Hürrem'in kendisinden başka hiçbir kadına tahammülü yok. Süleyman sadece onun olsun istiyor. Mahi'nin ise tek derdi Hürrem. Hürrem olmasın da kim olursa olsun Süleyman'ın yatağında. Kendisi bile olmasa olur yani. Yeter ki Hürrem olmasın. Gülnihal'e sesini çıkarmamıştı örneğin. Taa ilk bölmlerde Ayşe'ye de. Onun için Hürrem yapınca yürü be kim tutar seni, Mahi yapınca kaka.
Tabii canım İsabella sadece senaryo gereği dizide yer alıyor. Sadece dizi üzerine konuşuyoruz ya onun için. Yoksa tarihi gerçeklere bakınca dizide olan ama tarihte olmayan başka şeyler de görebiliriz. :)
hürrem süleymana; 'validem beni bir türlü sevemedi,sevmiyor' dedi..(ki sürekli kuyusunu kazıyo hürremin)
sülüman da hürrem'e; 'seni bennn seviyorum ya yetmez mi' dedi..
Güzel bir tespit ama eksik.
Diğerleri Hürrem kadar tehdit oluşturmuyordu haseki sultan icin. Sonuçta o veliaht şehzadenin annesi. Ama biliyor ki hürrem onun oğlunu iktidardan uzaklaştıracak zeka ve güce sahip.
Ayşe fatma isabella vız gelir :)zaten isabella dizinin ürünü. tarhte böyle birşey yok :S
bu diziyi izlerken eskisi kadar keyif almıyorum
hürrem süleymana; 'validem beni bir türlü sevemedi,sevmiyor' dedi..(ki sürekli kuyusunu kazıyo hürremin)
sülüman da hürrem'e; 'seni bennn seviyorum ya yetmez mi' dedi..
sülüman lafa değil icraata bakarım ben.beni böyle boş laflarla kandıramazsın
Seviyosan başka karılara sulanmayacaksın o kadar
Kızlarrr 'bir hürrem masalı' diye bi kitap okuyorum. Orda hürrem neler yapmış görsenizSülümanla sevişiyo gece uyandırıp diyo ki hadi bi daaaa
Bana şunu yap,bunu felan
Biizm sülo şok tabiKadınlarında mı böyle duygulları var diyo kendi kendine Yine de hoşuna gidiyo nomıssızın Hürrem önce ben felsefesiyle yaklaşıyo
Ne cilveler yapıyoSülo ömründe görmemiş tabi böyle sevişken kadın.onu mutlu etmek için didinip duruyoo
Hürremle siyaset konuşuyo ve hürrem çok zekice hamleler yapıyor
çok fettan bi kadın olduğunu biliiyodum ama okuyunca çok etkiliyo yaa
Keşkee dizide de öyle olsa
Gidipte okuyayım şu kitabı mıknatıs gibi çekiyo beni
Süpersin andromede :)))))))Nigar Kalfa: Bu hafta da önceliğimi sana veriyorum canım. Geçen hafta aklım sende kalmıştı zaten. İbrahim Paşa ile, o seninle konuşana kadar muhatap olma derim. Akan gözyaşlarının haddi hesabı olmadı be kuzum. Konuşmazsa da konuşmasın. Hem ben sana demiştim iyi tarafından bak içine kalmadı diye. Tekrar haremde görevine devam edecek olmana ne kadar sevindim bilemezsin. Hatice Sultan'a da hiç renk vermedin, ayrıca tebrik ederim. Zamanla iyice toparlayacaksın kendini biliyorum, eski Nigar Kalfa'yı istiyoruz biz.
Daye Hatun: Nigarcığımı valide sultana karşı savunman nefis oldu Daye Hatun. Ama ondan ziyade, odada Nigar ile konuşup ona bir anne gibi yardım etmek istemen beni çok duygulandırdı. Hep böyle şeyler bekliyoruz senden Daye Hatun.
Gül Ağa: Nigar konusunda Hürrem'le konuşman çok isabetli oldu ağam. Nigar'ın kendini toparlamasında çok büyük payın var. Bir de çok halden anlayan bir insansın. Sadece halden anlamak da değil bu, insana insan olduğu için değer vermek. Ne diyeyim, süpersin.
Sümbül Ağa: Celaut !!!
Mahidevran Sultan: Yahu sen ne kadar midesiz, gurursuz, ezik bir yaratıksın Mahi. Bence İsabella'ya Süleyman'ın fantazilerinden falan da bahset zamanla, hatun zorluk çekmesin. Usul erkân öğretiver bir de. Has odaya giderken de koluna gir. Tövbe tövbe yahu. Nasıl bir Hürrem nefreti var sende? Sultan demeye bin şahit ister.
Hatice Sultan: Bazen şizofrene bağlasan da kendini iyi toparladın yine Hatice. Valla bravo. Nigar ile yaptığın konuşma çok duygulandırdı beni. İbrahim Paşa'ya da dediğin gibi, artık sadece kocanı ve aşkını düşün. Emin ol böylesi daha iyi. Hem ben sana bir şey daha söyleyeyim, hayat sana güzel aslında biliyor musun? Ne kaynana derdi var, ne görümce derdi var, ne elti var. Sadece kocan, çöpsüz üzüm. Oooh mis. Bebeğin eşyalarını yakman senin için iyi oldu anlaşılan. Olsun nasıl mutlu olacaksan, nasıl rahatlayacaksan öyle olsun Hatice. Dua ederken kafana masa örtüsü örtmüş gibiydin, olsun güzeldi ama.
İsabella: İsabella seni boğarım. Yemin ederim insanı katil edersin. Kafanı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım senin. Çakma Türkan Şoray seni. Oynar baş. Öf. Aşık olmuşmuş da, savaşmak gerekiyorsa savaşırmış da... Geç yavrum bunları. Senin karşında Mahi yok, Hürrem var. Silkeler atar valla. Prensenlikten cariyeliğe süper bir düşüş yaşadın bravo. Aşk için bilmemne için diye hoş göreceğimizi sanma yolarım. Bir aşk anlayışla karşılanacak ve desteklenecek ise bu Nigarcığımın aşkıdır. Kaybol şimdi. O nişanlına üzülüyorum ben. Yazık adamcağız hala seni kurtarmanın derdinde. Hala esir sanıyor seni. Ne bilsin kendini Süleyman'ın kollarına atmak için yırtındığını !!!
İbrahim Paşa: Bu hafta size çok kızgın ve de kırgınım paşam. Nigar'ı neden göndermek istiyorsunuz? Yapmayın paşam. O sizinle yaşadığı şeyleri hiç kimseye açık edecek bir insan değil. Ölse yine de söylemez biliyorsunuz siz de.
Hürroş: Kız, şık şıkıdım Hürroş.Eğlencedeki kıyafetin, takıların falan enfesti canımcım. Nigar'ı koruman konusunda da tebrik ediyorum seni. Her ne kadar biraz çıkar için yapmış olsan da çok yerinde bir hareketti. Yalnız bu arada, özellikle İbrahim Paşa'nın ve Mahi'nin yanında şu kadını görünce veya ondan bahsedilince yüzünü düşürme. Sen böyle en ufak bir şeyde göçecek hatun musun yahu? Sen Hürrem Sultan'sın. Madem hatun mücadele edecekmiş, hodri meydan değil mi Hürroş? Hadi bakalım, bunu onlar istedi. Özellikle de İsabella.
Süpersin andromede :)))))))
Peki Süleyman İsabellayı neden haremine katmış onuda belirt lütfen :)))
hürrem hatun kesinlikle akrep burcu ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?