Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

bencede gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaa her hafta yüreğimiz ağzımızda bekliyruz

ama artık hürrem saltanatı geliyor

yapımcılar çok titiz davranıyolarmış oyuncular hakkında yani istedikleri gibi bir kız bulamazlarsa yurtdışından bulurlar konuşması içinde seslendirme uygularlar

mihrimah tuba ünsal da olabilir..
soğuk ve tutuk buluyorum onu da..

o olmasın piliss yaa..

ben o karıdan nefret ediyorum..

bence o olmaz..daha fettan bişi olması lazım..malum rüstem paşa ile evlenip ortalığı karıştırıyor yaa..

[video=youtube;-3EicaizJ7c]http://www.youtube.com/watch?v=-3EicaizJ7c[/video]

eee yEri gelmişken lafını da sokmaktan hiç çekinmez bizim hatun..

Ama yeni 4 OCAKTAKİ BÖLÜM fragmanINda bir egoistlik gördüm hürremde..."dünyayı ben yöneticeeem" diye bağırıyordu..

Amannn hürrem seni severim ama dengenide kaybetme cnmcımmm

vay be hurremım yuru be kım tutar senı önceleri annem ac göster ama elletme dedı ayklarında gezıordu sımdıkde gostermm nıkah yap dıor afferım saaa ıdolumsun artık favorımsın hurrem gıt al sulumanı

abbowwwwwwwwwwwwwww
akıllı hürrem yaaanasılda süleymanı alt ediyo böyle cilveleriyle kurallarıyla aklını almış demek ki hünkarın
artık hürremciyimm bundan sonra geçen bölüm içim acıdı kıza yaa kahrolsuın mahidevran ve hafze sultan hatice sultan yaşasınn hürremmmm

afferin hürroşa,yaşasın,mahi ortadan çatlatan sahneler geliyor,ooooh,hatce sırada sen varsın,ne dizi ama,çabuk çarşamba gel,kapıda seni bekliyorum,sülemanın süratını görmek istiyorum,nasıl da özgür kadın seni saf dışı bıraktı,eee ne istersinki,nikah lazım,namus meselesine bindi bu işler

hürremim kim tutar seniiiiii bu arada hürremi çekemiyenler tırsmaya başladı

aynen öyle cnmmmm hem tırsmaya başladı hemde bu bölüm çat çat çatlıcekler mahicik valıde hatçe hepsii nıkahtan sonra hurremın eteeeni öpceklermiş nette öyle yazıyooo
'ben artık hür bi kadınım ! ' Aslanım hurrem
mıhrımah sarışın olur kızlar kesin..ya benim bi fikrim var yapımcılar sesımı duysun sarı selım büyüsün ve kıvanc oynasın kuzey guneyı zaten onun sırtına yukledıler reytınglerı duşukmuş bıtsın bıze gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…