Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Zibin tavşan gibim doğurmakla enerci gitmez, onun enercisi gitse gitse nefrete ve entrikaya gider...
Uyus şımarık derdi yardım değil kendini beğenmişliğini her daim devam ettirmek, hayırda bile uyusluk yapıyor işte...

Bak bak mahi ne kadar da iyi bir kadın,çocukları bile uzak tutuyor birbirinden
tabi canııımm hürremdi kötü olan dimi pardon

ay sonra ben sinirlenince sinirlendi oluyo. hatice sultanıda öyle mıymıntı hastalıklı salak bişey yapmışlar, normalde at sırtında gezen aslan gibi bir kadınmış. yazık yazık

at sırtında koşan hatice değilki ben hürremin kızı mihrimah diye biliyodum:26: babasının hep yanındaymış her karara oda söz hakkı sahibi olmuş en değer verdiği kızıymış

alın mahi kendi oğlunu kendisi sunmuş devamlı velihat dior...kardeşleri ile arasına fitne sokuyor ....hürrem yapsa hemen fitneci derler....

at sırtında koşan hatice değilki ben hürremin kızı mihrimah diye biliyodum:26: babasının hep yanındaymış her karara oda söz hakkı sahibi olmuş en değer verdiği kızıymış

hayır canım hatice sultan ben biraz fazla meraklıyım da tarihe. hatta yavuz sultan selim hatice sultanı tomris eceye benzetirmiş, tomris ecem diye seslenirmiş nurlar içinde yatsın.

Mahi başlattı savaşı,kim ne derse desinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…