Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu malkoçoğlunun arminini de hemencik öldürdüler ya biraz aşk yaşamaları lazımdı zaten babası vermiyodu kavuşamadılar onun yerine izabellayı öldürmeleri lazımdıı

hürremin yanındaki kıza geçti valla veba bu sümbülde her cariyeye asılıyo anamm[/B][/B][/B]

Bu Nigarda az yılan değilmiş Hürremin sayesinde sarayda kaldı

nigar yandı valla.prenses yemedi heralde.şimdi ne olacak.hem prenses ölmedi hem de hürrem yanacak.

bende nigarı akıllı bişey sanırdım, yandı bence,kendisine nasıl davranan pargalıya güvenip neler yaptı tüüüü allah seni billiiğiii gibi yapsın nigar senii..

hürreminde saflığına geldi güvenilirmi nigara ibrahime aşık her dediğini yapacak tabi ibrahimde senin en büyük düşmanın yanlış yaptı hürrem ama prenses ölmicek ama o mikroplu bezi prensese sürmedilermiki ben kaçırdım orayı

vay nigar vayy..

sen ibraamla halvet edeli aklında eksilmiş beee...aşk gözünü kör etti senin aa salak hatun...

doğru yaa oyuna geldi nigar..ibrahimin oyununaa

aşık kadının aklı çalışmaz ...ne olıursa olsun sevdiği adama taparrr ama gül ağa doğru söyledi...pargalı inkar eder hürrem istemiş nigar yapmış der

amann hepten karıştı ortalık yaa..gülağaya ne oluyorsa güya yardım edecek..

gel benim yemişlerimden olucaktı bakalımmı beraberrr ulann sülo herkesede asılma celluuddd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…