Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
süleyman der:
tiz şeyhülislama haber salına, hürrem sultana yıldırım imam nikahı kıyacam.acilen halvete girmem lazım.buyruğumdurrr!!!

acil acil hemen hemen halvet halvet altın yol nıkahı persembe gunu yaparlar bunlar dırek halvete gecerler
zebusum bızde yıldırım nıkahıyla patlama yapıcaz hıc beklenmeyen bı anda

dizi ocakta star da çıkçakmış yayın saati aynı mı olur acaba bilgisi olan var mı çünkü gece oksijen maskesi kullanıyorum geç saate çıkarsa ixleme şansım olmaz nettende bulamıyom

bence geç saatte olmaz aynı gün, aynı saat olur çünkü haftaiçi ve çalışanlar var özet falan derken baya geç olur bu riski almaz kanal aynı saatte yayınlanır merak etme.

[video=youtube;-3EicaizJ7c]http://www.youtube.com/watch?v=-3EicaizJ7c[/video]

ne güzel yorumları okuyordum delirttiniz beni yine..

Arkadaşlar kanuni sarayın yüzünü bile göremiyorsa ömrü savaşlarda geçiyorsa 4 çocuk nasıl olmuş be!!
ayrıca saçı başı açık gezemezmiş demişsiniz, biz sarayın dışında bi yer gördük mü ki??? sarayın içinde de zaten haremin içini izliyoruz dizi boyunca haremin içinde de açık saçıklar..yani harem adı üstünde hadım edilmiş adamlar ve kapıda bekleyen adamlar var...adam mı var zaten...
av köşküne giderken,ibrahim paşaya giderken hepsi peçelerini kapatıyorlar işte,haremde kadın kadına niye kapasınlar,hasbahçeye çıktıklarında da bütün görevliler arkalarını dönüyor daha ne yani....
ayrıca dizi başlayalı 2 sene oldu 2 senede hürrem 4 çocuk doğurdu bütüyyü,bu sırada aylar geçti yıllar geçti kanuni savaşlara gitti ,5 ay 6 ay kaldı işte,bize savaş görüntülerini,savaş toplantılarını uzun uzadıya göstermiyorlar. hürremin entirikalarını baz aalarak dizi yapmışlar...

yani bu dizi kanuni sultan süleyman değil "hürrem" dizisi...hürremin hayatı anlatılıyor aslında,eğer sizin dediğiniz gibi neden savaş yok ,uçkuruna düşkün göstermişler muhabbeti olmasaydı o dizinin aralarına serpiştirdikleri vatikan sarayı konuşmalarını izlerdik dizi boyu...bilmem ki ben anlatabildim mi fikirlerimi??

ya Hürrem gerçekten intikam için mi yaa,valla eğer gerçekten öyleyse gerçekten helal olsun kadına...ama nişanlısı geldi işte gel gidelim dedi leo ile gitmesi gerekirdi öyle olsaydı...:2:

dizi yeni kanala geçince umarım dizinin büyüsü bozulmaz.saray entrika dolu .sülüman sefere gidince dedimki isabella geliyor.hürrem üzülüyor.ama gerizekalım nigar defteri topraktan çıkardı hürremi yaktı.valide sultanda hürremi kovdu tabi.gerçi fragmanda hürrem validenin yüreğine indirdi ama defter yine elinden kaçtı.bu defteride ikide birde çıkartıyorlar heyecanlandiriyorlar sonra yok ediyorlar.artık açıklanacaksa açıklansa.sıktı yani.kaybet buldur.ne bu.yanlız hürrem kendini azad ettirip hanlar hamamlar yaptıracak.hürremi çok seviyorum.pargalı falanda öldürülmeyi hak etti yani.valide sultan hele.hiç sevmiyor.çünkü oğlunun onu sevmesini çekemiyor.nede olsa hürrem köle ya.tipik kaynana.

ya Hürrem gerçekten intikam için mi yaa,valla eğer gerçekten öyleyse gerçekten helal olsun kadına...ama nişanlısı geldi işte gel gidelim dedi leo ile gitmesi gerekirdi öyle olsaydı...:2:

iktidar olma hırsı, aşkı sildi sanırım..ayaklarının altına serilmiş imkanlar varken, kim naapsın leoyu..
dünyanın konuştuğu muhteşem sülü var

ya bu daye'ye ben içten içe uyuz olmaya başladım heee..manyak karı başka işin yok mu senin?? hürreme bu da zıt gidiyor..o ne oluyorsa

neyse ben düşünmeyeyim bunları zaten hürrem onun birkaç bölüm sonra icabına bakar

her yerde ,her zaman vardır, kraldan çok kralcılar..

ama ben hürremi sevmediğimden, bana dokunmayan yılan, bin yaşasıncıyım

kızlarrrrrrrrr ikinci fragman çıktııııı hurremi ağalar kapıda beklıyomuş zor kullanıcaklarmış goturceklermış yarım dunya daye hatun oyle diyo ay noluyo nıkah ıçın mı çatlıciiimmmmmm

aaaaaaaaaaa anlamadım bişey yaaaaaaa hatceye bak sen uyuz garu nigarda intihar ediyor sanırım..

nikah için değil bence..sultanımızdan emir aldık diyor aygır daye..yani büyük ihtimal ya valideden yada hatçe maydanozunun yüzündendir..

inşallah nigar inthar etmez yaa..

ya bu hatçe malına ne oluyor..git bebek yap kocanla ilgilen sana ne oluyor ki yaa..hürremi musallat edecek kendine salak hatun..

[video=youtube;BfyY7l7DPxM]http://www.youtube.com/watch?v=BfyY7l7DPxM[/video]

2. fragman

hayatımda ilk defa dizi seyrederken müthiş bir heyecan duyuyorum.acayip zevkli.hiç sıkılmıyorum hatice sultanın melül bakışları hariç.yapan yazan emeği geçen herkesi alnından öpüyorum

kesin bu hatice sultan ( sultanlığı batsın ) hürremi tuzağa düşürmeye çalışıcak fakat gene kaynıcakarada çünkü o sırada nigar intihar ediyor olay bölece kaynar hürrem gene yırtar o mektubu hatice buluyor sanırsam mektup nigarın pargalıya bedduası hatice görsün bakalım kocanın ne mal oldığunu çok hoşuma gidicek bu

neeeeeyyy, Nigar intihar mı ediyor. Vay başıma.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…