Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bence Pargalıydı o, arkadan kafası görünüyordu kısa saçlı bir erkek, büyücü olsa kafasından cüppesini indirmezdi, hem gemide ne işi olsun, büyü ile hallederdi

Nigarcığım bu sefer rüya görüyor olmasın ne olur. Yasak da olsa bu aşkı ve halveti destekliyoruz.

Çok garip bende ilk defa bi yasak aşkı destekliyorumAnlamadım gitti.Hatçeye mi çok gıcığım, Nigarımı çok seviyorum tam çözemedim ama evet bu sefer rüyayla kalmasın

hoşgeldiniz prenses diyen pargalı bence de,ses tonu,yapısı,kel kafası onu gösteriyor...
ibraam nigarla halvet olduda bir daha asla olmayacak unut bunu niye dedi...bence nigar hamile kalacak ve kimden olduğunu söylemek zorunda kalacak...nihohohoh

adi ibram... hadi nigarla beraber oldun o laf ne öyle başından önce şeyin kopar inşallah

Abowwwww ibo nigoşu attı yatağa sonunda gerçi nigoşunda hayali bu değilmiydi yani hep rüya hep rüya bak sonunda rüyalar gerçek oldu

Rüya değil kızlar gerçekmişşşş,dün yeni fragman yayınladılar Pargalı;Aramız da ne geçtiyse unut,herhangi bir önemi yok,yaşanmadı say gibi birşeyler diyordu inanılır gibi değil..

son olarak safimum gel öpim seni

aayy bebeğimmmmmm muckkkk
kızlarrr çok heyecanlııııı yasak aşkı desteklıyoruzzz hatçeye mi çok gıcığız nıgarı mı sevıyoruz bılemedım ama pargalıya gıcık oldm unut fılan dıyo bıde
hürremimm yolladın prensesi bebegım ama pargalı çıkıyo ordan da yaa :26:

hep destek tam destek safimum

halvet nigarında hakkı hatceye gıcığım uyuz şey ama bunun için değil,nigar halvet görmeden ölmesin diye desteğim

halvet nigarında hakkı hatceye gıcığım uyuz şey ama bunun için değil,nigar halvet görmeden ölmesin diye desteğim

kanka alemsin haaaa
bende bi sitiyodum bunların birlikte olmasını ki sorma hatta yasak aşk yani aşk-ı memnu yaşaasınlar ibrahimle nigar

kanka alemsin haaaa
bende bi sitiyodum bunların birlikte olmasını ki sorma hatta yasak aşk yani aşk-ı memnu yaşaasınlar ibrahimle nigar

aldatmaya karşıyım ama kanka nigar napsın aşık olmuş işte evlenmekte yasak kadına... o da gitti ibramla

nesse ya bunlar bihteri geçer bak dedi dersiniz

saray hayatıda zormuş abla irkek,evlat yüzü görmeden yaşlanıp gidiyolar

iyi ki o dönemde yaşamıyorum ya

Zordur behhhhh herhalde,devlet-i aliye falan filan derken koskoca padşşahlar yaşlanıyor tabi

Nigoşun suçu neydi yarabbim iboya aşık oldu destek verdiğimiz hatçe bile içindeki canavarı çıkardı sonunda hiç yedirirmi ibosunu nigoşa yani

Muhteşem Yüzyıl’daki hatalar yüzünden diziyi izlemeye dayanamadığını söyleyen eski Türk Tarih Kurumu Başkanı, MHP Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu “Kadınlar bu kadar dekolteleri açık dolaşmazlardı. Bir tarihçi olarak intihar edesim geliyor” dedi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin son bölümünde bebeğinin ölümüne neden olan Hatice Sultan’ın bileklerini keserek intihar ettiği sahne tartışma yaratmıştı. Dizinin son bölümüyle ilgili soruları yanıtlayan eski Türk Tarih Kurumu Başkanı MHP Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Muhteşem Yüzyıl’ı yerden yere vurdu. Halaçoğlu şu tespitlerde bulundu:

BU KADAR DEKOLTE YOK: Dizide hareme herkes girip çıkıyor. Böyle bir şey olamaz. Kadınlar haremde öyle gezmezler. Kadınların kıyafetleri bu kadar dekolte değil. 17. yüzyılda İngiliz Sarayı’ndan ziyarete gelenler olmuş, onların izlenimlerini içeren tarihi belgeler var, Osmanlı kıyafetlerini örnek gösteriyorlar. Böyle açık saçık kıyafetlere ilişkin kayıt yok.

GERÇEĞE UYGUN OLMALI: Muhteşem Yüzyıl’daki bu sahneleri gördükçe bir tarihçi olarak intihar etmek istiyorum. “Tarih dizisi” olmadıklarını söylüyorlar ama eğer tarihi olayları anlatıyorsanız gerçeklere dayanacaksınız.

MATRAKÇI TARİH YAZMAZDI: Dizide Matrakçı Nasuh Efendi var. Gerçekte tarih yazmaz. 17. yüzyılda vakanivüs yok. Ama dizide tarih yazıyor.

O ZAMAN HAVAİ FİŞEK Mİ VAR: 16. yüzyılda padişahın doğumu havai fişekle kutlanıyor. Bu da nereden çıktı. Top atışı yapılır.

ARTIK İZLEMİYORUM: Kanuni, tahta çıkmadan babasının cenazesine gidiyor. Önce saray halkı biat ediyor. Bu konuda da yanlış bilgiler vardı. Padişah’ın karşısına kimse sarıksız çıkmaz. Her bir sarık rütbe gibidir. Padişah asla kimseyle yemek yemez. Saraya yeniçeri giremez. İlk bölümü izledim, o kadar yanlış var ki artık izleyemiyorum.

YABANCI KADIN TOPRAK İÇİN: Yabancı kadınlarla evlilik Orhan Gazi döneminde başlıyor. Fatih Sırp kralının kızını alıyor. Yabancı eğilimi bugün de var. Orası imparatorluk. Çoğu toprak karşılığı alınıyor.

HATİCE SULTAN VAKASI YOK: Hatice Sultan’ın çocuğunun ölmesi, intihar etmesi... Bu tür olaylar gerçeğe uygun değil. Daha uzun süre yaşıyor. Bütün bunlar halkın yanlış bilgilenmesine yol açıyor.

aldatmaya karşıyım ama kanka nigar napsın aşık olmuş işte evlenmekte yasak kadına... o da gitti ibramla

nesse ya bunlar bihteri geçer bak dedi dersiniz

evet bende kaşıyım ama o haticeye gıcık oluyorum hem nigarda yazık hiç evlenemicek aşık olmuş dokunmak onunda hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…