Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

işte budur...
ama mahi mustafayı kurban edecek bu gidişle...

Hatunlar bir iki bölüme kalmaz Mustafa büyüyor, Mehmet Günsur geliyor benden söylemesi

işte budur...
ama mahi mustafayı kurban edecek bu gidişle...

evet bakın dikkat edin mahi elindeki tüm ümidini kaybedince mustafaya sarıyor...ve mustafıyı diğer kardeşlerinin yanında bile dolduruyor.....yani tü kaka hürremin aklına sokan yine mahiii........

ayy evet bende çok güldüm çok komik yaa bayılıyorum gül ağayla sümbülün didişmelerine çok komikler yaaaa

ahh mahi vahhhhh mahi şimdimi aklına geldi bişeyler yapıp entrika çeviremek senin neyine o iş hürremin işi tecrübe oldu mastır yaptı kadın
hürremin herkez farkında neler ypıcağından ve yaptığından tabi nikahlı olunca herkez onun eteğinin dibinde olucak
ama mahiyede üzülüyorum yaaaayazık kadına neler yasamış mahidevran sultan...hürrem ezdikçe ezmiş onu...fazla akıllı ve fazle zeki değilmiş çok susmuş kaderine katlanmış mahidevran

Hürrem'e sinir olanlar, asıl şimdiden sonra sinir olacaklar sanırım..
Şu ana kadar boşuna kızdınız aslında Hürrem'e..
Ne yapsaydı,
Hücrede öldürmeyi başaramadılar,dövdüler ağzını burnunu dağıttılar,zehirlediler ama ölmedi,Sülüman'ın yokluğunda evlendirmeye kalktılar,evlatlarından kaç kereler ayırmaya kalktılar kaç kez saraydan sürgün edildi vs vs vs..
Şimdi artık güçlendi ve karşılık vermeye başladı..
Etkiye-tepki yani..

bende bende..her afta iple çeke çeke ip kalmadı

topikçe çekiyoz
meggg

evet mahiciler söz sizde tabi söylüycek sözünüz kaldıysa

benim için birtane hiçççç sinir olmam halada hürremin haklı buluyorum ne yaparsa yapsın

fragman istiyoruuuummmmm aaaaaaauuuuu mustafa büyümüş olanından olsunnnnnnn....gel cuma geeellll

andromeda
yorumuna yine bayıldım ama bişey merak ediyorum,hürremciler genelde ibrahimi sevmiyor ama sen pek ona bişey demiyosun?sebep??

Nedenini ben de bilmiyorum gerçekten ama sanırım Hürrem'in erkek versiyonu olarak gördüğümden bir şey demeyip nötr kalıyorum İbrahim'e.

evet cnm bıde ck guzelde değilmiş aslına bakılırsa esas onemlı olan hurrem ın farklı olması zekı olması haremdekı dıger kadınlardan cok farklı herşeyıyle adamı kendıne aşık etmeyı bılmış her ıstedıgını yaptırmış kadın reiss reiss

evet megimm katılıyorum ! kaç kez zehırleyıp oldurmeye kalktılar dovduler zındana attılar surgun ettıler ıftira ettıler yenı carıyeler gonderdıler sulumanın kafasını karıştırmaya çalıştılarr katil ilan ettiler suluman yokken evlendırmeye çalıştılarrr..onlar sayesınde öğrendı kotuluğu sarayda entrıkanın ıçınde buyudu yetişti..şimdi sonuçlarını çeksınlerrr

evet bakın dikkat edin mahi elindeki tüm ümidini kaybedince mustafaya sarıyor...ve mustafıyı diğer kardeşlerinin yanında bile dolduruyor.....yani tü kaka hürremin aklına sokan yine mahiii........

ee hünkardan bulamadı aradığını hatta hürrem beklediğindende dişli çıktı..nikah olayı mahiye tam bir darbe oldu..o da ne yapsın mustisinin tahta geçeceği ve kendininde valide gibi olacağı günlerin hayalini kuruyor aklınca..hünkardan halvet yok nasılsa.. sardıkça sarıyor garibimmm

topikçe çekiyoz

meggg

evet mahiciler söz sizde tabi söylüycek sözünüz kaldıysa

tabi tabi dövdüler ittiler kaktılar..o hiç bişey yapmadı, bunlar olurken veya bundan evvelinde..
hep sultanların en masumuydu..
kendi cariyesinin gülnihalin kürküne zehir süren,isabeli yılanla zehirleyen,isabelden kıskançlıkla kolyeyi alan o değildi caaanııımmm..
o nasıl sülümanı kıskanıp bunları yaptı ,mahi de onu ekarte etmek için yapmıştı..
zalak sülümanın zaafından dolayı da höttürü hürrem kendine ortam yarattı,tabiki etrafındakiler onun destekçisi oldu..
bu destekçileri de altın keseleriyle kendine çekti, masumluğuyla değil..

tapularla altınlarla kendine nüfuz yaptı yaaniii:86:
valide de ondaki bu fesatlık,bencillik cevherini,önü alınmaz gözü karalığını keşfettiğinden,onu elinden geldiğince uzaklaştırmaya çalıştı,haklıdır da..
mamafih, size göre hürrem haklı olarak yapıyordu bunları, ama nedense mahinin hakkı yoktu..

siz isabele ne kaaa sinir olduysanız, biz de o kadar hürroşunuza sinir olduk..:87::87:

mahinin elinde ne metaryal varsa onu kullanıyor,mustafaysa mustafadır..
hürreme herşey mübah, mahiye gelince eleştiri, yooookkkk öyleeee

onların ki gerçek sevgi ,aşk, aşk ,şiirler nameler dediniz
ama sizin hürrem ölüm döşeğinde sülümana seni hiç sevmedim hepsi intikam için di dememiş mi?
bu nasıl aşk oluyor pekiii..sülüman zalağının aşkı sadece..
ona da iyi olmuş işte, mahinin ahını almış sülümanda, bunlara şahit olmuş kendi kulağıyla..
gerçek aşk demek oluyor ki mahininmiş,sülümanı hürreme kaptırmış olsa bile,
böyle hürroş gibi kin tutmamış sülü ye

unuttuğum şeyleri, diğer mahici arkadaşlara bırakıyorum, onlar tamamlarlar..

mahinin yaptığınıda hürremin yaptığını da kim olsa yapar ....sonuçta ortada koskoca bi padişah var etrafındada bir sürü cariye.... hiçbir kadın unutulmuş biri olmak istemez....

evet cnm haklısın o kadarda güzel değilmiş tarih resimlere bakarsak gerçi biraz farkta oluyo çizim resimlerde tam kendileri gibi çıkmıyolar....şimdiki hürrem daha güzel
bu arada avatarındaki senmisin kız masallahın var çok hele saçların çok güzel kilo kaç:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…