yapımcılar sesımı duysunsarı selım büyüsün ve kıvanc oynasın kuzey guneyı zaten onun sırtına yukledıler reytınglerı duşukmuş bıtsın bıze gelsın
kendim nikahlanmış gibi sevindm iyi mi
hürremim zeka küpüm,bebeğimkıskananlar çatır çatır çatlasın ne demişti hürroş saraya gelince
burası-benim-sarayımyaptı valla dediğini
sabunu koydum legenegör başıma ne gele,ben gönlümü kaptırdım kadir kıymmet bilene
tıs tıs tey teyyyyyy:118::118::118:
abla süloya neler yapıyomuş bilsen
ficudu bozulmasın diye bebelerini bile emzirmiyormuş.her gün masaj yaptırıyormuş
süllo,hürroşumuza kul köle olmasında kime olsun de mi yani
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır iyi yapmış hürremim gençlere yol gösteriyor işte her zaman bakımlı olun
kocayı bulup,nikahıma bascam:123:
ikinci hürremde ben olcam:108:
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır iyi yapmış hürremim gençlere yol gösteriyor işte her zaman bakımlı olun
kocayı bulup,nikahıma bascam:123:
ikinci hürremde ben olcam:108:
abla süloya neler yapıyomuş bilsen
ficudu bozulmasın diye bebelerini bile emzirmiyormuş.her gün masaj yaptırıyormuş
süllo,hürroşumuza kul köle olmasında kime olsun de mi yani
estircez tabi bebeyim
zebusss hurrem ıdolumz olsn koca bulup fırtına estırelım
verrim kanka ne demek.sen yeter ki iste mavişim
ben hürrem gibi cilveli olamam ya kanımda yok napsam acaba ders ver bari bana bebekim
çok geçmiiş olsn canım.ddizi den izleyebilrsindizi ocakta star da çıkçakmış yayın saati aynı mı olur acaba bilgisi olan var mı çünkü gece oksijen maskesi kullanıyorum geç saate çıkarsa ixleme şansım olmaz nettende bulamıyom
halvet uğruna kıydı nkahısüleyman der:
tiz şeyhülislama haber salına, hürrem sultana yıldırım imam nikahı kıyacam.acilen halvete girmem lazım.buyruğumdurrr!!!
emzirenlerde ana olmuyugaddar ana, taş ana işte, noolcak.. analığında bile bir hayır yok..
en ıyısı ben gıdım kız mıhrımah ı oynamayadamda olurum azucuk suloya bnzerım esmerlıkde buyunce kararmsı olruk olur bıter
mihrimah tuba ünsal da olabilir..
soğuk ve tutuk buluyorum onu da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?