Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

:13:aynen bebem sana katılıyorum.Nasılsın

yine muhteşemsinnnnnnnnnnnnnn

aynennnnnnnnnnnnnnnnnn

yangın temiz iş de niye çamaşırhanedeler o saçma işte

evet açıklaması zor olsada yaksınlar çamaşırhaneyi bir güzel..prenseside bağlasınlar şöle güzelce bayıltsınlarda ohh mis ölüm daha ne olsun..

hürremde ne bilim hünkarım o zaten yangın çıkarmakta pek bi marifetli diyiversin yahu

Prensen hala olmedi dimi sonunu izleyemedim de birde koca saraydan o ceseti nasil cikaracaklar:/ gul aga ayrica neden nigar yemege zehir doktukten sonra dur nigar kalfa napiyosun demedi durdurmadi ki??

süpersin yine ellerine sağlık

Gene harikasın

Henüz izleme fırsatı buldum diziyi ve bir kere daha Sülüman efendiye kıl oldummm Egolarını tatmin ediyor ya resmen paylaşılamayan erkek olarak tipitipppp
Atammmm nur içinde uyu, sayende kadına ET gözüyle bakılan Osmanlı Devletinde yaşamaktan kurtulduk
Tabi Hürremciğimin emeklerini de görmezden gelemeyiz

evet çok haklısın hani sülümanı çok seviyordu yoooo o sadece hürremden kısanıyor diğer kadınlar umurunda değil

yok canım dedi ya hürremin prensesle atışması bana has odanın kapılarını açabilir diye. umut işte kendi yaptıgı hataları hürremde yapınca belki mahidevranı anlar onu yine odasına alır diyerekten bence sevindirik oluyo.

hürremin yanındaki kıza geçti valla veba bu sümbülde her cariyeye asılıyo anamm

ben dedim canım bir bölüm boyunca vebadan bahsedildi bişey çıkmadı kesin bu isabel veba olacak defolup gidecek dedim yırtık dondan çıkıyor haspam..
ama birazda üzüldüm hani,hele kafasında çuval tir tir titriyor ya acıdım kıııızzzz...

ama genelde ku-dur-dummm[/B]

Bu bölüm çok güzeldi. Nigarı'ı seviyordum ama çok kızdım dün. Ya Pargalı seni zaten göndermeye çalışıyor bir taşla iki kuş vuracak yanına Hürrem'i de verecek. Öyle akıllı biri nasıl gelir bu oyuna. Hürrem Nigar sana zaten ihanet etmiş tamam fikir Nigar'dan çıktı ama başkasına yaptır bu işi güvenme Nigar'a. O gece halvet oldular mı acaba İseballa ile ben anlayamadım. Hürrem için methiyeler düzüyordu. Hürrem'de Mahi'nin yaptıklarını yapmaya başladı Mahi'nin eline koz veriyor. Valide Sultan çarpıştırıyor ama kaybeden o olacak. Süleyman Hürrem'e sende Mahi'nin hayatını çaldın dedi ama ben Hürrem'den şöyle cevap beklerdim. Siz Mahidevran'a aşık değildiniz, bana baktığınız gibi bakmıyor, şiirler yazmıyor, yeminler etmiyorsunuz ama bana aşıktınız bunu derinden hissediyordum bu durunda nasıl başkasıne hemen aşık olursunuz Mahidevran ile aramdaki fark budur diyecekti. Gerçektende böyle. Peki İseballa ve yardımcısı çıkarılırken neden hiçbir görevli yoktu ortada herşey başıboştu. Hem zaten sabahına ölüleri bulunacaktı Hürrem yine Nigar'ın zehirlediğini anlayacaktı ama tabii ortadan kaldıramazdı artık. Gülağa'yı ilk defa takdir ettim. Nigar'a çok güzel laflar etti aklını başına getirdi. Pekii şimdi ne olacak İseballa'yı hadi çıkardılar diyelim nerede bu kadın demezler mi tek başına kaçacak hali yok hem neden kaçsın zaten hareme girmiş halinden memnundu. Pargalı ne yapacak bu son gelişmelerde. Ayrıca onunda suyu ısınıyor gördük ki Matrak oynarken havalara girmiş. Hatice de saf değil sadece saf ayağına yatıyor çok güzell.. Sümbül bu ara çok uçkur derdine düştü sonu kötü olacak. Hele prensesin kaçtığı ya da öldürülürse ölüsü bulunursa yandı ki ölüsü bulunursa Hürrem yandı. O kadar aptal olamaz sarayda öldürüp bırakacak kadar.

hangi kadin buna tahammül edebilirki
osmanli padisahida olsa karsisindaki kadin yine kadindir
hürrem bence sevmistir padisahi ama yinede icten ice nefret etmistir hakli olarak

ben isabellanin yerinde olsam kosa kosa giderdim frederige
bu padisahin coluklu cocuklu boll esli haremine katilmaktansa

o isabellayi oynayan oyuncunun dudaklari asiri derecede sissirilmis kadin zor konusuyo agzini kipirdatmakda bile zorlaniyor

ayy öyle mi dedi süleyman hürreme demek sende mahidevranın saadetini çaldın dedi haa orasını kaçırmışım bak ben heralde mutfağa meyve tabaklarını götürdüğümde falan dedi oraları
yalnız ben hürremin denize atın dediğinide kaçırmışım ya
yalnız ne olursa olsun dizide olsa bunlar ibretlik şeyler işte eden bulur onu görüyoruz sonuçta mahidevranın bütün yaşadıklarını yaşadı hürrem şuan yan,
mesela senelerce mahidevrana yaptığı yüzüğü hürreme verdi hürreme yaptığı kolyeyi de hürremin gözü önünde isabelle işte adalet yerini buldu yani

bence hürrem olayları kendi lehine çevirecek.. ibrahimle ilgili eline koz geçmiş olacak.
isabellayı kurtaracak ve nigarın yaptıgını söyleyecek...kendisine komplo kuruldugunu söyleyecek.
süleymanda nigarı sıkıştıracak.. ibrahimi zor günler bekliyor.
çunki prenses hürremi görmedi.... nigar oldugunu biliyor..:30
:

nigar naptın sen ya.bu herif seni kullanıp atmadı mı? mallık yapmanın anlamı ne

sen gel ne varsa hürremde var.hürremde iyi ayar verdi ama 'bu günü unutmayacağım süleyman' dilerim hürrem unutmazda burnundan fitil fitil getirir

pörtlek prenseste gitmedi kaldı.yetmedi halvet falan...biri de çıkıp demiyo ki preneslik mi kaldı sen demedin mi sülüman için her şeyi yaparım

dağdan geldin ne bağcıya(sülümana) sarkıyosun.aptal isabel gül gibin prenseslik bırakılıp hareme girilir mi

of ya hürrem ne zaman politik davranmaya başlayacak.geçen yıl aşkı memnuda firdevs yöreoğlu ne hain planlar yapıyodu,topik olarak coşuyoduk

şimdi nerdee tutturmuşllar bi kurbağa prenses

Çok güzelllllll yorumların yinee
İsabel ölemedi yani dimi 9 canlıymış kadın yahu

Fortunayı hazmedemiyor hürrem..seni nasıl mahi hazmetsin, böyle işte..herşey sırayla..

Sanki Hürrem, haremi kadınların iyiliği, özgürlüğü için mi kapattırdı..
kendisi yaşlandıkça kanuninin gözü genç cariyelere gidip ,yeni şehzadeler gelmesin diye..
kendini düşünerek yaptığı iş dolayısıyla iyi bişey oldu..iyilikten sayılmaz yaaani....

Bi de bi tehdit, bi tafra hürrem de, sorma..valideyi tehdit etti,kanuniyi tehdit etti..cadoloz şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…