Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
zebocan da vardı onların arasında,ben duydum ben duydum....(pek bi, muhbir gördüm kendimi)

mutuluk dileklerimi ilettim sadece.halvete girerse nemrut yüzü accık güler dedim

çütlükte şömine fantazisi yapar dedim.valla köötü bi niyetim yok

hürremin dün en heyacanlı yerinde bırakmak zorunda kalmıştım.okudumki hürrem valideye haddini bildirmiş, dayeyi satın almış ve kendini azad ettirmiş.nihayet o defterdende kurtuldu.defter artık bana kabak tadı vermişti.durmadan çıkart kaybet vs.defterden kurtulduk.hürrem ne akıllı kadınmış.dediğini yapıyor da yaptırtıyorda.koskoca sülümanı kendine aşık etmek kolaymıydı yoksa.yakın zamanda nikahta olur.sarayın sahibide olur.ilk iş salak mahiyi,valideyi gönderse.dayeyeye çok şaşırdım.bir kalemde sildi valideyi.gerçi daye suçsuz olduğunu bildiği içinde yaptı.yerinide sağlamlaştırdı.biliyordu validenin yerine hürremin geçeceğini.nigara ne oldu ya.hatice ile pargalıya bakıp kafayı yiyordu.intihar falan ettimi.

ay neler olmuş yine bi bölüm izleyemedim.hürrem hakkından gelmiş validenin ha..
seviyom bn bu hürremi yavv çok sevimlibi suratı var..

Son kararınmııı zeboşşşşş iyi düşün ona göre

Duyduklarını aynen bana ilet canım icabina bakarım hemen zeboşunnn

hım...şey... son kararım mı:2: hangi cevabı versem beni pataklamıycan

ablam sen ne diyosan cevabım o sıvışan üye smili

gacııı yolcam saçını bak hürrem düşmanı seni

resmen kaşındılar hürreme oyunlar oynayarak bundan sonra yandınız...valide sultan,mahidevran,pargalı :18: bir tek mustafaya kıyamaıyorun araya kaynayacak ,

mahidevran kanuniyi nasıl kendi elleriyle hürreme kaptırıdı bir kez daha anladım bu ezik duruş başkalarına muhtaç yaşamayla ,

mücadele edemezdi zaten koskoca dünya padişahı tabi hoşlanmaz böyle ezik duruşlu kadından valide sultan ölecek beni kimse koruyamayacak diye aklı çıktı ,ilk başlarda kızıyordum hürreme diziyi izlemeden öncede

mahidevrana acıyordum ama kendi kendine yapmış mahi...hürremde hayatta kalmak için paso mücadele

ee yakında mükafatını alacak nasılda kündeye getirdi kanuniyi ...bu mudur budur

daye de yırttı meşhurr defteri hürreme vererek artık sırtı yere gelmez sarayda....

nigarszı olmaz!! intihar atmeyecek gibi...

gülağa muhteşemsin yine sultanların en masumuuu !!!

La bi insan bu kadar mı işini bilir, bu kadar mı hırslı olur, bu kadar mı insanın aklını başından alır.

Noluyo Sülüman sana, bi titre kendine gel allasen yaaa

fekat Hürroş, çok zekisin, vallahi şapka çıkarılır sana

Ay kızlar Hatçe okuycakmı sizce Nigarın mektubunu:18:

Vallahide kıyametler kopar ha

Nigar ağladıya, nasıl içten nasıl sahiciydi.

hım...şey... son kararım mı:2: hangi cevabı versem beni pataklamıycan

ablam sen ne diyosan cevabım o sıvışan üye smili

gacııı yolcam saçını bak hürrem düşmanı seni

Sen cevabı ver ona göre düşğnecemmm

Gacıyaaa ne kızıyonnn sevmiiii hürremi işteeeee oda benden

sevmedim annem naapiiim..

Bende sevmiyorummm bacımmm has kadınım daye hatundurr bilineee

:13::13:

o tuğla suratıyla da olsa, ne güzel bakışlarıyla dövüyordu hürremi
şimdilerde çütlüğü aldı ,bakmaz öyle ya neyyseee

ay hürrem bana neden zeki gelmiyor ya, neden neden?
çok safça, saflıkla,cahillikle, kabalıkla yaptığı şeylerle sülümanın müsamaları birleşince zekii gibin görüküyo o ğadder..
yerlere göklere konamayacak bi zeka yok yaaniii..
yoksam ben mi çok zeka küpüyüm de, küçümsüyom hürroşun zekasını yawww..

:13::13::13:

Akşam seyredemedim sülümanıı ne oldu bitti haberim bile yok ilk başını gördüm sonra seyredemedim çok şey kaçırdımmmı yoksammm

Yapıyor bişeylerde şansı yaver gidiyor bence yoksa çuvallar oda sülümanda görüyor ama hürroşa dayanamıyor belli kadın tam bir fesat bana göre..Sevgisinide hırsla tamamlıyor sevgi denirse buna tabiiii

valla aynı şeyleri düşünüyoruz..
devlerin aşkı gibi aşk göremiyorum

[/COLOR]

valla aynı şeyleri düşünüyoruz..
devlerin aşkı gibi aşk göremiyorum

Aynen ya hürremi ilk başlarda sevimli gelmişti ama olayların içine girince cıkkkkk didimmmm fena bir hatunmuşşş ..

Aşık olan sadece sülüman bence onada ayrı kızıyom ama şimdi hünkar olunca bişidiyemiyom kellemi kurtarayım barii

sevmedim annem naapiiim..

ama ama neden fırçalıyon ki ssen beni:2:

ben dayeye bi şey demedim ki.çütlüğü aldı,gitsin evlensin mutlu olsun dedim

ne zamana kadan sultan kaprisi çekcek di mi ama aşk herkesin hakKı

affettin mi

dizide böyle çocukça davranıyor.gerçekte çok daha fenaymış

he he öyle..aşku derunum,sebebi hayatım,çiğ tanem, nur tanem falan diye methiyeler düzmeler sülümanda var..
hürremde onu taklit ediyor..
yemiş işte bunları,koskoca cihan padişahı.. onun zayflığı napalım..yabancı kadın hayranlığı o zamandan beri var..

Kız ben seni hiç fırçalarmıyımmm annemm çütlüğünerden aldı kim aldı niye aldı haberim bilem yok seyredemedimmm akşammm aşık olsun dayecimde pırpır koşsun çütlüğünde şarkı sölesin demiiii zeboşcummm affettim kızzzz gel yamacıma şöleeee öpem seniiii ben kaçarrr iyi akşamlarrrr görüşürüzzzz şekerlerrrrr

evet zebocan, ben gerçektekini hiççç sevmiyom,yılan gibiymiş,akıllı kadın diyemiyorum..dizidekini de saf,çocukça buluyom..
harmanladım hürremleri, bi karakter yarattım iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…