andromeda yorumun çok hoş canım
yaaneee..Konu hürrem olunca gerisi teferruat oluyo
ohhh kıydırdı ya nikahııııı
kıskançlık kokusu alıyorum
:13: zaten evli sayılmazlar bu biçimde kıyılan nikahla....dost hayatı yaşıyolar..Boşatırız biz handan ablamla gacıyla bir olup
göğsümüzü siper ederük evelallah.handan ablayı transfer etmişsiniz,sitenin best of ağır topunu yuva yıkmak için mi şey etceniz
gacı da var
amma biz çoğunluktayız nolcak şinci
Gacıı hayyy ağzına sağlıkkkkhürrem vekalet vermediki nikah geçerliolsun demi tez bu nikah iptal edileeee
Sitenin ağır topu yuva yıkacakkk dirlik verilmeyecektez vakitte boş ol boş ol boş ol denilecek sülo tarafından
Zeboşşşşş annnem ben varım kardelen var gacıda var sırtımız yere gelmez artıkkk
Sülo yacak biz bozcazzzz
Megimm editörümm nasıllarrr acaba
bu arada hürremin babasının adı abdullah değil nikola..neden abdullah kızı denildi?
Ayas Paşa: Paşam affınıza sığınarak, eğer bekarsanız dest-i izdivacınıza talibim. Oh bee... Çok da utandım yahu.
ayyyy topiciğmizde kıskançlık havaları oluşmuş dunku bolumden sonraaatatlıgacı ablacım valla guldurdn benıı yaa bu nıkah geçersz he miii
söyleriz bız hurremle suleymana nıkahlarnn geçersz oldugunu o vakit napalım yuzyıllar sonra ogrenıvercekler ama uzulmesnler
şaka makada zaten hurrem ın talebı oldugu ıçın vekalet alınmasn agerek yoktu hayır demıcektı kı zateno ıstedı suleymandan oy romantık hünkarrıığmmmm süprüz hazırlamış hurremıne yırımm sızııııııı
Eki Görüntüle 325461 Eki Görüntüle 325459 Eki Görüntüle 325460
haftaya kadar çatlıcam ben kesın ...bırde haftaya fınallerım başlıyo okdr sınavın arasnda nasıl ızlıcem hemde en guzel bolumu allahmm kaderımm
nikah erken kıyıldı cocukların buyumesi lazım dı validenin ölmesi lazımdı.ama burda öle olmadı.bide harem kapatılmıyor bildigim kadarıyla cünkü süleymandan sonra gelen padişahların cariyeleri halvete girdikleri bi dünya bence sadece süleymana kapalı harem ama bu dizi olabilirde kapatılabilirde cunku bir şeyi gercege uymuyor mesela ben gülben ergenin cektigi diziyide seyrettim ordada süleyman hürremin lafından cıkmıyordu burda öle hurrem korkuyor süleymandan ama yapacagındanda geri kalmıyor ya öleceksin yada öldüreceksin mantıyla gidiyor hürrem bakalım bende merak ediyor neler olcak bu bölümde valideyle mahidevranın suratını:26:
ayyyy topiciğmizde kıskançlık havaları oluşmuş dunku bolumden sonraaatatlıgacı ablacım valla guldurdn benıı yaa bu nıkah geçersz he miii
söyleriz bız hurremle suleymana nıkahlarnn geçersz oldugunu o vakit napalım yuzyıllar sonra ogrenıvercekler ama uzulmesnler
şaka makada zaten hurrem ın talebı oldugu ıçın vekalet alınmasn agerek yoktu hayır demıcektı kı zateno ıstedı suleymandan oy romantık hünkarrıığmmmm süprüz hazırlamış hurremıne yırımm sızııııııı
Eki Görüntüle 325461 Eki Görüntüle 325459 Eki Görüntüle 325460
haftaya kadar çatlıcam ben kesın ...bırde haftaya fınallerım başlıyo okdr sınavın arasnda nasıl ızlıcem hemde en guzel bolumu allahmm kaderımm
anlamıyorum ki burda hürrem sayesinde cariyelikten kurtulduk yok şunun sayesinde kurtulduk diyorsunuz arkadaşlar siz gerçekten osmanlı çökmeseydi birer cariyemi olacağınızı kölemi olacağnızı düşünüyorsunuz osmanlının bütün hatunları saraydanmı çıkıyordu köle olarakmı satlıyordu bumudur yani yapmayın allah aşkına farkındaysanız saraydaki hatunlar savaşlarda esir olarak alınmış ve osmanlı topraklarında yaşamayan kadınlar saraya köle olarak satılmışlar ama kölelik yaptırılmamış en güzel eğitimler alındırılıp muazzam bir hayat sürmüşler saray dışındaki müslüman türk hatunları kendi evlerinde normal eşleriyle hayatlarını sürüyorllardı zaten hepimizin köle olacağı muhabbetine nerden kanaat getirdiğinizi anlamış değilim...
anlamıyorum ki burda hürrem sayesinde cariyelikten kurtulduk yok şunun sayesinde kurtulduk diyorsunuz arkadaşlar siz gerçekten osmanlı çökmeseydi birer cariyemi olacağınızı kölemi olacağnızı düşünüyorsunuz osmanlının bütün hatunları saraydanmı çıkıyordu köle olarakmı satlıyordu bumudur yani yapmayın allah aşkına farkındaysanız saraydaki hatunlar savaşlarda esir olarak alınmış ve osmanlı topraklarında yaşamayan kadınlar saraya köle olarak satılmışlar ama kölelik yaptırılmamış en güzel eğitimler alındırılıp muazzam bir hayat sürmüşler saray dışındaki müslüman türk hatunları kendi evlerinde normal eşleriyle hayatlarını sürüyorllardı zaten hepimizin köle olacağı muhabbetine nerden kanaat getirdiğinizi anlamış değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?