Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ben de yeni gelebildim.nilüfere yazık oldu.bi de şu sefer çabuk bitse hemen saraya dönseler ya.bi de viyanayı alamayacaklar ya sülüman dönünce sinirli olmasa bari

süleyman gıderken bana sürekli yaz dedi ya hurreme benımde aklıma geldi.sefer zamanı hurrem suleymana saçından bır tutam koyarmış mektubun ıçıne,suleymanda sakalından koyarmış

o sarayda gelde şeytan olma valıde mahi hatçe o şeytanlar dururken hurrem napsın başa çıkamadı

o mıymıntı fesat gurursuz mahinin arkasında bak valide..
hürreme nötr bile değil kadınya,nefret ediyo resmen,yapmadığı kötülük yok..
e be kadıncağız,oğlun hürremim sultanım diyo,sen ne demeye nefret edersin..
he tebi pardon,sen kaynanasın dimi

kızın odasını aldı elinden,yardımcılarını aldı,atını aldı,yardımcısının ölümüne sebep oldu vs vs vs..
valide ahhh

''sen sadece kölesin,sen sadece değersiz bir cariyesin'' heeee
şu nikah olsa artıkkk
suratlarını görmek istiyorum her birinin

ankımı çok seviyorum ama dayeden nefret ediyorum be

''sen sadece kölesin,sen sadece değersiz bir cariyesin'' heeee
şu nikah olsa artıkkk
suratlarını görmek istiyorum her birinin

kesınlıkle evet!! bende gormek ıstıyorum çatır çatır çatlıcaklar ! ayrıcaa nıkah gelıyo işteee köleler hayır işi yapamaz..bunun için azad edilmesi gerek ! azad edılınce suleymanın yanına gıtmıcek halvet fılan olmıcak carıyelıkten çıktığı ıçın..oda nıkah kıyıcak işte gelıyo nıkah ! yaşasınnnnnn

valide;'sen kimsin de kabeye hayır yapıcaksın'
cevap; padişahın nikahlı eşi

kızlar burda daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama meral okay güneri civaoğlunun konuğu olmuştu orda hürremin süleymanla nasıl evlendiğini anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu hürrem ben hacca gidicem diycekmiş tabi cariyeler yani köleler hacca gidemezmiş o yüzden hürremi kölelikten azad edicekmiş süleyman hürrem hacdan gelincede halvete girmek istiyince süleyman hürrem olmaz ben cariye değilim artık günah diycekmiş süleyman hürremle nikah kıymak zorunda kalıcakmış
yaa ben bunu aylar önce dinlemiştim ama o esnada çok gürültü vardı anlıyabildiğim buydu sizlerden hiç izliyen olmuşmuydu programı doğrumu anlamışım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…