- 18 Ağustos 2009
- 5.476
- 4.570
- 698
çok çok doğru..kadın işini biliyor..
koyunn gibi olmamış yani..doğal olan duygularını içe dönük yaşamıyor..kıskanıyor ve aşkı için savaşıyor vesselamm
Hürremin çocukları fortunayı çok sevdiler, mihrimah saçlarına bayıldı..
ama hürrem fesatlıktan çocukları bile işlemeye başladı..fortunayla muhataplarını yasakladı..
Bence çamaşırhanedeki fortunayı Ya Daye, yada Sümbülağa bulacak..
Fortunanın ölmemiş olması, daha orada kalacağına işarettir..
inşallah allahım, innnnşallahhhhh... ölmez de daha, Hürrem de çıldırır..
kızlar.. bugünkü kadın haklarını, yılan hürreme mi borçluyuz? ..
kendi toto korkusundan yaptığı işleri,bizler için güzel bişey gibi algılıyosunuz, yapmayın yaaa..
Hürrem'i,
erkeğinden (padişah da olsa.. gelenekselleşmiş harem hayatı içinde dahi)
sadakat beklediği için,bu konuda direndiği için,hiç bir koşulda herhangi bir kadınla birlikte olmasına razı olmadığı için,oh ben şehzade anasıyım sultanım yan gelip yatayım,güllü lokumlarımla şerbetimi içeyim,sülüman da istediğini yapsın,arada da yanıma uğrar nasıl olsa demediği için seviyorum..
bize benzediği için..
Kesinlikle katılıyorum.
Kadın gibi kadın.
Ve ben şunada eminim bizde o dönemlerde yaşasaydık erkeğimizi paylaşmak istemezdik.
Hürrem gibi davranırdı bir çoğumuz bence bunu kimse inkar etmesin...
Tabii o kadar entrika çevirir miydik bilemiyorum ama eminim ki bizde mücadele verirdik.
Mahidevran iyice rahatlaştı, Süleyman'ı böyle mi seviyor?
İsabella'nın Süleyman'ın koynuna girmesi için yanıp tutuştu.
Güya Hürrem acı çeksin, benim yaşadıklarımı yalasın diye, ama çok saçma.
Süleyman'ı madem seviyorsun başka bir kadınla olmasına nasıl katlanıyorsun be kadın?
Nasıl bir mide var sende?
Mhadevran'ın ki sevgi değil.
Takıntı.
Hürrem'den intikam istiyor sadece o kadar.
Süleyman'ı sevdiği felan yok.
Hürrem her daim sahip çıktı aşkına.
Prensesmiş cariyeymiş oymuş buymuş dinlemedi, hepsinde karşı çıktı..
evet çok doğru ama mahi böylemi haremi kabullenmiş başka kadınlarla olmasını kabullenmiş amaaaaa hürremi sadece kabul etmiyor nedennnn çünküüü hürrem oun yapamadığını yapıyor sülümanı paylaşmak istemiyor hürrem bu yüzden ayrıcalıklı
çok çok doğru..kadın işini biliyor..
koyunn gibi olmamış yani..doğal olan duygularını içe dönük yaşamıyor..kıskanıyor ve aşkı için savaşıyor vesselamm
evet erkeği için sonuna kadar herkesle savaşıcak sarayda o şartlarda da olsa..yaşasın hurrem
evet hürrem her şeyi çıkarları için yaptı. iyi de yaptı
oh intikamını aldı hem kendinin hemde istemeyerekte olsa diğer kölelerin ohhhhh
tabi ki bugünkü haklarımızı Atatürk'e borçluyuz,bunu biliyoruz canım
ay ne gıcık şu sülüman ya ..valla boğasım geldi bi kaşık suda
bide nispet yapıyo hürreme sırıtyo pis pis..hürrem bıraksın pirenseside asıl yılan süleymanın başını ezsin.
ne düşkünmüş uçkuruna pislik..eğer tarihteki gerçek süleymanda böyleydise yandı gülüm keten helva
var sen o devletten hayır bekle.
ohh..valide bütün hain planları duyuyor..
ohh..valide bütün hain planları duyuyor..
bide çok merak ettım fragmanda cariyelerden birine hançer veriyo birisi..kendisini göstermemişler öldürüceksin onu yakalanma fılan dıyo..daye nin sesine benzettım ben..hurremı mı oldurtmeye çalışıcaklar acaba..valıde fılan..merak ettm 2. fragman çıksın
o daye hatun...kuvvetle muhtemel valide cadısı görevlendirmiştir onuda..
aynen ozaman hurremi duyunca tutuştu korktu oldurtmeye kalktı cadı kaynanayanlışlardasın sende valıdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?