Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
gülfemin kafasına nolmuş ya
hatice dün diyodu zaten ne getirseler kafama takıyorum dıye aha takmış kolyeyi kafasına
yanlız smdı ben anlamadım nıgar pargalıya mı yardım edıyo yoksa gerçekten hurreme mi..
burdan bırı demişti vebadan ölsün tertemiz iş diye duydular senarıstler inş ölür gider vebadan çabucak kurtuluruzz yoksa çatlıcaz

saldırsa ne olacak ..................ben tv başında geberdim o pörtlek halvete girincee

süloda yıktı aşka olan güvenimi.........saltanatlar yayan hürrem aşkı böylemiydii

İşte erkek aşkından ölsede uçkuruna sahip çıkamıyo.
Nigar kimden yana yaa:26::26:

yani baydılar yaaaaaaaaaa......biz hürrem sülo aşkını halvetini beklerken neler yazdılar

artı artık umudum bitti baksana pargalıya ne dedi... haremim artık prenses onu siyasi oyunlara sokmam dedi

aşık oldu ona aşık...

torpili sağlam cnm belli belgesele bile sokmuşlar 2 günlük prensesii
evet meleklerim yaa gideceği yok bu pörtlek kurba gözlünün
meral okayyyy duy sesimizi artık çıksın o kurba pörtlek göz diziden

ay ne gıcık oldum bu akşam sülümana kıza nasılda bakıyor hürremi üzüyor ooo son ihtarıymış

Bu gül ağa da yanık Nigara. Nigar kimden yana ya kızlar Pargalının dediklerinimi yapıyo anlamadım kaçırdım orayı:26:

süleymanı görüyomusun mahinin saadetini çaldın diyo.yaptığını da biliyo.son ihtarım dedi.valla yapar,hürremin dikkat etmesi lazım

ayyyyyyyyyyyyyyyyy şımarıklığaa bakkkkkkkkkkkkkkkkk

evettttttttttttt şımarıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şu suleymanın ben bakışlarından hıç bişey anlamıyorum arkadaş yaaa bı yandan guluyo bı yandan kızıyo bı yandan hayran bakıyo suleyman ne dıyım sana
aa hatçeye bakın kocasına özendi en sonunda

süleymanı görüyomusun mahinin saadetini çaldın diyo.yaptığını da biliyo.son ihtarım dedi.valla yapar,hürremin dikkat etmesi lazım

Sanki zorla girdi Hürrem süleymanın koynuna yaaa.O kadar acıyordu madem Mahidevrana üstüne gül koklamasaymış

yaaa kızlar kitapda sülooo hürreme kör kütük aşık şeytan diyor içinden ona bu denli aklını başından aldığı içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…