:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
kuzey güney ile çakıştığı için buna bakamıyorum bu sene sadece böyle yorumlara fragmanlara filan bakıyorum sayenizde izlemiş kadar oldum cok güzel özetlemişsiniz teşekkür etmek istedim :)))))))))))))
Nigar Kalfa: Nigarcığım, öncelikle muradına erdin. Aylardır bunu bekliyordum, çok mutlu oldum, gözün aydın. Paşa seni gönderiyor diye canını sıkma, şimdi hata yaptığını biliyor o, vicdan yapıyor. Bence sonradan yine isteyecek seni. Belli olmaz İbrahim Paşa bu. Hem istemezse de iyi tarafından bak, içinde kalmadı kız.Canım benim, gözyaşlarına kurban olurum senin ben. Yapma nolur. Zamanın ne göstereği bilinmez. Ayrıca, defterde yazılanları önce uydurup sonra da defteri yok etmen iyiydi. Çok nefis hareketler bunlar Nigarcığım. Ama şimdi aklım sende kalıyor benim, sarı kantaron çayı yapayım mı sana iyi gelir?
İbrahim Paşa: Paşam, Nigar'a daha fazla kayıtsız kalmamanız güzel oldu. Şimdi vicdan azabı içindesiniz tabii anlayabiliyorum, yalnız kötü davranmayın Nigar'a. O sizi sadece seviyor. Sizi baştan çıkarmaya çalışmıyor paşam. Zaten bu aşk bu yüzden desteklenmiyor mu? Yapmayın. Size yakışmaz. Hatice Sultan'ın söylediklerini de fazla ciddiye almayın, hatta hiç ciddiye almayın derim. Ne de olsa canı çok yanıyor.
Hatice Sultan: Edirne'ye gitmen iyi oldu Hatice. Acın hafifleyecek gibi değil tabii ama az da olsa iyi gelir. Şu triplerini de uzatma. Uzattın da ne oldu? Alıverdi İbrahim Paşa Nigar'ı şefkatli kollarına. Adam sana ben de geleceğim dedi, ille laf sokacaksın. Sinir olurum şöyle bir konuyu lastik gibi uzatanlara. Al işte. Bu konuda üzülmüyorum sana Hatice hiç kusura bakma.
Mahidevran Sultan: Gülfem'in acısını anlayabiliyorum az da olsa. Yalnız çok komiktiniz saraydan çıkarken. Sultan Süleyman sizinle ilgilenmiyor ya, birbirinizin elini tutuyorsunuz.Nigarcığım planlarını boşa çıkardı Mahi, boşuna arayıp durma o defteri. İşiniz gücünüz Hürrem zaten.
İsabella: İlk kez muhatap alıyorum seni İsabella. Ne o tripler? Yok yeni bir hayat dedin, yok hediyeler verdin sonra Hürrem'e gittin falan. Sultan Süleyman sana ne vaat etti de biz bilmiyoruz? Pembe panjurlu evimiz, boy boy çocuklarımız olacak, evinin kadını çocuklarının anası olacaksın mı dedi? Tövbe tövbe. Frederick'e benzemez o, koskoca Sultan Süleyman. Ayrıca, Süleyman'ın bu nezaketi tamamen bizim misafirperver bir millet olmamızdan kaynaklanıyor bilesin. Sultan Süleyman bir prensesi kendisine yakışır şekilde ağırlıyor. Başka şeyler arama bunun altında. Bu arada İbrahim Paşa'yı buldun karşında. Bakalım ne olacak, onu haftaya göreceğiz. Bizim temennimiz bir an önce gitmenden yana tabii o ayrı.
Valide Sultan: Validem, Edirne'deki kıyafetiniz aynı eskimolara benziyor. Görünce bir kahkaha attım odada.Bir süre daha kalın siz orada. Saray siz olmayınca daha huzurlu.
Hürroş: Geçen hafta defterdeki yazılar için uydur gitsin bir şeyler demiştim sana. Aklın yolu bir Hürroş. İbrahim Paşa biliyor uydurduğunu tabii ama gündem bir hayli çalkantılı. En azından konuyu açınca güzel idare ettin. Sakin sakin, böyle güzel gidiyorsun. Ama İsabella kaçamayacak şimdiden söyleyeyim.
ohoooooo....onlar 1. bölümden beri düşman
Gördünüz mü fragmanı isabella hareme giriyo hürrem git al o kadının canını diyo yanında ki kıza
aaaaaaaaaaaa görmedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri koysa burayaa
Muhteşem Yüzyıl 36.bölüm Fragmanı-karizmamedya.mp4 - YouTube fragman inş. becerebildim yaaa....
bu arada izebella olayından öğğğğğğğğğğğğğğ geldi gitsin artık yyaaaa sülüman ne yapmaya çalışıyorr 1 aydır burada bu karıı versin artık kurtulalımm
:))))))))))))))) güzel özet geçmişsin :))
bir dizi daha olsun diye aslında şunu düşünmeli "aslında pargalı Hürrem e aşık ama eski sevgilisini öldürttü diye Hürrem Pargalıya düşman oldu Süleymanla kıskandırıyor intikamını alıyor pargalıdan..pargalıda intikam ateşinde geride kalmasın diye Süleymanın kardeşini alır..felan felan :))) 2 dk da yazdım senaryoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?