- 18 Ağustos 2009
- 5.476
- 4.569
- 698
ya bu mahidevran ne kadar acaip bir kadın yaa.isabella hareme geldi sülümanla halvet edecek kadının bi zil takıp oynamadığı kaldı..nelerden haz alıyor yarebbim yaaa
bi özgüven gelmiş bu pörtlek prensesee..bir havalar bir cakalar allahım yarebbim...sülümanda sülüman tutuştu hatun..şımarık şımarık konuşmalarınada uyuz oldum yaaa
ama var bu sülümanda bir haller sanki mahsus yapıyor hürreme..ama has odayada alıyor anlamadım gitti..yada alıp hasodaya verecek cezasını prensesin..hani barbardık hani kabaydık diyip gönderiverir mi acep??
aynen öyle çok gurursuz ya ınanılmaz yanıııı..
ısabella suleyman kadar taşş düşsün kafana ınşalah yolda gorsem parcalıcamallaahımmmmmm bıde demez mi suleymanla kalıcam dıye sen kımsın anacım ya hurrem bıle kalmıyo orda sureklı ayyy dovucem acaba ben hurrem mı oldum noluyo bana
hayy allah hepimiz hürrem olduk yaa..
yokk bnm anlamadığım Allah şahidim olsunki hasodaya girmek tek arzum diyor..ama isabellayıda sülümanın kollarına atmaktanda geri kalmıyor...
güya validemizde hürremi oyalıyor çocukları bahane edip
ayyy çıldırıcam yaaa evettttttt off valıde de kımı yiyo acba hürremi oyalıyoya o kadın tıtrek tıtrek konuşuyo allahım bırı titreşimden çıkarsın şunu yaaaa küçük emrah gibi bi karış gezio ortalıkta suleymana gıdıcem bılmemleee.. ınşalah süleyman bişi yapar yaaa gülüyodu zaten hoşuna gıdıyo hurremın çıldırması ama ınş kovar offf
valideye bak ızın vermemışşşşşşş
Banada birşey oyun yapacak gibi geliyo ama mumlar falan.Ya hürremede canım sıkıldı Çok seviyo ya yazıktır
bu prenses turkan soraya benzıyo dımı
ayyyyyyyyyyyyy bakamıyorummmmmm olamazzz izleyemiyorum yaaaaaayok hiçbişey yapmıyo goruyomusun hurremım kıyamam kı yaaaaaaaaa yaktı mektubu vallahı çıldırdım ızleyemıyorum sahnelerı ya
bu prenses turkan soraya benzıyo dımı
ayyy yatmışlar inanmıyorumm..boyunun altında kal emi süleymannnn...dayanamadın dimi pis şeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?