- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.058
- 1.423
- 60
[/COLOR]
he he öyle..aşku derunum,sebebi hayatım,çiğ tanem, nur tanem falan diye methiyeler düzmeler sülümanda var..
hürremde onu taklit ediyor..
yemiş işte bunları,koskoca cihan padişahı..onun zayflığı napalım..yabancı kadın hayranlığı o zamandan beri var..
yav o değilde adamın çevresinde yığınla kadn,hepsi emrine amade...sen git hürroşa vurul[/COLOR]
he he öyle..aşku derunum,sebebi hayatım,çiğ tanem, nur tanem falan diye methiyeler düzmeler sülümanda var..
hürremde onu taklit ediyor..
yemiş işte bunları,koskoca cihan padişahı..onun zayflığı napalım..yabancı kadın hayranlığı o zamandan beri var..
Kız ben seni hiç fırçalarmıyımmm annemmçütlüğünerden aldı kim aldı niye aldı haberim bilem yok seyredemedimmm akşammm aşık olsun dayecimde pırpır koşsun çütlüğünde şarkı sölesin demiiii zeboşcummm affettim kızzzz gel yamacıma şöleeee öpem seniiii ben kaçarrr iyi akşamlarrrr görüşürüzzzz şekerlerrrrr
evet zebocan, ben gerçektekini hiççç sevmiyom,yılan gibiymiş,akıllı kadın diyemiyorum..dizidekini de saf,çocukça buluyom..
harmanladım hürremleri, bi karakter yarattım iyi mi?
yav o değilde adamın çevresinde yığınla kadn,hepsi emrine amade...sen git hürroşa vurul
kul köle ol,şiirler yaz.ulen sülo kıyak adamsın he:13:
yabancı kadın konusunda kAtılıyorıum.ne varsa onlarda
seni çok seviyorum
çütlüğü hürrem verdi abla.bak sevmiyin ama hürroş ev sahabı yaptı senin dayeyi.izlede gör.dün neler oldu neler
daye mutlu olsun,aşık olsun,halvete girsin
iyi akşamlar abla
harmanını sevsinler
valla hürremi sevmiyon ama senle hürroş için atışması çok zevkli
Canım yorumlarına bayılıyorum her hafta diziyi izlesemde senin yorumlarını okumadan olmuyorSultan Süleyman: Zaferiniz hava şartlarından dolayı yarıda kaldı diye canınızı sıkmayın hünkarım. Hoşgeldiniz. Bir şey söylemem lazım; Hürrem'i azat ederken kolunuzu kaldırdınız ya hafif, 'en kötü günümüz böyle olsun, şerefe Hürrem'im' der gibiydiniz. Pek hoştu.
Valide Sultan: Geçmiş olsun validem. Sizin de dediğiniz gibi, yaşınız kemale erdi. Bu kadar aksiyon, stres, heyecan iyi değil artık sizin için. Kendinize odaklanın artık. Bu kadar kaynanatörlük yeter. Yüzyıllar sonra Firdevs Yöreoğlu olarak reenkarne olacaksınız zaten. Gerçi sizinki pek reenkarnasyon da sayılmaz, aynı bedende olacaksınız çünkü. Her neyse mevzu dağılmasın. Tekrar geçmiş olsun. Yalnız, bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak farkında olduğunuz üzere.
Mahidevran Sultan: Her hafta senin ne kadar ezik, gurursuz ve daha birçok menfî sıfata layık olduğunu söylüyorum Mahi. Ama bu hafta kantarın topuzunu iyice kaçırdın. Validemiz ölüm döşeğinde, sen Hatice'ye ağlıyorsun validemiz olmazsa beni kim koruyacak diye. Koyun can derdinde, kasap et derdinde !!! Neyse ki Hatice haddini bildirdi sana. Bir de Hürrem'i kötülersin. Valide seni kollamasaydı değil böyle gözyaşı dökmek, dairesine gidip şöyle bir geçmiş olsun demek bile zor gelirdi sana. Ayrıca, burun deliklerin de kafam kadar Mahi.
Daye Hatun: 'Herkesin bir fiyatı vardır.' Duyduğunu sanmam ama, çok meşhur bir sözdür bu. Seninki de çiftlikmiş Daye Hatun. Çiftliğin tapusunu utana sıkıla aldın ya, yemezler Daye Hatun. Senin anladığın dil de buymuş demek ki. Yalnız be olsam daha fazla şey isterdim. Aylık sabit bir maaş vs gibi. Olsun, hayatın kurtuldu. Yine de aferin sana. İyi bir karar verdin.
Hatice Sultan: Paşa gelince, 'yokluğunuzda çok düşündüm' dedin ya, heh dedim evrenin sırrını çözdü bizimki. Ama nerdeee... Paşanın kitaplarından alıp okumayı bile düşünmezsin ki sen. 'Size bir evlat vermek istiyorum.' Allah aşkına Hatice, düşüne düşüne bunu mu buldun? Gerçi çok şey bekledim bu hafta senden, kusura bakma, zor durumda bıraktım seni. Yalnız, Mahidevran'a verdiğin ayar enfesti. Söylemeden geçemezdim bunu. Tebrik ediyorum.
Nigar Kalfa: Valla Nigar, ben olsam hayatta intiharı düşünmezdim. Hayat, her ne olursa olsun yaşamaya değer. Emin ol ben senin aşkını çok iyi anlayabiliyorum. Ama, karşılık bulmak bir yana, sürekli aşağılanıyorsun. Hak ediyor musun sen bu davranışları? Koskoca paşayla halvete girmişsin zaten, içinde kalmamış. Evlen bence. Yere batsın sarayı, entrikası, sultanı paşası bilmemnesi. Amaaan, neyleyeceksin senim olmayan bir hayatı? Sanki kalsan valide sultan mı olacaksın? Hürroş'la da facebooktan ekleşirdiniz. Sohbette çevrimiçi görünce sorardın ben yokken nasıl gidiyor diye. Ya bu arada, mektubu yazdığına göre atlayacak mısın Nigar?
Hürroş: Defter meselesini çok akıllıca bir şekilde hallettin Hürroş. Azat edilip özgürlüğünü kazanmanı can-ı gönülden kutluyorum şekerim. Kapıyı hünkarımızın suratına kapatmana da çok güldüm. Nikah yakın zaten artık biliyorsun. Bundan sonra senin saltanatın başlıyor canımcım.
hürremin zekasına bi kez daha hayran kaldım
demek ki çeçeronluğunu adama değil adam uğruna gösterecen
bu yaşıma geldim yeni öğrendim.
adamı nasıl kündeye getirdi
ince ince işledi
idolümsün hürrem
hahayy bu başlangıç dediiiiii aklında nikah varrrrrrrrrrr:123::123::123::123::123::123::123:
:119::119::119::119::119::119::119:
Kız ben seni hiç fırçalarmıyımmm annemmçütlüğünerden aldı kim aldı niye aldı haberim bilem yok seyredemedimmm akşammm aşık olsun dayecimde pırpır koşsun çütlüğünde şarkı sölesin demiiii zeboşcummm affettim kızzzz gel yamacıma şöleeee öpem seniiii ben kaçarrr iyi akşamlarrrr görüşürüzzzz şekerlerrrrr
aanannnnaaaaammmmmmmmm ablam nasılsın ben özledim ya seniiiii ocak ayında cevahirde buluşma vardır haberi olsuuunnnn özledim valla bir yıl sonra yeniden
KANUNİNİN HÜRREME YAZDIĞI ŞİİR
Benim birlikte olduğum, sevgilim,
parıldayan ayım,
Can dostum, en yakınım,
güzellerin şahı sultanım.
Hayatımın, yaşamımın sebebi cennetim, Kevser şarabım
Baharım, sevincim, günlerimin anlamı, gönlüme nakşolmuş resim gibi sevgilim,
benim gülen gülüm.
Sevinç kaynağım, içkimdeki lezzet, eğlenceli meclisim, nurlu parlak ışığım, meşalem,
Turuncum, narım, narencim, benim gecelerimin, visal odamın aydınlığı.
Nebatım, şekerim, hazinem, cihanda hiç örselenmemiş, el değmemiş sevgilim,
Gönlümdeki Mısır'ın sultanı, Hazret-i Yusuf'um, varlığımın anlamı.
İstanbul'um, Karaman'ım, Bütün Anadolu ve Rum ülkesindeki diyara bedel sevgilim,
Değerli lal madeninin çıktığı yer olan Bedahşan'ım ve Kıpçağım, Bağdat'ım, Horasan'ım.
Canım yorumlarına bayılıyorum her hafta diziyi izlesemde senin yorumlarını okumadan olmuyor
KANUNİ’NİN HÜRREM’E YAZDIĞI ŞİİR
Benim birlikte olduğum, sevgilim,
parıldayan ayım,
Can dostum, en yakınım,
güzellerin şahı sultanım.
Hayatımın, yaşamımın sebebi cennetim, Kevser şarabım
Baharım, sevincim, günlerimin anlamı, gönlüme nakşolmuş resim gibi sevgilim,
benim gülen gülüm.
Sevinç kaynağım, içkimdeki lezzet, eğlenceli meclisim, nurlu parlak ışığım, meş’alem,
Turuncum, narım, narencim, benim gecelerimin, visal odamın aydınlığı.
Nebatım, şekerim, hazinem, cihanda hiç örselenmemiş, el değmemiş sevgilim,
Gönlümdeki Mısır'ın sultanı, Hazret-i Yusuf'um, varlığımın anlamı.
İstanbul'um, Karaman'ım, Bütün Anadolu ve Rum ülkesindeki diyara bedel sevgilim,
Değerli lal madeninin çıktığı yer olan Bedahşan'ım ve Kıpçağım, Bağdat'ım, Horasan'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?