Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Ben teşekkür ederim ne demek:)))

Bu sefer ki bölüm neydi öyle tüm kadınların affedersiniz göğüsleri dışarı fırlıyacak gibiydi ailemle oturup seyrederken acayip utandım.

vayy nigar sende az değilsin haa ee tabi kadın haklı libido tavann...neyse pargalı senii tersledi ama üzülme o hep böyle dengesizdiiiiiiii

defteri gömdü çünkü sarayda bulurlardı.nigar neden ısrarla hürremi koruyo :44:

pörtlek isabelde hürremle kendini bir tutyor.sen kimsin be yeter senaristler gönderin gitsin hatta gemisi batsınkaç bölümdür bu uyuzu görüyoruz

malkoçoğlu ne hoş biri...armini bırakmıyo aşk işte şimdikiler olsa arkasına bakmadan kaçar...eferim gözüme girdin malkoçoğlu

bayılıyorum yorumlarına

nigar muradına erdi artık ölsede ,pargalı bunu unut da dese gam yemez...vayy be seksi geceliğiyle paşasının üzerini örtecek sadece ama olanlara bak
pargalı da vicdan azabını haticenin geceliğini koklayarak giderdi orası cidden saçmaydı ama hangi erkek olsa bu saçmalığı yapardı sanırım.
şu prenses de bomerang gibi hürrem attıkça geri geliyor
o da nigar gibi muradına ersede öyle gitse bari üzüntüsünden veba olacak tabi vebadan önce hürrem canını almazsa

Ya bu İsabel kendi kendine gelin güvey oluyor. Sen kimsin ki gelmiş işte bana şunu bunu yaptın da Hürrem'e gidiyorsun diyorsun. Adam sana vaat mi verdi, birlikte mi oldu ne yaptı yanii. Hürrem ile olan aşkını kıskanıyor. Valla pargalıyı hiç beklemiyordum gemide ama Sümbül ağanın konuşulanları duyduğunu unutmuşum o yumurtlamıştır kesin.. Gülağaya inat. Onların da sürtüşmeleri pek komik ama veba salgını konusunda nasılda bakıştılar öyle. Birbirlerine sarılırlar düşmanlık biter dedim ama olmadı. Kıza çok üzüldüm yaa Malkoçoğlunun sevdiği gidiyor elden zor bir durum. Bir teori ürettim kendimce acaba İsabella veba mı olacak dersiniz. Zaten kaçamıcak bence ama sonra veba olacak zaten haber onlara da ulaştı önce yanındaki kız ardından o olabilir. Ama ilaçlı suyla da yıkandılar yine de belli olmaz. Nigar'ı geçen sene severdim bu sene hiç sevmiyorum. Evli adama hemde sultanı kocasına bile isteye yaklaştı. Hastayken masaj yapmalar felan. Dün gece neydi öyle giymiş bol dekolteli geceliği üstünü örtüyormuşmuş.. Uyansın da görsün diye yaptı. Paşa da erkek tabii kayıtsız kalamadı. Hatice giderken zaten Nigar nasılda hain bakıyordu. Pargalı da hani çok seviyordu Hatice'yi ilk fırsatta aldattı sonrada geceliğini kokluyor.Pehh.. Daha sürer Nigarla burada kalmaz. Hürrem kitabı tercüme ederken yüz mimikleriyle çok belli etti endişesini elini kolunu nereye koyacağını bilemedi. Ama sanki gerçekleri söylüyor gibiydi resmi çizerken kötü olması felan hep onları söyledi. Neyse Nigar'a dua etsin.. Hatice acısında haklı. Ama o heykeller ne duruyor hala orada. Hatice istemiyor daha ne tutuyor bilmem. Bu adada iki bileği de kesik gözüküyordu Hatice'nin sargılıydı. Mahi yine birşey bulamadı. Ohh olsunn..

arkadaslar ben bu diziyi üc dört haftadir iziliyorum pargaliyla hürrem niye düsman merak ettim

ohoooooo....onlar 1. bölümden beri düşman

ohoooooo....onlar 1. bölümden beri düşman

:))))))))))))))) güzel özet geçmişsin :))

bir dizi daha olsun diye aslında şunu düşünmeli "aslında pargalı Hürrem e aşık ama eski sevgilisini öldürttü diye Hürrem Pargalıya düşman oldu Süleymanla kıskandırıyor intikamını alıyor pargalıdan..pargalıda intikam ateşinde geride kalmasın diye Süleymanın kardeşini alır..felan felan :))) 2 dk da yazdım senaryoyu

Gördünüz mü fragmanı isabella hareme giriyo hürrem git al o kadının canını diyo yanında ki kıza

helal sana cnm ya..ara ara bir hal oldum..

ama gerçekten uzattı bu senaristler bu isbella pörtlek prensesi yaaa...

heralde hürremin isabellayı kaçırma girişimine misilleme yapmak istedi bizim azgın hünkar..doyamadı bir türlü kadınlaraa..eee isbellada kıskanıyorya hoşuna gitti acep..

hatice nigarın geceliğinimi buluyor nee yanlış görmediysem eğer??:26:

hürrem delirecek bu bölüm..kessin gırtlağınıda kurtulalım bundan..

yemin ederim ki artık çok sıkıldım bu kadından ben yaaaa....

ohh hürrem nigarı kendine çekiyor pargalıya inattt

Super yaa, senden iyi bir senarist cikar

[video=youtube;8dr0gG-4gwI]http://www.youtube.com/watch?v=8dr0gG-4gwI[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…