- 18 Ağustos 2009
- 5.503
- 4.648
- 698
süleyman der:
tiz şeyhülislama haber salına, hürrem sultana yıldırım imam nikahı kıyacam.acilen halvete girmem lazım.buyruğumdurrr!!!
dizi ocakta star da çıkçakmış yayın saati aynı mı olur acaba bilgisi olan var mı çünkü gece oksijen maskesi kullanıyorum geç saate çıkarsa ixleme şansım olmaz nettende bulamıyom
verrim kanka ne demek.sen yeter ki iste mavişim
:
ya Hürrem gerçekten intikam için mi yaa,valla eğer gerçekten öyleyse gerçekten helal olsun kadına...ama nişanlısı geldi işte gel gidelim dedi leo ile gitmesi gerekirdi öyle olsaydı...:2:
iktidar olma hırsı, aşkı sildi sanırım..ayaklarının altına serilmiş imkanlar varken, kim naapsın leoyu..
dünyanın konuştuğu muhteşem sülü var
ya bu daye'ye ben içten içe uyuz olmaya başladım heee..manyak karı başka işin yok mu senin?? hürreme bu da zıt gidiyor..o ne oluyorsa
neyse ben düşünmeyeyim bunları zaten hürrem onun birkaç bölüm sonra icabına bakar
kesin bu hatice sultan ( sultanlığı batsın ) hürremi tuzağa düşürmeye çalışıcak fakat gene kaynıcakarada çünkü o sırada nigar intihar ediyor olay bölece kaynar hürrem gene yırtar o mektubu hatice buluyor sanırsam mektup nigarın pargalıya bedduasıhatice görsün bakalım kocanın ne mal oldığunu çok hoşuma gidicek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?