Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürrem sultan gelini tarafından zehirlenerek öldürülecekmiş ilerde diye duydum ama ne kadar doğrudur ki ?

Tabikide çökmeliydi saltanatın ve Osmanlının savunuluculugnu yapmıorum zaten öyle bir insanda değilim. ben sadece "Forever Hürrem" yazanlara onunda hataları olduğunu ve sebebıyet verdıgı farklı duurmlar oldugunu soylemek ıcın yazdım. kaldıkı daha geniş sınırlar ıcınde çökmüş olsaydı emin olun gunumuz Turkıyesı farklı olurdu... herneyse daha fazla konu ıle ılgılı tartısma yaratmamak adına susuyorum, çünkü sadece bilerek ve okuyarak değil dizi izleyerek yorum yapılması hoş değil...(sizi tenzih ederek söyluyorum)

Forever hürrem yazanların düşüncesi kendine, sizin düşünceleriniz kendinize;kimsenin düşüncesini değiştirmek gibi bi niyeti yokken kimsenin neden 2 li diyaloglara girerek tartışma çıkarıyorsunuz? Hataları varsa da forever hürrem o zaman ne diyeyim. Sizin düşünceniz oysa da saygı duyarım.

kanuni sadece oğlu mustafayı öldürmedi ki.evlat acısını hürremde yaşadı.oğlu beyazıd kanuni tarafından öldürtüldü.
şehzade mustafanın ölümünden sonra beyazdın taht varisi olarak kendini gördü zira askeri ve siyasi bakımdan kendini iyi yetiştirmişti. şehzade selim ise tam tersiyd,i bu sebeple selimin üzerine yürüdü.kanuni ise bu durumu tehdit olarak gördü ve oğlunu öldürttü..
bu yüzden tek suçlu hürrem olarak görülmesin. herkes kendini ve evlatlarını korumanın peşinde zor bir hayat..

1. Mahidevran hünkarın karısı değil sadece kadınıdır. Herkes hünkarın kadını olabilir. Hürreme ne demişti hünkar, böyle şeyleri normal karşılamalısın.
2. Mahidevran hünkarın ilk göz ağrısı değil ikinci göz ağrısıdır. Ortada acınası durumda olan biri varsa o da Gülfen Hatundur.
3. Mahidevran bir anneye yakıştığı için çekilip gitmemiştir, zaten buna mecburdur. Savaşacak kadar gücü var mıdır ki?
4. Son olarak bence Mahinin değil Hürremi ahı tuttuğu için Osman muhteşem olamamıştır... İyi de olmuş ne yalan söyliyim. Asla o dönemde yaşamak istemezdim.

kizlar bide bu hürremi izleyin

[video=youtube;C7lG9E6zhFA]http://www.youtube.com/watch?v=C7lG9E6zhFA[/video]

Merhaba, bence hiççç öyle değil
çünkü hürrem mahidevran isabel diğer butun kadınlar haremdeki aslında enn başından beri eşit
hurrem savaşıyo aşkı ıçın herşeyi yaptı başka hatunları kabullenmedi
diğer kadınlardan farkı bu oldu suleyman ıçın
gerek cesareti gerek tavırları aşkı dıle getırmesi kadınlıgını kullanması
butun bunlarla farklı oldu diğerlerinden..ve suleyman gerçekten aşık oldu ona..
mahıdevranda ılk kadın degıl ona bakarsan gulfem var ondan once..
ddiğim gibi sarayda ki butun kadınlar kabullenmış suleymanın haremını.
ama hurrem 250 yıllık gelenegı bozmuş
boyle guçlu dedıgını yaptırabılen bı kadın..
o donemde resmen kadın olarak sozunu geçirmiş ya..
bu nolursa olsun çok onemlı helekii 1500 lü yıllarda..
bunlarda benım duşuncelerm

kizlar bide bu hürremi izleyin

[video=youtube;C7lG9E6zhFA]http://www.youtube.com/watch?v=C7lG9E6zhFA[/video]

Gülben ergenin yüzü zaten çok güzel hürrem rolüne de uymuş vallahi :)) Mahidevranı oynayan kadın da şimdi lale devrinde oynuyor hoş bir bayan o da :)

Mahidevranın sefalet ıçınde kaldıgını soylemışsınız evet yaptığı katıllıklerı ogrendıkten sonra suleyman bırdaha yuzune bakmıyor oğlu oldukten sonrada tek kalıyor ama bilgi eksik
mahidevrana bakan yardım eden maaş bağlayan, ev alan ve oldukten sonra turbesını oğlunun yanına yaptıran kışı hurrem ın oğlu 2. selimdir...

birde biri hurremın zehırlenerek oldugunu yazmış evet arkadaşım çare bulunamamış ve suleymana demış ki 'allaha ettıgım dualar kabul oldu bırdaha evlat acısı gormeden ve senden once oluyorum benı suleymanıye ye gotur camıde gozlerımı kapatmak ıstıyorum..' orda suleymanın kollarında ölmüş..yanı ben boyle okudum etkıleyıcı tabıkı..onunda evlatları olduruldu cunku..

Sevincimden fragman felan izlemicem Herşey yolunda çünki sıkı durun düşmanlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…