Kızlar bu bölümde takıldığım bi' nokta oldu.
Hatice Nigar'la İbrahimin arasında bir şey geçtiğini anladı mı? Onu mu ima etti Nigar'a -ben unutmak istiyorum sen de unutacaksın- derken?
Yoksa anlamadı mı ? Sizce ? :26:
aman ne sevindim.fotunanın hareme girmesine..:118::119:
mahinin zamanındaki telaşlarının aynısını Hürrem yaşıyor şimdi..
ne taraftan saldırsın şaşırdı..
cariye kızı gönderiyor canını al diye...
nasıl demiş atalar, Bıldır yediğin hurmalar gelir totonu tırmalar..
Fortuna biraz gıcık ama, Hürrem ona gıcık olduğundan su götürür..
Bi de dizi bu ya ,fortuna halvete giriphamile kalırsa..allaaaaaaa
Hürremin hırsını düşünemiyorum bile..
Sülüman son noktayı koydu ya, fortunaya gerdanlığı tekrar verirken...
en çok ona sevindim, hürrem binbir renge girdi, volkanlar patladı içinde..
Mahinin amacı belli, bana yar olmamış sana da olmasın..
o şartlar altında yapabilitesi neyse Mahi, onu yapıyor..
o zamanda kim olsa aynını yapardı..yaaa buyur senin olsun, ne demek..demezdi herhalde. .
başa sarıyor gibi oluyoruz ama olsun..
o zamnlarda mahicim, yaptıkları yüzünden ,dayak atması filan,az tepki almamıştı biliyorum..
peki şimdi ,mahinin değişik versiyonlarını yapan hürroşa,
neden yakışır keratanın kızına gibi oluyooo heeeee
:44:şöyle söylersek daha iyi, saraydaki yerini korumak için herkes elindeki gücü ,sonuçları ne olursa olsun kullanıyor..
bunların hepsi Sülünün yüzünden oluyor zaten..koy kadınları ayrı saraylara. .birbirlerini görmesinler..
sen git, bi arada ziyaretini yap, perşembe akşamları...
Hürrem kudurdu iyicene,işi azlettirmeye kadar götürüyor gözünü hırs bürüdü iyicene..
Ne hürrem ne mahi yaşasın daye kadınbayılıyorum bu kadına yaaa
azletmek değil azmettirmektir canım o. Azletmek birini yaptığı işten almak, çıkarmak anlamına gelir. Yanlış anlama yanii bil diye söyledim canım benim..
başa sarıyor gibi oluyoruz ama olsun..
o zamnlarda mahicim, yaptıkları yüzünden ,dayak atması filan,az tepki almamıştı biliyorum..
peki şimdi ,mahinin değişik versiyonlarını yapan hürroşa,
neden yakışır keratanın kızına gibi oluyooo heeeee
:44:şöyle söylersek daha iyi, saraydaki yerini korumak için herkes elindeki gücü ,sonuçları ne olursa olsun kullanıyor..
bunların hepsi Sülünün yüzünden oluyor zaten..koy kadınları ayrı saraylara. .birbirlerini görmesinler..
sen git, bi arada ziyaretini yap, perşembe akşamları...
Aynen düsünüyorum mahi yapınca hain, kötü.. Hürrem yapınca askı, sevgisi icin oluyor..
Ne hürrem, ne mahi, ne de isabella yasasın smuwiLa
Aynen düsünüyorum mahi yapınca hain, kötü.. Hürrem yapınca askı, sevgisi icin oluyor..
aaaa marka neymişkiiii hürrem karameli diye hiç duymadımmm
hangi marka buuu?
Hürrem'in kendisinden başka hiçbir kadına tahammülü yok. Süleyman sadece onun olsun istiyor. Mahi'nin ise tek derdi Hürrem. Hürrem olmasın da kim olursa olsun Süleyman'ın yatağında. Kendisi bile olmasa olur yani. Yeter ki Hürrem olmasın. Gülnihal'e sesini çıkarmamıştı örneğin. Taa ilk bölmlerde Ayşe'ye de. Onun için Hürrem yapınca yürü be kim tutar seni, Mahi yapınca kaka.
Güzel bir tespit ama eksik.
Diğerleri Hürrem kadar tehdit oluşturmuyordu haseki sultan icin. Sonuçta o veliaht şehzadenin annesi. Ama biliyor ki hürrem onun oğlunu iktidardan uzaklaştıracak zeka ve güce sahip.
Ayşe fatma isabella vız gelir :)
zaten isabella dizinin ürünü. tarhte böyle birşey yok :S
izlemez olaydım,görmez olaydımmmmmmm....ateşlere gelesin sülüman....sümbülden daha top olasın sülüman
Haklısın andromedacım sen söyleyene kadar hiç aklıma gelmemişti, hayat ona güzel:13:Ne elti, ne görümce, ne kaynana.Mis gibiHatice Sultan: sana bir şey daha söyleyeyim, hayat sana güzel aslında biliyor musun? Ne kaynana derdi var, ne görümce derdi var, ne elti var. Sadece kocan, çöpsüz üzüm. Oooh mis.
Süpersin
Haklısın andromedacım sen söyleyene kadar hiç aklıma gelmemişti, hayat ona güzel:13:Ne elti, ne görümce, ne kaynana.Mis gibi
oh be kendi kafama göre bi yorum buldumYaşasın isabella
Ben de onu merak ediyorum ya mahi yaparken lanet kadın hürreme yürü be hürroş
Yaşasın isabella:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?