Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ya bu mahidevran ne kadar acaip bir kadın yaa.isabella hareme geldi sülümanla halvet edecek kadının bi zil takıp oynamadığı kaldı..nelerden haz alıyor yarebbim yaaa

aynen öyle çok gurursuz ya ınanılmaz yanıııı..
ısabella suleyman kadar taşş düşsün kafana ınşalah yolda gorsem parcalıcam allaahımmmmmm bıde demez mi suleymanla kalıcam dıye sen kımsın anacım ya hurrem bıle kalmıyo orda sureklı ayyy dovucem acaba ben hurrem mı oldum noluyo bana

Hiç sorma ya sanki Nikahlı karısı süleymanı görecem görecem ıyyy.Ya devlet meselesi diye diye götürüyo süleyman kızı.Acaba has odaya alacak ama birşey yapmayacak mı ki:26::26:.

hayy allah hepimiz hürrem olduk yaa..

yokk bnm anlamadığım Allah şahidim olsunki hasodaya girmek tek arzum diyor..ama isabellayıda sülümanın kollarına atmaktanda geri kalmıyor...

güya validemizde hürremi oyalıyor çocukları bahane edip

yaaa bi entrika var bu işteee........valide mahi sana halvet yolu açılacak kavgan diyoooooooooo.......

pargalı siyasi oyun....hürrem ne yaparsa kendine yapr diyooooooooooooooooo

süloooooooo nası izin veriyoooooooooo prenses aşağlamış onu sen kölesin diye...ama o artık sultannnnn kadını sülonun

aman yaa kitaptaki gibi cabbar bir hhürrem yaratsalarmış yyaaaaaaaaaa

ayyy çıldırıcam yaaa evettttttt off valıde de kımı yiyo acba hürremi oyalıyo ya o kadın tıtrek tıtrek konuşuyo allahım bırı titreşimden çıkarsın şunu yaaaa küçük emrah gibi bi karış gezio ortalıkta suleymana gıdıcem bılmemleee.. ınşalah süleyman bişi yapar yaaa gülüyodu zaten hoşuna gıdıyo hurremın çıldırması ama ınş kovar offf
valideye bak ızın vermemışşşşşşş

ayyyyy çatlayacağımmmmmmmmmmmmmmmmm uyuz halvete gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Banada birşey oyun yapacak gibi geliyo ama mumlar falan.Ya hürremede canım sıkıldıÇok seviyo ya yazıktır

hürroşummm ölecek kahrından ....ülennn bu kadar deli bu kadın yaksın odasını ateşe versin sarayııı

yok sülüman aldı koynuna bunu...

hürreme bak cnm yaa..boş herşey diyor ayyy çok üzüldüm yaaa..yalancı süleymannnn

Banada birşey oyun yapacak gibi geliyo ama mumlar falan.Ya hürremede canım sıkıldıÇok seviyo ya yazıktır

ayyyyyyyyyyyyy bakamıyorummmmmm olamazzz izleyemiyorum yaaaaaa yok hiçbişey yapmıyo goruyomusun hurremım kıyamam kı yaaaaaaaaa yaktı mektubu vallahı çıldırdım ızleyemıyorum sahnelerı ya

yatmışlarr yaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm inanmak istemiyorummmmmmmmmm.............

hani büyük aşkkk hani aşkı derun ....

ayyyyyyyyyyyyy bakamıyorummmmmm olamazzz izleyemiyorum yaaaaaa yok hiçbişey yapmıyo goruyomusun hurremım kıyamam kı yaaaaaaaaa yaktı mektubu vallahı çıldırdım ızleyemıyorum sahnelerı ya

ayyy yatmışlar inanmıyorumm..boyunun altında kal emi süleymannnn...dayanamadın dimi pis şeyyy

olamaz ya bi umudum vardı.bu prensese uyuz oldum iyice.inşallah süleymana iyice aşık olurda onuda siler süleyman.mahiden beter olur.

evet Türkan şorayın gençliğine benziyor ama bunun dudaklar konuşma falan itici,zaten bu rolü o benzerliğinden dolayı kapmıştır...
Hürreme çok üzüldüm yaa Sülüman yattı şimdi prensesle demi ?

ayyy yatmışlar inanmıyorumm..boyunun altında kal emi süleymannnn...dayanamadın dimi pis şeyyy

bende ınanamıyorum bide dıyokı suleyman zamanla alışıcaksın sende duzene..yanı kalıcı şoktayım hurrem de kıyamam elını yaktı sınırden uzuntuden napcagnı şaşırdı neyse malkoçoğlunu ızleyelm barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…