Nikah
[video=youtube;epjzvyqTEJk]http://www.youtube.com/watch?v=epjzvyqTEJk[/video]
bugün zaten duygusal günümdeydim şimdi bunu izledim daha çok ağlıyorumçok romantik çok güzel bi sahne olmuş yönetmene ve senaristte gelmiş geçmiş en iyi senarist ve yönetmen ödülü verilmesi gerekir
o ne sahne yaakarım,kadınım,sebebi varlığım :salya sümük ağlayan,efkarlanıp cigara yakan üye smileysi:
olan var olmayan var bee
Önce azad hürros edildiğindeEki Görüntüle 326422
sonra nıkah kıyıldığındaaaEki Görüntüle 326423
Eki Görüntüle 326424 Eki Görüntüle 326425 Eki Görüntüle 326426 Eki Görüntüle 326427 Eki Görüntüle 326428 Eki Görüntüle 326429 Eki Görüntüle 326430
Eki Görüntüle 326431
Eki Görüntüle 326435 Eki Görüntüle 326434 Eki Görüntüle 326433 Eki Görüntüle 326432 Eki Görüntüle 326436
Eki Görüntüle 326437 Eki Görüntüle 326438 Eki Görüntüle 326439 Eki Görüntüle 326440 Eki Görüntüle 326441
:98:
hürrem de gulşahı evlendırtcekmış galibaaa kızlarrr nıgarı duyunca
aynen kankaa ben çok etkilendim o sahneden yaaa
offf gerçekten çok şanslıı inanlar varyaa canım öyle bir kcoa çekmedi değil ynai ama romantiği bize denk gelmez ki
o kadar pahalı bi yüzük almasa da olur.tek taşa razıyım
ben pırlanta sevmem zaten ama bir tek taş olur evet
romantik olun yeter ama nerdeeee
bu hürrem çok cilveli ondan bu sülümann ona kurban oluyor haa
cilveli olmak lazım demek ki
işte bebeyim herkese bi sülüman düşsün yeter de mi
cilveli hemde ne cilveeeadamın beynini yıkıyo az değil o da
birde şey ya süleyman çok içten söylüyor ya o sözleri çok etkileyici
cilvelerini bizede miras olarak bırakaydı ya bir kitap mitap yazsaydı okur okur uygulardık
evet ya çok hoş bakıyor.adamın içinde var demek ki
cariyesi olasım geldi o dereceo nasıl aşkla bakmadır, o ne güzel karım-kadınım demedir
offff diyorum sadece:97:
izle öğren kankagörsel eğitim veriyo kadın daaa napsın
öğrenemiyorum kanka yaa benim içimde yok demek cilve yaa
ne desem acaba mesela ben kocama diyo muşum benim istediğimi yapmassan beni öldür daha iyi diye hürrem hep öyle diyor yaa
ama süleyman çok haşmetli adam yaa devletli sultanben zaten sahiplenen erkeklere bayılırım osmanlı kadınıyız ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?