Ahahaha
Şu an kopuşlardayım!
O ne güzel benzetme!
Pomba gibi!
Allah iyiliğini versin canım ya.. :)
oha cusunuz dıcem ıbrahım pasa nasıl yapısmak o oyle nıgara resmeneskıden mutfak lavabolarında pompa kulanırdılarya annelerımız su gıtmınce oyle yapısdı pasam bısey cıkdımı zavalı hatcemm nedır senın bu pasadan cekdın ama hak ettın hurrem kadar olamadın bak o 1 haftada doguor sen 2 haftadır doguramadın tabı adamda tak dedı hurross kız dıkkatlı ol kaynana ıste eskıde olsa yenıde bı cadılık dusunuyor
Serenay mıhurroş gıbı sempatiğin serenay gıbı bı kızı olamaz yoğğğ hayırrrrr gozlerı kahve hem onun
başkasını bulsunlar canım
karar verdım yok kesın su yapımcıları bulmam lazımmıhrımahı ben oynıcam sadece bı lens gerek gozlerde kocamn kız hurross anam ol
muhteşem yüzyıl gibi reyting rekortmeni bir diiziye gelmesin....bu hafta lale devrini tam izledim...çok saçmalamışlar kız kendini orada neden tüketsin............bi çınar kalmış ortada herkese tohum saçıyor...........bende olsam mihrima olurum hahah
Tuğçe'nin yerini Serenay aldı!
Tuğçe Kazaz fazla para isteyince, rol Serenay Sarıkaya'nın oldu...
29 Ocak 2012 Pazar
Lale Devri'nde Yeşim karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, Twitterdaki sayfasına Muhteşem Yüzyıl Mihrimah rolü yakında.. yazdı. Böylece Tuğçe Kazaz'ın hayalleri suya düştü. Sarıkaya, önümüzdeki günlerde Mehmet Günsürün de dahil olacağı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem ve Kanuninin tek kızları Mihrimah Sultan'ı canlandıracağını açıkladı.
Kazaz'ın diziden bölüm başına 15 bin TL istediği, ekibin de bu parayı fazla bulduğu iddia edildi.
Tuğçe Kazaz kesinlikle daha uygunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?