Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Mahi ,bu harem düzenini çok iyi bildiğinden ve diğer cariyelere kıyasla haseki olduğundan(çünkü yeri sağlam) sesini çıkarmıyordur..
Hürrem geldiğinden itibaren,düzeni bilmediğinden Sülüman tek benim olacak,yasak yasak deyip duruyordu, harem düzenine karşı geliyordu..
yine mahi onun dikbaşlı ve ihtiraslı hallerinden başına gelecekleri sezmiş olmalı ki, Hürremi devredışı bırakmaya çalışmıştır..

bu dizi..
ne olursa olsun Mahinin tarihteki yaşadıklarını hakketmediğini düşünüyorum,hayatı, bir padişah eşine yakışır şekilde devam etmemiştir.
neyse meydan hürreme kalmış, o da istediği gibi atını oynatmış..

Tabii canım İsabella sadece senaryo gereği dizide yer alıyor. Sadece dizi üzerine konuşuyoruz ya onun için. Yoksa tarihi gerçeklere bakınca dizide olan ama tarihte olmayan başka şeyler de görebiliriz. :)

aynen...sadece dizi ve senaryo gerekleri uygulanıyor,tarihle ,gerçeklerle uyuşmayan şeyleri yazacak olsak bir sürü şey çıkar...
bunlar tamamen kurgu,

akşamki bölüme gelecek olursak ...ne fortunaymış yahu geçen haftada demiştim tam bomerang çıktı kadın
hürrem atıyor o geliyor şimdide de hoppp hareme fırladı
ne aşkmışşş,ama yandı hürrem yaşatmaz onu ,mahidevran da bu gidişle fortunanın erkek doğurması için elinden
geleni yapacak kadın eliyle halvete götürecek resmen yeter ki hürremden başkası da şehzade doğursun ,
mahidevranın hürremden daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum hep sadece sinsii hürrem gibi cazgırlık yapıp dikkat çekmiyor ,
ama zekasını kullanamadığı için planları hep elinde patlıyor ya da hürremin zekasıyla yarışamıyor tabi aşkıylada,
belki de fortuna o yüzden hürremi çok uğraştırıyor aşkk da sessizlik olmaz savaşmak gerek ,
bu savaştan mahidevran çabuk yıldı ama prenses dişli bir rakip hürremle savaşa hazır !!

hatice her şeyi anladı ...pargalıya yaptığı bu konuşma onun önceki sadakat sözlerini hatırlatması
çok zekiceydi her şeyi bilen,seven ve kocasını bırakmayan aynı zamanda onu uyaran kadın!

gerçekteki hürremi bilemem ama..dizi deki hürremi pek te zeki bulmuyorum..
sadece sülümanın ona toleransı ona o biraz hareket sahası veriyor..
normalde fortunaya sülümanın hediyesi olan gerdanlığı, hürremin geri aldığında, yerin göğün birbirine girmesi gerekirdi
ama sülüman da fortunayı hareme aldırarak tepki verd hürreme..

çok sıkıldım,daha sezonun başında hürroşun güçleneceğini yazıldı,ama hala ses yok,birde kurba izoş sıktı artık,yok nişanlımdan başkası olamaz,yok sülemanı stiyorum, iki yaşındaki çocuk gibi,anlamadım gitti,birde sülemanın kurbayı saraya takviye etmesi ne alaka,yok bu benim politik işlerim diyordu,ne oldu,saçma sapan çıkışlar,haticeye kıl oldum,bence parga-karga lıyla bir birine yakıştılar,ikiside ruh hastasıyapımci ne aptıysa abarttı,elini gözüne bulaştı,kopuk kopuk oldu,bence biran önce toparlanması gerekir,yoksa reyting düşer

bu veba olayı sadece armin için bu kadar işlenmemiştir,saraya kadar fırladığına göre kesin isabella halvete giremeden veba olacak...zaten süleymanda onu halvete girmek için almadı,hürremi sinir etmek için aldı...

bu arada Armin ve bali bey çok ii di yaaa...

hürrem süleymana; 'validem beni bir türlü sevemedi,sevmiyor' dedi..(ki sürekli kuyusunu kazıyo hürremin)
sülüman da hürrem'e; 'seni bennn seviyorum ya yetmez mi' dedi..

hürrem süleymana; 'validem beni bir türlü sevemedi,sevmiyor' dedi..(ki sürekli kuyusunu kazıyo hürremin)

işte buuuu bekledıgımız ve en sevdıgımz sahnelerrr nolursa olsun hurremın suleyman..yasasın hurrem suluman halvetı aşkı bebegm hurremmmm sna bayılıyorummm

bide en çok şunu merak edıyorum süleyman tüm kuralları yıkıp haremi kapattırıp hurremle nıkahlandıgında valıdenın haticenin mahinin ve bilumum butun hepsının yuz ıfadesını ay çok guzel olur o bölümler gelsin ya

dizide geçen seneki heyecan yok da sebebini anlayamıyorum.isabelin sıkıcılığımı sebep acaba.haticenin deliliği de bıktırdı.hürremin bu ara gebe kalması da gerekiyordu.ondan da ses yok.şu nikah olayı da olsa artık hepsi görse.yazki tanıtımlarda valide sen benim oğlum değilsin artık diyordu acaba bu yüzden mi.o sahne bi gelse merak ediyorum

Aynen................

sülüman lafa değil icraata bakarım ben.beni böyle boş laflarla kandıramazsın

seviyosan başka karılara sulanmayacaksın o kadar

kızlarrr 'Bir Hürrem Masalı' diye bi kitap okuyorum. orda hürrem neler yapmış görseniz sülümanla sevişiyo gece uyandırıp diyo ki hadi bi daaaa

bana şunu yap,bunu felan

biizm sülo şok tabi kadınlarında mı böyle duygulları var diyo kendi kendine yine de hoşuna gidiyo nomıssızın hürrem önce ben felsefesiyle yaklaşıyo

ne cilveler yapıyo sülo ömründe görmemiş tabi böyle sevişken kadın.onu mutlu etmek için didinip duruyoo

hürremle siyaset konuşuyo ve hürrem çok zekice hamleler yapıyor

çok fettan bi kadın olduğunu biliiyodum ama okuyunca çok etkiliyo yaa

keşkee dizide de öyle olsa

gidipte okuyayım şu kitabı mıknatıs gibi çekiyo beni

hürrem hatun kesinlikle akrep burcu ozmn

Süpersin andromede :)))))))
Peki Süleyman İsabellayı neden haremine katmış onuda belirt lütfen :)))

hürrem hatun kesinlikle akrep burcu ozmn

bende akrep yukselenmde akrep ıcımde bı hurrem mı var acba

kızlar malkocoğlu ve armın sahnesınde ağladım ben yaa çk etkıleycı geldı bana

ya valıde sızcede cok havalanmadı mı yaaa...bıde prensese demez mi şehzadeler doğurursun ınşalah dıye çıldırdım valla boğasım var ıkısınıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…