Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

aaaa marka neymişkiiii hürrem karameli diye hiç duymadımmm

hangi marka buuu?

[video=youtube;8dr0gG-4gwI]http://www.youtube.com/watch?v=8dr0gG-4gwI[/video]

kimseler yok nerelerdesiniz.hürremin yardım ettiğini duydu sülüman ne yapacak acaba.

ısabellayı gördünüzmü nasıı sevindiii uyuz karııııııııııı

bu pargalıda ettiğini buluyor ama anlamıyorr

Yaaa bu pargali ne adi Ş...siz adam ya utanmaz.Kendi korkusuna yolluyo nigar kalfayo

ya su malkocoglunun evlendigi kiz arvin galiba onu yakipmi gomduler bir ates vardida mezarliktayken anlamadim tam :26:

pargalı bu deliyle ne yapacak çekilmez valla.nigarda evlense de kurtulsa ya sarayda entrikaların içinde ne yapcaksa.biri o taraftan bişey ister biri bi taraftan git de kurtul

hatice nigarın kulağına ne dedi.o giysiyi nasıl buldu. olay ne ben anlamadım şimdi.hatice aldattığından eminmi yoksa nigar öyle deyince inandımı

pargalı bu deliyle ne yapacak çekilmez valla.nigarda evlense de kurtulsa ya sarayda entrikaların içinde ne yapcaksa.biri o taraftan bişey ister biri bi taraftan git de kurtul

Yazık ya haticeye napsın kolay değil yaşadıkları

:18::18: Abooooouuu isebellayı gördü hürrem sultan ne olcak şimdi???Bu pargalıyıda bi paralamak lazım

ilk bölümden beri izliyorum ama bu bölüm çok başkaydı.
tadına varamadım
isabella şehzade verecek he
ben bu kadının sonunu merak ediyorum bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…