sende canımsın pericim
bak tuğla suratlı daye hürremi koruyor artık aferim ona dimi
ve hürrem hiçbirzaman kan dökmedi..
ya bacılar şehzade ne zaman büyücek ya mehmet günsur ne zaman gircek diziye öf ya fenalık geldi mıçmıç şişko hürremin katır cilvelerinden ne zaman büyütcekler şehzadeyi beaaaa
eylülden beri mehmet günsur gelcek diyolar hala gelmedi kazan kaldırcam ama heaaaaaaaaaaa bacımm ayıptır yauvvay öyle deme, sultanların en masumu ,en lokumu o
dizinin ilk iki bölümünü merak edip izledim simdi ise arada bakiyorum, kuzey güney reklama girdimi. bugün bakarken bir kadinin hirsinin nasil osmanlinin sonunu getirdigini düsündüm, isin tuhafi bu kadin bu dizi sayesinde sempati bile topladi , halbuki asil magdur öldürülen mustafa ve yokluk ve yalnizliga terkedilen mahidevrandir.
hürremin hirsi yüzünden mustafa yerine sarhos lakalpi sari selim getirildi basa ondan sonra zaten duraklama devri basladi.
Nasıl dökmedi? İbrahimi zehirlemeye çalışan, Isabella ya zehirli yılan gönderen, sonra cumburlop denize attıran kimdi?
Ama evet teori olarak kan dökmeden halletti, halletmeye çalıştı. İleride zaten ibo nun ve şehzade Mustafa nın ölümüne imza atarak bol bol kan dökecek.
yaw hürremi severim ama itiraf edelim sülo ya intikam icin yaklasmıştı hala onu devam ettiriyor bence
öyle olsa Leo geldiğinde ben yaşıyorum gel gidelim benimle gel dediğinde niye gitmedi...neyin intikamını alıyor?leosu ölmemiş işte gitsin...ayrıca intikamını aldığını düşündüğü ailesi yani leoyu kendisi zehirledi..yani bence Hürrem ilk başta intikam için yapsada sonradan aşık oldu yoksa LEO ile giderdi....gitmesi gerekir yani .Kızlar hürrem süloya aşık değil hiç olmadı intikam alıyor. ölüm döşeğinde zaten söylüyor seni hiç sevmedim diye.sülü de yaslı yaslı gezip ölüyor sonunda.
O hep leoyu sevmiş ayırdılar işte onun derdinde...
ay öyle deme, sultanların en masumu ,en lokumu o
Seni seni topikten buraya hicret ettin haa Hürremci senii.
Şikayet ediciyim sizi baaaağğğyyyaaaannnn
ne bölümdü yav soluğum kesildi resmenhürroşum bebeyim gururlu hatunsn helal sana. çektin gittiin ohh sülüman çatlasın.biliyo işte
sülümanı köle etti kendineayy nikah yakındır. sankim ben evlencem o derece heyecanlıyım
daye hatuna da efferim. valla işini biliyoanladı tabi sultanımızın masum olduğunu
nigar sende evlen kız.nasuh iyidir. yoksam koca yüzü görmeden gitcen
kesin kulagına gelin olarak gelicem saraya ben kınayı elime sen berine yakarsın demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?