Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ya çok güzel bi dizi izliyorum seviyorumd o tarihi hiç anlatmıyor eskinin kadınlarının saçınn bir teli bile gözükmezmiş bunlar napıyo dekolteli giyiniyorlar dışarı giderken saçları açık öylemiymiş eskiden hayır KANUNİ SULTAN SÜLEYMANI haremden çıkmayan bir zampara yapmışlar öle deil aslında adam sarayın yüzünü görmezmiş savaşlardan çok saçmalamışlar bu yüzden .....

Ahh mahicim yazıkkkk..fettan hürremin planlar oturuyor artık..
haketmediğin kara günlerin başlangıcı geliyor,sana bi huzur vermedi bu kadın

yapımcılar sesımı duysun sarı selım büyüsün ve kıvanc oynasın kuzey guneyı zaten onun sırtına yukledıler reytınglerı duşukmuş bıtsın bıze gelsın

Canım sarı selim zayıf halsiz bir adam bildiğim kadarıyla Kıvanç o role gitmez o yüzden

kendim nikahlanmış gibi sevindm iyi mi

hürremim zeka küpüm,bebeğim kıskananlar çatır çatır çatlasın ne demişti hürroş saraya gelince

burası-benim-sarayımyaptı valla dediğini

sabunu koydum legene gör başıma ne gele,ben gönlümü kaptırdım kadir kıymmet bilene

şıpırt şıpırttt

tıs tıs tey teyyyyyy:118::118::118:

doğru söze ne denir

abla süloya neler yapıyomuş bilsen

ficudu bozulmasın diye bebelerini bile emzirmiyormuş.her gün masaj yaptırıyormuş

süllo,hürroşumuza kul köle olmasında kime olsun de mi yani

ficudu bozulmasın diye bebelerini bile emzirmiyormuş.her gün masaj yaptırıyormuş

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır iyi yapmış hürremim gençlere yol gösteriyor işte her zaman bakımlı olun

dizi ocakta star da çıkçakmış yayın saati aynı mı olur acaba bilgisi olan var mı çünkü gece oksijen maskesi kullanıyorum geç saate çıkarsa ixleme şansım olmaz nettende bulamıyom

süleyman der:
tiz şeyhülislama haber salına, hürrem sultana yıldırım imam nikahı kıyacam.acilen halvete girmem lazım.buyruğumdurrr!!!

gaddar ana, taş ana işte, noolcak.. analığında bile bir hayır yok..

zebusss hurrem ıdolumz olsn koca bulup fırtına estırelım
estircez tabi bebeyim

her şey hazır bi esas oğlan yok bizde safimum

ben hürrem gibi cilveli olamam ya kanımda yok napsam acaba ders ver bari bana bebekim
verrim kanka ne demek.sen yeter ki iste mavişim
dizi ocakta star da çıkçakmış yayın saati aynı mı olur acaba bilgisi olan var mı çünkü gece oksijen maskesi kullanıyorum geç saate çıkarsa ixleme şansım olmaz nettende bulamıyom
çok geçmiiş olsn canım.ddizi den izleyebilrsin

ben kaçırdığım tüm dizileri ordan izliyorum
süleyman der:
tiz şeyhülislama haber salına, hürrem sultana yıldırım imam nikahı kıyacam.acilen halvete girmem lazım.buyruğumdurrr!!!
halvet uğruna kıydı nkahı ah bu erkekler

ağasıda marabası da aynı
gaddar ana, taş ana işte, noolcak.. analığında bile bir hayır yok..
emzirenlerde ana olmuyu

kadının amacı intikammış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…