Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlarrr bişey sorcammm Daye hatun Hürremi koruması için
Bali beyi gönderdi yaaa onu gerçekten de valide sultan mı
istedi yoksa Dayecik Hürremi mi korumak istedi:26:
Yorumlarda vardır belki ama okuyamadım maşallah döktürmüşsünüz

Ahehehahah
Uzun zamandır böyle güzel yorum okumamıştım

evet cnm daye kendısı hurremı korudu..uydurdu oyle dedi malkoçoğluda uyandı hemen topladı adamlarını gıttı tapunun etkılerı

Dayecik yolladı şekercim..
Bakışlarıyla da sinyali çaktı =)

Canım harikasın herzamanki gibi,ne diyeyim süperama nigara fazla yüklenme biliyorsun ki hürrem kadar olmasada oda akıllı bir hatun , aşk işte ne hale düşürdü bunca yıllık nirgar kalfayı kadın çöktü be çöktü..aynı zamanda hatice sultan nında mektubu acmamasına bişey dememişsin nasıl unuttun bilemedim..

evet cnm daye kendısı hurremı korudu..uydurdu oyle dedi malkoçoğluda uyandı hemen topladı adamlarını gıttı tapunun etkılerı

Dayecik yolladı şekercim..
Bakışlarıyla da sinyali çaktı =)

Ben de öyle düşündüm de ama bi yandan da şimdi Malkoçoğlunu gönderdiğini Valide duyarsa
Dayeye napar diye düşünüp cesaret edemeyeceğini düşündüm Dayeeeee,,, sen ne anasının
gözüsün öyleeeee bi tapuya dize geldin

ya bacılar şehzade ne zaman büyücek ya mehmet günsur ne zaman gircek diziye öf ya fenalık geldi mıçmıç şişko hürremin katır cilvelerinden ne zaman büyütcekler şehzadeyi beaaaa

Yok canım unutmadım da, biliyordum ben İbrahim'in Hatice'ye posta koyacağını. Hatice'nin tırstığını biliyor çünkü. Benim kafadan İbrahim aslında, bir şey yapınca hemen karşı tarafa atıyor topu. Nigar akıllı kadın evet ama, bu zamana kadar bu kadar aşağılanmaya rağmen hala devam ediyor saçmalıklarına. Okuyup beğenen tüm arkadaşlara ve sana çok teşekkür ediyorum bu arada. :)))

Mehmet günsur diziye girceği zaman Mahidevran'a makyajla yaşlandırma tekniği uygulanacakmış. Malum gerçek hayatta anne oğlundan daha genç

Biz teşekkür ederiz canım yorumların çok güzel ,bayılıyorum valla kitap yaz okuyacağım

megim meleğim ağzına sağlık sonuna kadar katılıyorum cnmsn cnmmmm

dizinin ilk iki bölümünü merak edip izledim simdi ise arada bakiyorum, kuzey güney reklama girdimi. bugün bakarken bir kadinin hirsinin nasil osmanlinin sonunu getirdigini düsündüm, isin tuhafi bu kadin bu dizi sayesinde sempati bile topladi , halbuki asil magdur öldürülen mustafa ve yokluk ve yalnizliga terkedilen mahidevrandir.
hürremin hirsi yüzünden mustafa yerine sarhos lakalpi sari selim getirildi basa ondan sonra zaten duraklama devri basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…