Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yönetmen haklı bence

kızıl saçlı hürrem saçını siyaha mı boyatacak o devirde

ayy rööflee de mi attırsam der artık.

bunda ağlayacak ne varsa

bence de uydurma haber..
başka renge boyatacak olsa bile, bunu da senaryolaştırmak zor olmasa gerek..
ben yaziim 2 dk..da..

H:sülüman senin için güzelleşmek değişiklik istiyorum..
saçımı ne renk yapsam aceba?:44:
S:sen bilüün, aşku deruunum, annamam o işlerden
H:mahinin saçları koyu renk, ben ondan daha koyu yapçam(her zaman ki fesatlığı), siyah istiyom o zaman..
aktarbaşını bulun bana, en koyu saç nasıl yapılır, ne kadan ot çöp varsa halletsin,
hatçeye soralım, belki o da değiştirmek ister rengini..

hatçenin gebelik çabuk ilerliyor 5 dk karın çıkıyor bulaşık leğeni değilde şişme baln var san ki :)

bazen havva kızı,adem oğlu derler

peygambermizin babasının adı abdullah ya hürrem müslüman olunca babası için bu ismi kullanmışlardır diye düşünüyorum ben...

Kesinlikle dikkat çekmek için yapılmış uydurma bir haber.Kanal değiştirdiler ya ondan çıkarıyorlar bu haberleri. Hatunun zaten kullandığı renk hep buydu ki. Almanyada çektikleri dizilere baktım yine aynı tonlarda yani ben inanmadım ama neden bu habere ihtiyaç duyduklarına da bir anlam veremedim açıkçası

hürrem saç rengini değiştirirlerse çok saçma olur kesinlikle değiştirmemeliler....baska renkte yakışmaz hürreme çokmu sıkıldı acaba kendinde ve herkezde görmekten

valide sultan kaç yaşına gelmiş saçında bir tel beyaz yok demekki kuaför var ozamanlarda ben bugün saçımı boyatıcam diyebilir sülüye:))

kıızzz şuan bıle çalışmaya 2 dk ara verıp kk ya gırdım duramıyorum muhteşem yuzyıl düştü aklıma vallahi harıka gorunuyo kıyafetler muhteşemm takılar taçlar herşeyy bızde isterizz

hürremin çarığının altına adımı yazdım geçerli bal gibide zebuuuuşum senın adınıda yazdm kızz

aaa ibrahim vurulmuş yetişememiş gül ağa...hürrem yine çok hoş yaaa kıyafeti tülbenti süper...bugün hürremin almanyada oynadığı dizi ve filmlere baktım çok bakımsız ve güzel değilmiş bu dizide güzelleştirmişler bakım yapmışlar ayrıca kilo çok yakışmış orada zayıfmış ve yüzü çökük gibi ve gözleri pörtlemiş gibi boyu 173 şuanki kilosu 65miş bence gayet iyi boyuna göre çünkü zayıfken hiç güzel değil yüzü

inanmıyorrrrrrummmm inş. hürreme kalmaz hemen suç ...valide pargalı o kadar halt yedi kalmadı haksızlık olur pargalı ile hürrem eşit artık can borcu konusunda...valideden çok mahinin yüzünü grmek isterdimmm

Fragmanı gördümmmmm resmen ılk sahne muhteşemdii..nıkahtan sonra ılk halvetttttt hurremın yuzu ortulu suleymanın yanına gelıyo allahımm suleyman şiir okuyo açıyo yuzunu ayy 'ömrümün sonuna kadar senın ve aşkının kölesiyimmm..' suleyman valıdeye dıyoooo nıkah kıydıkk valıde nalları dıkıyo bayılıyo kadınceğiz daha çok ayılıp bayılırsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…