kızlar burda daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama meral okay güneri civaoğlunun konuğu olmuştu orda hürremin süleymanla nasıl evlendiğini anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu hürrem ben hacca gidicem diycekmiş tabi cariyeler yani köleler hacca gidemezmiş o yüzden hürremi kölelikten azad edicekmiş süleyman hürrem hacdan gelincede halvete girmek istiyince süleyman hürrem olmaz ben cariye değilim artık günah diycekmiş süleyman hürremle nikah kıymak zorunda kalıcakmış
yaa ben bunu aylar önce dinlemiştim ama o esnada çok gürültü vardı anlıyabildiğim buydu sizlerden hiç izliyen olmuşmuydu programı doğrumu anlamışım acaba
bide ya ben tam anlıyamadım prensese ne oldu biri bana anlatıverse allah rızası için
Prensesi cumburlop denize attı hürrem canım
Ya defter nasıl geçti mahidevranın eline
hurrem buyuyle hocayla bu gunlere gelmis
allah bilirde simùdi ne yaptiysa cekiyordur
büyü yapmamış bi kerem
padişahların korunma duaları varmış,büyü tutmaz yani
Önümüzdeki bölüm düğünümüze bekleriz efemmm,mutluyuzzzz evlenıyoruzzzz suleymaannn&hurremmm
tarıhte bir padişahın ilk nıkahıhurrem foreverrrrrrrrrr
şimdi kabeye hayır işi yapmak ıçın azad edılecek..sonra carıyesı olmadığı ıçın suleymanın yanına gıtmıcek,dinimizde gunah dicek..
oda kıyacak nıkahı dayanamayıpçok lokum olur kesın gelin hurrem
büyü yapmamış bi kerem
padişahların korunma duaları varmış,büyü tutmaz yani
önümüzdeki bölüm düğünümüze bekleriz efemmm,mutluyuzzzz evlenıyoruzzzz suleymaannn&hurremmm
Tarıhte bir padişahın ilk nıkahıHurrem foreverrrrrrrrrr
şimdi kabeye hayır işi yapmak ıçın azad edılecek..sonra carıyesı olmadığı ıçın suleymanın yanına gıtmıcek,dinimizde gunah dicek..
Oda kıyacak nıkahı dayanamayıpçok lokum olur kesın gelin hurrem
Önümüzdeki bölüm düğünümüze bekleriz efemmm,mutluyuzzzz evlenıyoruzzzz suleymaannn&hurremmm
tarıhte bir padişahın ilk nıkahıhurrem foreverrrrrrrrrr
oda kıyacak nıkahı dayanamayıpçok lokum olur kesın gelin hurrem
nigar kalfa saklamıştı ya gömmüştü ya defteri salak tekrar çıkardı defteri sonra gülşah gördü hemen aldı defteri mahi devrana yetiştirdi uyuzlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?