Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ve hürrem hiçbirzaman kan dökmedi..

Nasıl dökmedi? İbrahimi zehirlemeye çalışan, Isabella ya zehirli yılan gönderen, sonra cumburlop denize attıran kimdi?
Ama evet teori olarak kan dökmeden halletti, halletmeye çalıştı. İleride zaten ibo nun ve şehzade Mustafa nın ölümüne imza atarak bol bol kan dökecek.

ay öyle deme, sultanların en masumu ,en lokumu o
eylülden beri mehmet günsur gelcek diyolar hala gelmedi kazan kaldırcam ama heaaaaaaaaaaa bacımm ayıptır yauvv burdan yetkililere sesleniyorum duygularımıznan oynamayın

Sarı Selim kısmı hariç hiç birine katılmıyorum...
Kaçırılıp zorla köle yapılmış, satılmış, padişahın ihtiyaçlarını gidermek için eğitilen, itilip kakılmış biri az bile yapmış.
Hepsini tek tek gebertse yeridir...

İbrahim ve Mustafayı Hürrem değil Sülo öldürecek. Hürrem sadece aracı
Hem o zamanlarda kural böyleymiş, kardeş kanı dökmek bile maşallah çok normal
onlar için. Eeee Hürrem de oyunu kurallarına göre oynamış, kötü mü yapmış?
Diğer cariyeler gibi erkek yüzü görmeden kocayıp gitmemiş öbür dünyaya

Soluksuz izledim yine süperdi. Hürrem aferin sana başkaları gibi özür dilemiyorsun, yaptığının arkasında duruyorsun eğer böyle yapmasaydın azad edilmiş olsan bile cariye gibi yaşayacaktın. Öbürlerinden farkın olmayacaktı. Mahi seni de kendi gibi zannetti af dilemeye mi geldin dedi ama Hürrem başka olduğunu gösterdi işte. Mahidevran ne yapıyordu Hürrem'i dövüp, zehitleyip affedin hünkarım diyordu ama senin için herşeyi yaparım diyemiyordu. Acaba Hürrem ne dedi Mahi'nin kulağına yakındır öğreniriz ama rengi benzi attı valla. Ah Mahidevran senin halvet dönemin bitti kabul et bunu hem Hürrem daha saraydan bile gitmeden Sülüman seninle olur mu yaa seninde artık Gülfem'den farkın yok o sarayda. Daye valla seni seveceğim hiç aklıma gelmezdi ama herkesin aksine ben çiftlik ve para için değil gerçekten Hürrem'in aşkına inandığın ve Valide'nin bitmek bilmeyen kötülüklerini gördüğün için yardım ettiğini düşünüyorum bu 2. kurtarışın helal olsun. Nigar anla artık Pargalı sana gram değer vermiyor git başka yerde öleceksen öl dedi daha ne desin sana. Şimdide evlendiriyor unut artık onu Matrakçıdan sana iyi koca olur,kıymetini bilir sende evinin hanımı olur kimsenin ağız kokusunu çekmezsin. Valide de bu yaptıklarıyla kendi ipini çekti haberi yok acaba o halde saraya gelince ne yapacak Valide hanım. Süleyman anlamayacak mı onun yaptırdığını. Sünnet düğünün de kıyılır bu nikah arkadaş bu sünnet nikahın bahanesi oldu dizide. Mustafa baya büyük koskoca padişah bu yaşa kadar yaptıramamış sünneti diyecekler..

yaw hürremi severim ama itiraf edelim sülo ya intikam icin yaklasmıştı hala onu devam ettiriyor bence

öyle olsa Leo geldiğinde ben yaşıyorum gel gidelim benimle gel dediğinde niye gitmedi...neyin intikamını alıyor?leosu ölmemiş işte gitsin...ayrıca intikamını aldığını düşündüğü ailesi yani leoyu kendisi zehirledi..yani bence Hürrem ilk başta intikam için yapsada sonradan aşık oldu yoksa LEO ile giderdi....gitmesi gerekir yani .

dayeninde sonunun geldiğini düşünüyorum nedense.

sen ne karışıyorsun ya bırak hürrem tatlı tatlı gelsin karanlık ormanlardan...

zaten nasıl işse defteri verdi anlaşılmadı,yani bir kere dayeye sormadı büyük babaanne nasıl hürreme geçti defter diye,şimdide hürremi onun koruduğu anlaşılmayacak.

pehhhhhhhhh

bende şunu merak ediyorum ; ısabellaya ne oldu sülü onun bir kilisede olduğunu söyledi ibrahime ee nasıl oldu ? bir de hürrem mahiye kulağına ne dedi yaw? senaristelere sesleniyom beeennn bi açıklasalar....

ne bölümdü yav soluğum kesildi resmen hürroşum bebeyim gururlu hatunsn helal sana. çektin gittiin ohh sülüman çatlasın.biliyo işte

sülümanı köle etti kendine ayy nikah yakındır. sankim ben evlencem o derece heyecanlıyım

daye hatuna da efferim. valla işini biliyo anladı tabi sultanımızın masum olduğunu

nigar sende evlen kız.nasuh iyidir. yoksam koca yüzü görmeden gitcen

aynen ya dün akşam soluksuz izledim
varyaaa artık hürrem bu dayenin yaptığını öğrenirse havada da karada da yaşadı dayee tamamdır gözüne girecek hürremin helal olsun daye sana dedim onun sayesinde kurtuldu hürremcik
ama balideye nasıl açıklıcak söyulediği yalanı ve bali beyini nasıl gönderdiğini işler kızışıcak gibi görünüyor
bu arada ibrahimm senden nefret ediyorummm nee gıcıksın yaa ukala şeyy kimsin diyo bide nigara git başka yerde öl düyo acımasızz uyuzz kızı kıstırırken iyiydi ama dimiiii
evlen kız nigar sende o adamla ohh çatlasın ibroş
gıcık ibrahimm gıcıkkkk kellen gidince görürüz biz senii
birde hürrem ne dedi mahidevranın kulacığına yaa çok merak etttim olmadı ama meral okaya sesleniyorum neden orda biz duymadık onu

heyecanlı bir bölümdü...mıy mııy hatice o mektubu okuyamadı ya bir türlüü yahu pargalı gelene kadar yüz kere okur bir şey olmamış gibi
yerine koyardı ,neyse nigara olan olurdu severim matrakçıyı :) pargalıdan binkat iyidir nigarı el üstünde tutar aklını kullansada mutlu olsa bari...
hürrem yaptığın plan elinde patladı saraydan gönderildi ama nasıl sabırmış sonundaki zafer için çocuklarından ayrılmayı göz aldı...
mahidevran asıl sen bitmişsin artık halvet felan yok sana hürremde kesin kulağına halvetle ilgili bir şey söyledi :)
ama boşuna giyinmiş o elbiseyi felan ayrıca hiç beğenmedim nasıl bir elbiseydi o içte bir şey dışta bir şey az seksi olsaydı bari
mahidevranı ve gülşahı hürremden daha sinsi ve tehlikeli buluyorum onlarda hürrem gibi cesaretli olsalar neler yaparlardı kimbilir...
tabi valide ve pargalı da az değil resmen hürrem dönünce onları bitircek kaşındılar :)
kanuninin kızı hastayken odada yaşadıkları çok komikti hürreme yumulmamak için kendini zor tuttu mahidevranın yüzüne bakmadı hürreme de
dayanamadığı için bakamadı
daye ve malkoçoğlunun da sırtı yere gelmez hürrem dönünce onlar onu korudu ya rahatlar artık ,
hürremin kanuni aşkı tarihe damgasını vurmuştur aşk karşılıklıdır...
ilk başlarda intikam için yaklaştı ama aşık oldu hürrem hala aklında "dünyayı yönetme var" ama aşk da var...
kanuni ise körkütük sevdalanmıştır hürreme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…