Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mustoyu teminat olarak kim pekü:82:

cvbını bekler,yanaklarından bol tükrüklü öperim

zibin

Tükmüksüz öp uyusss...

Veliaht doğurucam, sultan olucam diyip diyip kuluçka makinası gibim çalışan kim acep ben de onu öğreneyim bakalım????

hani burda konu dışında konuşmak uygun değildi çocuklar gibi uyarıldık hepimiz

neden başka haberler burada veriliyor!!!!!!

hayır canım hatice sultan ben biraz fazla meraklıyım da tarihe. hatta yavuz sultan selim hatice sultanı tomris eceye benzetirmiş, tomris ecem diye seslenirmiş nurlar içinde yatsın.

hmm anladım cnm bende çok seviyorum ve çok meraklıyım tarihe bende öyle okumustum

evet canım 22 yaşında çiçek hastalığında ölücek, mahidevran sokucak mikrobu mehmetin sarayına

Bende hürrem öldürttü diye biliyorum çünki dik başlı imiş hürremin sözünü dinlemiyormuş..
Birde İbrahimin kafası kesilerek öldürülcek hürrem iftira atıcak çocuklarımı zehirliyo diye kafasını kescek Sülümanda..
Gerçek bu tarihteki diye biliyorum
Padişah olmak için tüm rakipler öldürülmüş.
Hatta Mustafayıda hürrem bogdurmuş ..

hmm anladım cnm bende çok seviyorum ve çok meraklıyım tarihe bende öyle okumustum

kocişle en büyük kavgamız bu manyak diyo bana 500 e yakın kitap okudum ayrıca sultan süleymana çok büyük saygı duyuyorum tabi dizide gösterildiği haline değil. kitap okurken yavuz sultan selimin oğluna (süleymana) yazdığı bir mektubu okurken hüngür hıçkırık ağlıyodum herkes güldü bana

arkadaşlar,

biz oyuncuların fiziksel özellikleriyle dalga geçmiyoruz

karaktererle uğraşıyoruz hepsü bu

Patron.......
Verem ettin bizi haa...
hangi gazete, konu ne ve ne zaman???
Bu üç sorunun cevabını istiyoruz....

demek gizem aybüke olarak gelecekk...yok süloya cariye gelecek dendii ne kadar saçmalıyolar....

aybüke kuzeni oluyooooooo

Mimar sinan bile mihrimah sultana aşık oluyor da vermiyorlar yaş farkından o da mihrimahsultan için cami yapıyor aynu anda ayın ve güneşin buluştuğu yerde

evet ama yaş farkında değil zaten çok yaşlı bi adama veriyolar. hürrem taht kavgasında kendine casusluk yapsın diye diyarbekir valisi topal rüsteme veriyo kızı. mimar sinanın yaptırdığı mihrimah sultan camisi de üsküdar iskelede şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…