Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yapma sekerim pargaliya resmen buyu yaptirdi izledik bebegine maal oldu buyununde ne bu dunyada nede diger tarafta yeri yokk

pargalı padişah değil ki şekerim

bebeği hatçe emzirirken boğdu.ayy her şey hürreme kalıyo

sultanların en masumudur o

büyünün bebekle alakası yokdu ki :s bebeği ilk kurtaran hürremdi zaten pargalıda hürreme neler yaptı hak etti bnce

yayinda bebek hastalininca buyulu kitaba zoomlandi sebeb bu der gibi bence pargalinin buyusu bebege yansidi dizidede farkettirdiler

pargalı padişah değil ki şekerim

bebeği hatçe emzirirken boğdu.ayy her şey hürreme kalıyo

sultanların en masumudur o

yok padisahlar icin ddemiyorum
hani buyu falan cok yaptirdi yaa suan ne durumdadir

olamaz ne kötü bitti ya valide okumamalıydı bunu.salak nigar ortaya koymuş defteri.valide bişey yapmasa da bilmesi sinir etti beni.hürrem öncedensüleymana anlatsa o da olmaz.anlamazki.beni uyuttunuzmu der.ne olacak bunun sonu

nocak şimdi
yani sonuçta hürrem sülümanın eşi olacak da....
ama şimdi ne olacak

eskiden olmuş bitmiş bir ilişki ya leoyla olan..
yani bu hürrem kundakta gelmedi ya saraya

bu nigarda varya tam dayaklık yaa ne diye çıkardın defteri bi yakamadınmı başka bişey olunca yakıyor ama hürrem için çok kötü olucak şimdi ne yapacak yaa

tarihten Hürremin sarayda kaldıığını biliyoruz yoksa bitmezdi bu hafta

pargalının bebeği doğduğu anda nefes almıyodu ve ebe de bişey yapamıyodu..
iş işten geçmek üzereyken Hürrem müdahale etti,boğazından bi et parçası çıkarttı ve bebeğin hayatını kurtardı..

bebeğin sonradan ölüm sebebi,hatice emzirirken uyudu kaldı ve bebek nefessiz kaldı memedeyken..

şimdi süleyman diyecek ki;

'hürremim, canım, aşkı derunum,nefes-i sebebim,neşem,
seni ben kundakta bebe olarak getirmedim ya saraya,tabii ki benden önce yaşamış olduğun masum bir ilişkinin olması normal..
sen bana sadık bir kadınsın,benim eşim olup beni bahtiyar et' diyecek

Bence pargalı günahlarının bedelini ödedi.Hatice sultana olan oldu çok kötüydü o bölüm.Hatice sultanda çok masum değil ama neyse

Bence pargalı günahlarının bedelini ödedi.Hatice sultana olan oldu çok kötüydü o bölüm.Hatice sultanda çok masum değil ama neyse

hatice de az fesat değil..
nasıl unutur bebeğinin hayatta kalabilme sebebinin hürrem olduğunu ya

hatice de az fesat değil..
nasıl unutur bebeğinin hayatta kalabilme sebebinin hürrem olduğunu ya

Birde bi sürü laf söylemişti kölesin falan diye.Bize hep tarih derslerinde insan ayrımı mevki ayrımı yok demişlerdi.Ya tarih kitapları yalancı yada dizideki sözler

Haftaya 21:00'da görüşmek üzere hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…