yok canımm yoğun adam değil pahalı adam
Bir bölüm icin 2 milyon dolara anlaşmış 2. Bölümde de oynayım dese aha türkiye battı
:13::13:ibrahimi boğdurttuktan sonra bile ağlıyor Süleyman İbrahim diye....
Çok acı çekiyor ama başka çaresi olmadığı için boğduruyor, çünkü İbrahim'in sahip olduğu mevkiler ve güç başını fazlaca döndürüp sapıtıyor....
Tabi, Hürrem'in fişteklemeleri de cabası....
Tabak suratlı, at dişli Hürrem, o güldükçe ben gülmekten soğuyorum yav.....
zebuş dikaaatttt gacı gelmiişşşş
gacım
Zeboş zevkine tüpürmek istiyorum zatı şahanelerinizin izni ile....
Ebleh suratlı Hürroş mu güzel, taş gibim Mahim dururkene...
Bir de gıdısı çıkmıyor mu kat kat, yemekten kadana gibim olmuş Hürroşunuz peeehhhh....
Gel TatlıGacım gel.....
Hürroşcular bastı burayı.........
tükürcekmiş yakalada görimkuş olur uçar,anguru olur zıplarım
taşmışhiç gülesim yoktu hehhe doğruu taş:13:taş gibi kuru krlu acur
yesin tabe yiycek.löp löp et olsun yarasın sultanımaenerci harcıyo obi kerem
gacı beni seviyo ya kıyamaz o baaa:69:
hem sabahtan beridir aşşakta druyo.yazsın.hadi gacı yaz bana
hiç yani.meme estetik,burun öyle
:13::13:şiir gibi sözler..
at gibi kadın, bin üstüne dıgıdık dıgıdık git, o kaaa yanii...
yettim yettim, yalnız değilsiniz..
3-4 çocuklu kart hürrem taze gelin gibi ,bi de kırmızı duvak takıp zifaf a girdi..
sülü,hürreme nikah kıydım derken saray ahalisine, hürrem nerdeyse totosundan bile gülecekti, zor tuttu kendini..
yıldızlı pekiyi alan çocuklar gibiydi yaaa,pek sevindirik oldu...:119:
naparsa yapsın,ister nikah kıydırsın ister nikah böldürsün,haseki sultan mahi dir..
tuğla suratlı Daye de,hürroş severlerin gözüne daha bi şirin geldi bu bölüm
nigar neydi öyleeee..hasta adamdan faydalanmaya çalışıyoduuu. .çok tacizci gördüm nigarı:86:
valide nin kuzeni gizem mi olacak acaba?sörvayvırın bütün kızlarını diziye sokuyolar..
at suratlı asena da girerse hiç saşmam..
haseki sultan mı kaldı ya
dese dese yandaşları derYalnız biseyi atlamıssınız
bugun hürreme haseki dediler
hasekiye gerek yok artık adamın karısı var
gerçi hasekinin anlamına baktım şimdi netten mahi olsun bencede...haseki; osmanlı devletinde bir görevde eskimiş olanlara verilen san.
kızlar ortadan daldım konuya ama bayadır takipteyim sizi...
3-4 çocuklu kart hürrem taze gelin gibi ,bi de kırmızı duvak takıp zifaf a girdi..
sülü,hürreme nikah kıydım derken saray ahalisine, hürrem nerdeyse totosundan bile gülecekti, zor tuttu kendini..
naparsa yapsın,ister nikah kıydırsın ister nikah böldürsün,haseki sultan mahi dir..
nigar neydi öyleeee..hasta adamdan faydalanmaya çalışıyoduuu. .çok tacizci gördüm nigarı:86:
valide nin kuzeni gizem mi olacak acaba?sörvayvırın bütün kızlarını diziye sokuyolar..
gülfem çok tatlıydı akşam mahiye nasıl dokundurdu kendini bilmez mahi hasetinden çaylıyacak
gülfem çok tatlıydı akşam mahiye nasıl dokundurdu kendini bilmez mahi hasetinden çaylıyacak
evet ya o ne laftı öyle....gülfem çok tatlıydı akşam mahiye nasıl dokundurdu kendini bilmez mahi hasetinden çaylıyacak
Hürrem Validenin tuzağna düşmüştür.Daye Hatun'un işaretini anlayan Hürrem Sultan tedbirli davranacak. Süleyman'ı derinden vuran sözler söyleyecek (iyi anlamda).Süleyman bu sözlerle Hürrem'e daha da aşık olacak !
‎-hürrem çok zeki bir kadın bu oyundanda kurtulacak. ibrahim ölmeyecek.. sümbül gördklerı karşısnda ne yapcğnı şasrmış durumda ama bu olayı açığa cıkarır mı bilinmez. hatice sultan'n bir kızı olacak.. saraya valide sultanın yeğeni aybike gelecek ve şehzade mustafa aybikeye aşık olacak. aybikeyi survıvor gizem canlndıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?