- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Nigarcığım bu sefer rüya görüyor olmasın ne olur. Yasak da olsa bu aşkı ve halveti destekliyoruz.
Daye kadının suçu ne hanumlar bir ibosu bilem yok
son olarak safimum gel öpim seni
aayy bebeğimmmmmm muckkkk
kızlarrr çok heyecanlıııııyasak aşkı desteklıyoruzzz hatçeye mi çok gıcığız nıgarı mı sevıyoruz bılemedım ama pargalıya gıcık oldm unut fılan dıyo bıde
hürremimm yolladın prensesi bebegım ama pargalı çıkıyo ordan da yaa :26:
adi ibram... hadi nigarla beraber oldun o laf ne öylebaşından önce şeyin kopar inşallah
hep destek tam destek safimum
halvet nigarında hakkıhatceye gıcığım uyuz şey ama bunun için değil,nigar halvet görmeden ölmesin diye desteğim
kanka alemsin haaaa
bende bi sitiyodum bunların birlikte olmasını ki sorma hatta yasak aşk yani aşk-ı memnu yaşaasınlar ibrahimle nigar
saray hayatıda zormuş ablairkek,evlat yüzü görmeden yaşlanıp gidiyolar
iyi ki o dönemde yaşamıyorum ya
hep destek tam destek safimum
halvet nigarında hakkıhatceye gıcığım uyuz şey ama bunun için değil,nigar halvet görmeden ölmesin diye desteğim
Zordur behhhhh herhalde,devlet-i aliye falan filan derken koskoca padşşahlar yaşlanıyor tabi
Nigoşun suçu neydi yarabbimiboya aşık oldu destek verdiğimiz hatçe bile içindeki canavarı çıkardı sonunda hiç yedirirmi ibosunu nigoşa yani
aldatmaya karşıyım ama kanka nigar napsınaşık olmuş işte evlenmekte yasak kadına... o da gitti ibramla
nesse ya bunlar bihteri geçer bak dedi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?