Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

çarşamba gelsin sarayda ki tüm mıymıyların yüz ifadesini görelim hürrosum gelin olsun iki göbek atalım sonrada kına yakalım teeyyyyy

Bunu biz de biliyoruz zaten Bizde dizi olarak izliyoruz.
Ama Hürrem Sultan gerçekte yaptığı şeylerden dolayı kötü
gösterilmemelidir onu söylemeye çalışıyorum. Sonuçta gerçekte
de köle edilmiş itilip kakılmış biri, bunlar yalan mı? Hayır değil.

Şahsen Meryem Uzerliyi seviyorum doğru ama bu dizi daha
ortada yokken de kitaplardan okuduğum kadarıyla Hürrem Sultanın
aklına hayran olmuştum. Bir kadının bu kadar güçlü olduğunu, herşeye
rağmen kendini ezdirmediğini bilmek oldukça hoşuma gitmişti

Yeni bölümlerden tüyo : Hürrem , Süleymana o gün mahidevranla gerçekten halvet olup olmadığını soracak ve olmadığını öğrenince çok sevinecek..♥ Nasuh ve Nigar evlenecekler fakat nigarın aklı hala İbrahimdedir.. Süleyman valideye çok kızacak ve bir süre onla görüşmeyecek bu durum valideyi çok üzecek ve validenin ölümü kapıda arkakadaşlar...♥ :)

Yeni bölümlerden tüyo : Hürrem , Süleymana o gün mahidevranla gerçekten halvet olup olmadığını soracak ve olmadığını öğrenince çok sevinecek..♥ Nasuh ve Nigar evlenecekler fakat nigarın aklı hala İbrahimdedir.. Süleyman valideye çok kızacak ve bir süre onla görüşmeyecek bu durum valideyi çok üzecek ve validenin ölümü kapıda arkakadaşlar...♥ :)

Yeni bölümlerden tüyo : Hürremin bu durumuna Süleyman çok üzülecek ve yanında kalacak bir gün hürremin haberi yok hürrem sürekli bir şeyler sayıklayacak sonra birden bağırıp uyanacak.. Süleyman korkacak ve Hürreme sarılmak isteyecek lakin bu sefer naz yapma sırası Hürrem Sultanda keskin bir bakış atıp yatacak .. ve ağlayacak

Yeni bölümlerden tüyo : Nikah elbisesi hazırlandı aslında elbiseyi görmüş olabiliriz.. Hangisi olduğunu söylemeyeceğim ama elbise muhteşem bir elbise ...♥ Nikahta birkaç kişi baygınlık geçirecek (güneş çarpmadı hürrem çarptı ) Hürrem Sultan çifte mutluluk yaşayacak..♥ Şehzadeleri sünnet olacak ve kendisinin nikahıı.. Mihrimah Sultan 17-18-19 yaşlarında evlendirilecek ve asıl oyun o zaman başlayacak sarayda entrikalar çoğalacak :) Mahidevran Hürremin hamamına yılan sokacak ve Hürreme ayrı bir hamam tahsis edilecek ve Mahidevrana yasak konulacak.

Yeni bölümlerden tüyo : Şehzade Cihangirin engelinden dolayı bazı kardeşleri onla dalga geçecek .. En çok onunla Mustafa ilgilenecek.. Bu davranışı Hürremi bir nevi mutlu edecek lakin Mahidevran Mustafanın yoluna taş koyacak.. Bu durum Süleymana farklı değiştirilerek anlatılacak .... Süleyman bu durumdan ötürü Mahidevrana kızacak.. HÜrrem gittikçe yüceliyor ve büyüyor.. Kendisi ne kadar olgunlaşıyorsa aşkı sadakati ve kudretide o kadar büyüyor.

Yeni bölümlerden tüyo : Sünnet düğünü ve nikah büyük ihtimal birlikte olacak ve Süleyman bu nikah ta Hürrem Sultanın yanında duracak.. Nikahtan kısa bir zaman sonra valide ölecek..Bu olaydan en çok Mahidevran etkilenecek.. Validenin öldüğü gün herkes Hürremin önünde diz çökecek.. Şehzade Mustafa sancakbeylği için gidecek saraydan annesiyle birlikte ama Şehzade Mehmet annesiyle gitmeyecek çünkü Süleyman istemeyecek...♥
(aslında şehzadelerin yanında anneler her zaman giderlermiş)

sarayda entrikalar çoğalacağa benziyor.gerçi hürrem hepsini sindirir.hürrem için güzel günler geliyor artık.mahi ve gülşah saraydan gitseler çok iyi olacak.hürrem gidince ikiside havaya girdi.hürrem gelicek allahtanda havalarnı alacaklar

normalde bugün ilk fragmanın yayınlanması gerek..

off bu starın düzenine alışmak zor olacak zorr

evet evet o muhteşem taçlı görüntü nikah elbisesi demekkin...ayy çok heyecanlı yaaaa

Özellıkle mahıyi yaşlandırıyolarmış eşşek kadar oğlu oldu sonuçta gerçi çökmüşte kendı içinin şeytanlığı fesatlığı yansıdı tbi dışa vurdu kötü düşünceler fılan buarada fragmandan haber yok mu yaa eskıden cuma gunu çıkardı.elbise sadece tahmındı arkadaşlar çok guzel gorundugu ıcın nıkah kıyafetı olabılır dedım

Hürremin yeni ninnisiiii :2 4:
çok güzel

[video=youtube;92a31euTnHk]http://www.youtube.com/watch?v=92a31euTnHk[/video]

kızlar bende muhtesem yuzyılı ızlıyorum aranıza katıldım yaa ızleyemeden dayanamıyorum dızıyııı :)) baakalım bu hafta bızı neler beklıyorrrr

yaaa kanalla alakalı bi durummu yoksaa daha fazla reyting içinmi................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…