Yeni bölümlerden tüyo : okla vurulan İbrahim Paşa hızla iyileşir eski haline döner Ok işinin Hürreme ait olduğunu düşünür lakin kimin yaptırdığı ortaya cıkcaktır ve bütün ağazlar kapatılacaktır .. Haremde herkes Hürremle iyi geçinme derdine düşmüştür.. Kötü davranan kimse kalmamıştır.. Valide ve Mahidevran bu durumu kabullenememiştir.. Hürrem gittikçe büyüyordur. İlerki bölümlerde hürremin Kutsal topraklarda yaptırdığı hayır işleri bitecek ve bütün İstanbul ve diğer osmanlıya ait topraklar ve diğer ülkelerde Hürrem Sultanın adı konuşulacak.. MAhidevran Mustafayı hırsla doldurduğu için Mustafa kardeşlerine daha farklı davranmaya başlayacaktır.. ♥
işte budur...
ama mahi mustafayı kurban edecek bu gidişle...
belkide gizem şu validenin yiğeni rolunda giricek diziye:44:
Dizi de Gülağa'nın sultanların en nikahlısı demesine koptum adam nereden buluyor bu sözleri. Sümbül yalaka, önceleri Gülağa'nın da yalaka olduğunu düşünüyorum ama bence gerçekten seviyor Hürrem'i. Bu arada bir de Hatice tamam çok ağladı, üzüldü falan ama Nigar'ın üzüntüsü, Pargalı'ya bakması, iyi etmek için çabalaması çok başka. Yani bir de Nigar'ı götürmüşler mağaraya neden Nigar onu da anlamadım bir sürü adamlar var ilgilenemiyorlar mı. Nigar'ın Hatice'nin yanında kalması gerekmez miydi ayrıca Hatice buna nasıl izin verdi. Ama elbette Nigar'ın sevgisini daha üstün görüyorum. Bir de ne cesaret o kadar insan var etrafta ve Nigar öpüyor pargalıyı. Acaba bu Nigar'ın bakımından sonra İbrahim'den bir yaklaşma olur mu ama sanmam evlenecek o matrakçıyla. Gerçi matrakçının kulağına bu olayın gitmesi ve matrakçının vazgeçmesi muhtemel midir ya da vazgeçemeyip o şekilde kabul edip kardeş kardeş mi yaşarlar bilmem orasını.
Yeni bölümlerden tüyo : okla vurulan İbrahim Paşa hızla iyileşir eski haline döner Ok işinin Hürreme ait olduğunu düşünür lakin kimin yaptırdığı ortaya cıkcaktır ve bütün ağazlar kapatılacaktır .. Haremde herkes Hürremle iyi geçinme derdine düşmüştür.. Kötü davranan kimse kalmamıştır.. Valide ve Mahidevran bu durumu kabullenememiştir.. Hürrem gittikçe büyüyordur. İlerki bölümlerde hürremin Kutsal topraklarda yaptırdığı hayır işleri bitecek ve bütün İstanbul ve diğer osmanlıya ait topraklar ve diğer ülkelerde Hürrem Sultanın adı konuşulacak.. MAhidevran Mustafayı hırsla doldurduğu için Mustafa kardeşlerine daha farklı davranmaya başlayacaktır.. ♥
çarşambayı iple çekiyorum
bende bende..her afta iple çeke çeke ip kalmadı
megggHürrem'e sinir olanlar, asıl şimdiden sonra sinir olacaklar sanırım..
Şu ana kadar boşuna kızdınız aslında Hürrem'e..
Ne yapsaydı,
Hücrede öldürmeyi başaramadılar,dövdüler ağzını burnunu dağıttılar,zehirlediler ama ölmedi,Sülüman'ın yokluğunda evlendirmeye kalktılar,evlatlarından kaç kereler ayırmaya kalktılar kaç kez saraydan sürgün edildi vs vs vs..
Şimdi artık güçlendi ve karşılık vermeye başladı..
Etkiye-tepki yani..
Hürrem'e sinir olanlar, asıl şimdiden sonra sinir olacaklar sanırım..
Ne yapsaydı,
Hücrede öldürmeyi başaramadılar,dövdüler ağzını burnunu dağıttılar,zehirlediler ama ölmedi,Sülüman'ın yokluğunda evlendirmeye kalktılar,evlatlarından kaç kereler ayırmaya kalktılar kaç kez saraydan sürgün edildi vs vs vs..
Etkiye-tepki yani..
andromeda
yorumuna yine bayıldım ama bişey merak ediyorum,hürremciler genelde ibrahimi sevmiyor ama sen pek ona bişey demiyosun?sebep??
anaaa bu nası bişiir öldüm bittim süper yaa ağlıycam şimdi vallahiayy gerçek hürremi çok merak ettim yaa okadar mı güzelmiş ki baksana adamı kendine kul köle mecnun etmiş nası becermiş yaaa bravo haaa!!!!!
Ne yapsaydı,
Etkiye-tepki yani..
evet bakın dikkat edin mahi elindeki tüm ümidini kaybedince mustafaya sarıyor...ve mustafıyı diğer kardeşlerinin yanında bile dolduruyor.....yani tü kaka hürremin aklına sokan yine mahiii........
Ne yapsaydı,
Etkiye-tepki yani..
topikçe çekiyoz
meggg
evet mahiciler söz sizdetabi söylüycek sözünüz kaldıysa
evet cnm bıde ck guzelde değilmiş aslına bakılırsa esas onemlı olan hurrem ın farklı olması zekı olması haremdekı dıger kadınlardan cok farklı herşeyıyle adamı kendıne aşık etmeyı bılmış her ıstedıgını yaptırmış kadın reiss reiss
evet megimm katılıyorum !kaç kez zehırleyıp oldurmeye kalktılar dovduler zındana attılar surgun ettıler ıftira ettıler yenı carıyeler gonderdıler sulumanın kafasını karıştırmaya çalıştılarr katil ilan ettiler suluman yokken evlendırmeye çalıştılarrr..onlar sayesınde öğrendı kotuluğu sarayda entrıkanın ıçınde buyudu yetişti..şimdi sonuçlarını çeksınlerrr
hürom benimmm hüremremimmm seni çekemeynler anten taksın heheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?