pembe panjurlu evimiz, boy boy çocuklarımız olacak, evinin kadını çocuklarının anası olacaksın mı dedi? Tövbe tövbe. Frederick'e benzemez o, koskoca Sultan Süleyman. Ayrıca, Süleyman'ın bu nezaketi tamamen bizim misafirperver bir millet olmamızdan kaynaklanıyor bilesin. Sultan Süleyman bir prensesi kendisine yakışır şekilde ağırlıyor. Başka şeyler arama bunun altında. Bu arada İbrahim Paşa'yı buldun karşında. Bakalım ne olacak, onu haftaya göreceğiz. Bizim temennimiz bir an önce gitmenden yana tabii o ayrı.

Valide Sultan: Validem, Edirne'deki kıyafetiniz aynı eskimolara benziyor. Görünce bir kahkaha attım odada. Bir süre daha kalın siz orada. Saray siz olmayınca daha huzurlu.

Hürroş: Geçen hafta defterdeki yazılar için uydur gitsin bir şeyler demiştim sana. Aklın yolu bir Hürroş. İbrahim Paşa biliyor uydurduğunu tabii ama gündem bir hayli çalkantılı. En azından konuyu açınca güzel idare ettin. Sakin sakin, böyle güzel gidiyorsun. Ama İsabella kaçamayacak şimdiden söyleyeyim.

yaşassssııın Fortuna gidemiyor...

Hürrem biraz daha hain planlar için, tarçın bakır kafasını yoracak..

Armin de veba yı yenecek aşkı sayesinde sanırım..
Malkoçoğlu bu,boru mu? :98:

Hatçenin mıymıylıkları içimi şişirdi..Bu ASİ dizisinde de böyle mıymıydı zaten..:105::106:

sümbülde hemen gitti yetiştirdi görmezden geliver be hadım

nigarın defteri gömmesinde bir amaç bulamadım ben ya ,hürreme teslim etmesini bekledim olmadı,ibraamada vermedi bulamadım dedi,ee amacı ne acaba saklayıp ilerde koz mu kullanacak,işarette koymadı yerini kaybetmese baree şaşkın aşık

süleymanın yeni sakalını hiç beğenmedim ne öyle göbeene inecek birde beyazlar çıkmış arada
ibrahim de aynı zıpkın gibi aldam gitti kambur,göbekli yarma bir odun geldi resmen...

bu arada haftaya diziden çıkanlarmı olacak bu veba nedir ki,patır patır dökülmesn oyuncular veba ayağına...

nigarın halveti üzerine hiç konuşmuyorum,beklediğim gibi bir sahne olmadı en azından etek bir yukarı sıyrılsaydı be kardeşim

Aman aman... şehzadeler eğitimdeyken o tahin pekmez reklamı da neydi öyle...
bayılacaktım gülmekten..olmuş mu?sıkıştırmışlar araya..
geçen seneki marşal boyanın renkleri gibi oldu..valide sultan akideleri indirirken reklam da yapıyordu...

Fakat Şehzade Mustafa pek bi yağuşuklu olacak ilerde belli..

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
kuzey güney ile çakıştığı için buna bakamıyorum bu sene sadece böyle yorumlara fragmanlara filan bakıyorum sayenizde izlemiş kadar oldum cok güzel özetlemişsiniz teşekkür etmek istedim :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…