İpraaaam ,sünnet düğününde oturan hatçeye, fena yalakalık yaptı..
oturmuş hatun ,gayet keyfi yerinde,
gidip elini tutup, kendinizi yormayınız istirham edicem dedi ya, koptum ipraaaama..
kadın zaten yaymış kendini oturuyor, neyini gördün yorarken..
ayriyeten, hatçe odasındayken, hürrem onun yanındayken, hatçe korkuyorum ipbaraama bişey olursa filan demişti yaaa..
yılan hürrem ,nasıl yapmacıktan elini tutuyor, hatçe sultanı teskin edercesine
yok böyle bir rol..sonra nedense o fesat kalbi, birden nurlanıyor, ipraamı vurdurmaktan vazgeçiyor..
hatçeninkarnı neden öyle tuhaftı beee,sanki bulaşık leğeni koymuşlar karnına..
yaklaştı mı onun doğumu acep?:44:
Gözyaşlarına boğuldu
Muhteşem Yüzyıl setinde gergin dakikalar yaşandı. İşte nedeni:
'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan'ın hışmına uğradı. Setteki tartışma, Uzerli'nin gözyaşlarıyla son buldu
- Dizinin son bölümünde Kanuni Sultan Süleyman'ı nikah masasına oturtmayı başaran Hürrem Sultan, yönetmen engeline takıldı.
- Kızıl saçlarını başka bir renge boyatmak isteyen oyuncu, Taylan'dan "Devamlılığı olan bir projede buna izin veremem" cevabını aldı.
- Uzerli'nin ısrar etmesi üzerine sinirlenen yönetmen, "O zaman kadrodan ayrılırsın" diyerek rest çekti.
- Tartışma diğer oyuncuların araya girmesiyle yatışırken, morali bozulan oyuncu ağlamaya başladı.
- Ekip, çekimlere kaldığı yerden devam ederken, oyuncunun saç rengini değiştirme isteği şimdilik başka bahara kaldı.
Gözyaşlarına boğuldu
Muhteşem Yüzyıl setinde gergin dakikalar yaşandı. İşte nedeni:
'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan'ın hışmına uğradı. Setteki tartışma, Uzerli'nin gözyaşlarıyla son buldu
- Dizinin son bölümünde Kanuni Sultan Süleyman'ı nikah masasına oturtmayı başaran Hürrem Sultan, yönetmen engeline takıldı.
- Kızıl saçlarını başka bir renge boyatmak isteyen oyuncu, Taylan'dan "Devamlılığı olan bir projede buna izin veremem" cevabını aldı.
- Uzerli'nin ısrar etmesi üzerine sinirlenen yönetmen, "O zaman kadrodan ayrılırsın" diyerek rest çekti.
- Tartışma diğer oyuncuların araya girmesiyle yatışırken, morali bozulan oyuncu ağlamaya başladı.
- Ekip, çekimlere kaldığı yerden devam ederken, oyuncunun saç rengini değiştirme isteği şimdilik başka bahara kaldı.
Muhtemelen Abdullah ısmı Allahın kulu anlamında kullanıldı nıkah kıyıldıgı zaman..
Bu yuzden nıkah gecerlı galıba.
kız boşver 2,3 saat çalışmayı ver...ayyy bunları yerim ben yaa çok tatlılar offff keşke ozamanda yasasaydım hürrem olsaydım amabu dizidekiler çok şanslı hele meryem uzerli kadın giyiniyo takıyo takıştırıyo saray havasını yasıyolar üstüne milyarlar alıyolar ne güzel ohhh
kızzz...
bak bak öyle olur mu hiç,sanki gönül nikahımız var bizim diyenler gibi..
fetva da veriyor bunlar artık,vekalet alınmasına gerek yoktu diye..
yeminnen ,yarın alo fetvayı ararım, sorarım..:102::102:
sülüyle hürremin nikahı geçerli mi?değil mi diyeeeeee...
o zaman nikah dairesinin önüne gidelim, :123:
nikah defterini imzalamadan
eee bizim zaten kalben talebimiz var diyek..:111:
olur mu hiiiççç..:111:
nikah geçersiiiiiz,nikah geçersiiiz..
en iyi markaların altına yazdık bi şey çıkmadı.şansımızı bi de çarıkta deneyelim de mihürremin çarığının altına adımı yazdım geçerli bal gibidezebuuuuşum senın adınıda yazdm kızz
gel çarşamba gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?