Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ALINTIDIR....
İsabella 38.bölümde gidecek.Nedeni;
Hürrem Haseki Sultan intihara kalkışacak ve bunun sebebinin İsabella olduğunu söyleyecek.Sultan Süleyman İsabella'yı gönderecek!

doğrumu bilmiyorum ama inşallah doğrudur isebella gider

bende duydum isabellanın gideceğini ama nasıl bilmiyorum....

zaten ben tarihte böyledir diye izlemiyorum mesela diziyi tamamen kurgu ki dizi muhteşem yüzyılı izlemek hoşuma gidiyor o kadar
yoksa
süleyman halifeymiş yani zannetmiyorum ki din adamı halvete ve istediği kadınla hemen birlikte oldun nikahsız falan hop diye hiç sanmam yani
zaten dizide de kurgudur diye yazıyor ki

bende duydum isabellanın gideceğini ama nasıl bilmiyorum....

bende bilmiyorum canım öyle yazıyordu inşallah gider.birde böyle birşey buldum Cihangirin doğum sürecine uzun zaman verilecek bu dönem sürecinde hürrem süleymana hep kırgın ve dargın olacak ve cihangirin doğumu gelince çok zor bir doğum olacağı için süleyman çok tereddütlü davracak bu durumda mahidevran kıskançlığı yanında hürreme destekte bulunacak...

ladyiimmm evet ya torpili iyi yerden pörtlek prensesin

bi de demiyolar mı sultan süleyman han hazretleri...kendilerini halife soyundan sayıyolar

onun dışnda pörtlekte gitsn,hürrem canileşsin isteğim budur

burayi okuyunca dizinin yeni bölümlerini izlemis kadar oluyorum

ladyiimmm evet ya torpili iyi yerden pörtlek prensesin

bi de demiyolar mı sultan süleyman han hazretleri...kendilerini halife soyundan sayıyolar

onun dışnda pörtlekte gitsn,hürrem canileşsin isteğim budur
aynen zebuşum meleğim,çok özledim sizleri sohbetlerimizi
benimde pc arızalı arada kardeşimin laptopundan girmeye çalışıyorum meleğim cnmsn

Ayyyyy çok heyecanlı.:18:

Zevzek Hürrem. Ne gıcık, uyuz bir kadın. Sülüman onu kovsa da kurtulsak

İsabella iyiki var. Hürrem hanım, öyle caka satamıyor artık.

Bu arada tarihimizi lekeliyor bu dizi filan demişsiniz de, napmalarını bekliyordunuz senaristlerin. Sürekli birilerinin kellesini alırkenmi göstersinler Sülüman'ı. Ticaret sonuçta bu işler. Bilmem kaç bölüm önce bir savaş sahnesi için (ki o da öyle abartılacak bir sahne değildi) 500 bin doların üstünde para harcadı adamlar. Sadece 10dk için düşünün. Kolay değil öyle bu işler.Ve ayrıca dikkatinizi çekerim dizi Muhteşem Yüzyıl- Aşkı Derun diye geçer. Bilmem anlatabildim mi.

Onu bunu bilmem ama herşey Hürremin lehine olacak zaten tarihtende bilidğiniz gibi hürrem haseki olduğu zaman işler başlıyo...Pargalı orda burda kendini padişah ilan edecek ,üstün görecek kendini ...Zaten kendi ölümünü kendisi hazırlıyor...Herkes Mustafa'nın tahta çıkmasını beklerken Mustafa boğdurtulacak ve ölecek ..Mahidevran zaten Mustafanın ölümünden sonra perişan olacak yani sığıntı gibi...Hürremin oğlu Sarı Selim Tahta geçecek... Mihrimah 17 sine gelmeden Diyarbakırlı Rüsten Paşa ile evlenecek...Cihangir bedensel engelli doğacak..Kambur bir şehzade olarak dünyaya gelecek Cihangir edebiyata ve sanata düşkün olacak Kanuni Sultan Süleyman oğlu Cihangirin ismi ile bir şehir kuracak oda şimdi İstanbuldaki CİHANGİR semti oluyor...

Milyon dolarlar kazanılan bir dizide bu masrafların yapılması çokta abartı değil.
Keşke isimlerde farklı olsaydı dizide, kanuni ve diğerlerinin isimleri kullanılmasaydı.Bugün okuduğum bir haberde muhteşem yüzyıl yurtdışında da yayınlanmaya başlayacakmış. Ve dizinin tanıtım fragmanında kullanılan sloganı tahmin edin bakalım?
Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatı! diye tanıtılıyordu. Dizide anlatılan kanuninin hayatı değilse eğer,yapımcı şirket yurtdışında bu şekilde lanse edilmesini engellemiyor dersiniz?
Bu arada diziyi bende izliyorum. Ama sadece kurgulanmış olduğunu düşünerek izliyorum. zaten bu dizideki olayları ciddiye alıp tarihte; demek şöyle olmuş, böyle olmuş diyenlere ise hayret ediyorum garip!

aynen zebuşum meleğim,çok özledim sizleri sohbetlerimizi
benimde pc arızalı arada kardeşimin laptopundan girmeye çalışıyorum meleğim cnmsn

topiğimiz kapandı kapanalı görüşemedik :2: bende hep oyun kulubündeyim bidenem

muhteşem geceee:92:

önce Kuzeyimi izliyorum,ardından netten sülümanı izliyorum sizle yorum yapmak için bu acelem

gıymatımı bilin zateee beni seviyosunuzda accık şımarayım dedim

ank ablam daye hatunu görünce sana selam göndercem,öptüm say tamam mı

pörtlekte gitsin kurtulalım artık

Heycan doruktaaaaaa.........geçen haftadan beri çok konuşuldu çok söylendi..kocam özetini bile izleyeceğim diyo

Tamam zeboşcummm alacam selamını aldım bile şimdidenn kuzucummm pehlüle selamlarrrr

bende geldim yeni evimde yeni bağlanan netimden yazıyorum artık sık sık uğrarım buraya ben
amma uzun tutuyolar bu özetleri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…