Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Geçen bölüm nigarın üzerine saldırmıştı, herhalde o sebepten dedi..

oh be kendi kafama göre bi yorum buldum Yaşasın isabella

Ben de onu merak ediyorum ya mahi yaparken lanet kadın hürreme yürü be hürroş

Hürrem kudurdu iyicene,işi azlettirmeye kadar götürüyor gözünü hırs bürüdü iyicene..

Ne hürrem ne mahi yaşasın daye kadın bayılıyorum bu kadına yaaa

Yaa dizinin son yarısında uykuya daldım ama arada uyandım baktım mesela Nigar'ı Hürrem'in koruması göndermemesi yerlerini görmedim. Valla tamam Hürrem şirret felan ama seviyorum kadını ya napıyım. Kimsenin kimseden zaten farkı yok, kimse dahaiyi değil karakter konusunda. Kadın kaçırılmış, oraya köle olarak getirilmiş, bir de üstüne Mahi, İbrahim, Valide Sultan daha birçok kişiyle takışmış hep engel olmuşlar. Kadın ne yapsın elindeki gücü kullanıyor ve bence gerçekten Süleyman'ı seviyor. Süleyman da onu seviyor ve sırf prensesi kaçırdığı için Hürrem'e bunu yapıyor cezalandırma şekli bu. Kesinlikle Fortuna'ya yüz vereceğini halvete gireceğini sanmıyorum yapsa çoktan yapardı. Ama Hürrem kendisi yaptı aklına soktu daha prenses tarafından birşey yokken itham etti seviyorsun dedi ve aklına girdi. Tam tersine dostuymuş gibi davranmalı, kendisi saraya davet etmeli ve umursamazmış gibi yapmalıydı. Gerçi bu ne kadar zor birşey. Yaptıklarını onaylamıyorum ama Mahinin yaptıklarını düşünürsek oyunu kuralına göre oynuyor işte. Neyse onları geçelim. Benim düşüncem prensesin vebaya yakalanacağı ve öleceği ben kuvvetle ihtimal böyle düşünüyorum. Armin'e çok üzüldüm tabi Malkoçoğluna da o ne sevgidir yaa bir gece için bile olsa evlenmek. Bence Hatice birşeyleri anladı. Çünkü kıyafetleri yatak odalarında buldu ne alaka yanii. Ama sineye çekti. Hatice sultanım çok afra tafra yapmıştınız Hürrem'e ben ikinci kadın olmam ben prensesim diye ne oldu ilk fırsatta aldattı kocanız sizi. İbrahim başının yanacağını biliyor ondan göndermek istiyor ama ohh yapamadı. Hürrem öğrenecek bence sonra ve koz olarak kullanacak İbrahim'e. Ben de Gülağa ile evlenebilse keşke dedim Gülağanın şefkati çok güzeldii. Amaa Sümbül ağa gözümden düştü düşecek hanii. Celaut!! İsabella'yı artık görmek istemiyorum yaa.. Gülşah'ta ne manyak ya kalkmış odasını arıyor ohh iyi yapt Nigar yapıştı boğazınaa..

Hürrem kudurdu iyicene,işi azlettirmeye kadar götürüyor gözünü hırs bürüdü iyicene..

Ne hürrem ne mahi yaşasın daye kadın bayılıyorum bu kadına yaaa

azletmek değil azmettirmektir canım o. Azletmek birini yaptığı işten almak, çıkarmak anlamına gelir. Yanlış anlama yanii bil diye söyledim canım benim..

azletmek değil azmettirmektir canım o. Azletmek birini yaptığı işten almak, çıkarmak anlamına gelir. Yanlış anlama yanii bil diye söyledim canım benim..

Olabilir yanlış yazmışım gayet normal buda..

Azletmek'i biliyorum tabiki dediğim gibi sadece kelime yanlış yazılmış..

Aynen düsünüyorum mahi yapınca hain, kötü.. Hürrem yapınca askı, sevgisi icin oluyor..
Ne hürrem, ne mahi, ne de isabella yasasın smuwiLa

Aynen düsünüyorum mahi yapınca hain, kötü.. Hürrem yapınca askı, sevgisi icin oluyor..

Hürrem'in kendisinden başka hiçbir kadına tahammülü yok. Süleyman sadece onun olsun istiyor. Mahi'nin ise tek derdi Hürrem. Hürrem olmasın da kim olursa olsun Süleyman'ın yatağında. Kendisi bile olmasa olur yani. Yeter ki Hürrem olmasın. Gülnihal'e sesini çıkarmamıştı örneğin. Taa ilk bölmlerde Ayşe'ye de. Onun için Hürrem yapınca yürü be kim tutar seni, Mahi yapınca kaka.

ya hürremin gülnihali vardı ne oldu o bilen varmı ben uzun zamandır ara ara bakıyorum. birde pargalı nigarla oldumu beraber

Bence süleyman isabella ile birlikte olmayacak. Onu ülkesine geri gönderecek süpriz şekilde

Güzel bir tespit ama eksik.

Diğerleri Hürrem kadar tehdit oluşturmuyordu haseki sultan icin. Sonuçta o veliaht şehzadenin annesi. Ama biliyor ki hürrem onun oğlunu iktidardan uzaklaştıracak zeka ve güce sahip.

Ayşe fatma isabella vız gelir :)

zaten isabella dizinin ürünü. tarhte böyle birşey yok :S

Tabii canım İsabella sadece senaryo gereği dizide yer alıyor. Sadece dizi üzerine konuşuyoruz ya onun için. Yoksa tarihi gerçeklere bakınca dizide olan ama tarihte olmayan başka şeyler de görebiliriz. :)

izlemez olaydım,görmez olaydımmmmmmm....ateşlere gelesin sülüman....sümbülden daha top olasın sülüman
Süpersin

Hatice Sultan: sana bir şey daha söyleyeyim, hayat sana güzel aslında biliyor musun? Ne kaynana derdi var, ne görümce derdi var, ne elti var. Sadece kocan, çöpsüz üzüm. Oooh mis.
Haklısın andromedacım sen söyleyene kadar hiç aklıma gelmemişti, hayat ona güzel:13:Ne elti, ne görümce, ne kaynana.Mis gibi

Süpersin

Haklısın andromedacım sen söyleyene kadar hiç aklıma gelmemişti, hayat ona güzel:13:Ne elti, ne görümce, ne kaynana.Mis gibi

Bir de kıymetini bilse işte. Ne güzel doğuştan sultanlık vermiş Allah ona. İyi toparladı kendini ama şimdi hakkını vermek lazım. Davranışlarına da çeki düzen vermek istiyor belli ki. Nigar'ın bile gönlünü aldı valla.

oh be kendi kafama göre bi yorum buldum Yaşasın isabella

Ben de onu merak ediyorum ya mahi yaparken lanet kadın hürreme yürü be hürroş

Yaşasın isabella:92:

:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…