Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Mustafa'ya bak sen tek ağlayan kadın Mahidevran'mış..

Mehmet Günsur Diziye 46. Bölümde Gelecekmiş.
Valide ve İbrahim'in ölmemesi için arada 3 sene geçse, Mehmed'in 12, Mihrimah Sultan'ın 11, Selim 9, Beyazıt'ın 8 yaşında olması lazım ! Ve Cihangir'in de 2 yaşlarında falan olması gerek. Artık bu yaş konusuna dikkat ederler inşallah ! Çünkü şu an 5 yaşındaki Şehzademiz Beyazıt'ı bir bebek oynuyor. Selim'de aynı şekilde..
ve galiba mihrimah sultanı serenay sarıkaya oynıycakmış ...:iğrenç:

serenay hürreme hiç benzemiyor hürremin gözleri iri yüz hattı yuvarlak....ama serenayın yüz hatları hiç uygun değil şuanki mihrima çok benziyoor ..........ama entrika bakımından serenay saraya çokkk uygun lale devrinde baya bişiler yapıyor...ama hürroşum gibi sempatik birinin kızı asla öle itici soğuk biri olmamalı inşallahh değildir.....

ayrıca artık cihangire hamiş kalsın yaaaaaaaaa

Serenay mı hurroş gıbı sempatiğin serenay gıbı bı kızı olamaz yoğğğ hayırrrrr gozlerı kahve hem onun
başkasını bulsunlar canım

Serenay mı hurroş gıbı sempatiğin serenay gıbı bı kızı olamaz yoğğğ hayırrrrr gozlerı kahve hem onun
başkasını bulsunlar canım

Valla twit attı geçenlerde Serenay sarıkaya olacakmış bence çok da güzel oynar tam anasının kızı olur o .

Mihrimah rolü Tuğçe Kazaz'a teklif edilmiş. 15 bin lira istediği için kabul edilmemiş. Ben de bunu duymuştum kızlar..
Serenay'ı çok itici buluyorum açıkçası. Adanalı'da çok seviyordum ama Lale Devri'nde soğudum kızdan

Tuğçe'nin yerini Serenay aldı!

Tuğçe Kazaz fazla para isteyince, rol Serenay Sarıkaya'nın oldu...
29 Ocak 2012 Pazar

Lale Devri'nde Yeşim karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, Twitter’daki sayfasına “Muhteşem Yüzyıl Mihrimah rolü yakında..” yazdı. Böylece Tuğçe Kazaz'ın hayalleri suya düştü. Sarıkaya, önümüzdeki günlerde Mehmet Günsür’ün de dahil olacağı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem ve Kanuni’nin tek kızları Mihrimah Sultan'ı canlandıracağını açıkladı.

Kazaz'ın diziden bölüm başına 15 bin TL istediği, ekibin de bu parayı fazla bulduğu iddia edildi.

Tuğçe Kazaz kesinlikle daha uygunn

ayyyyyyyyy şaka gibi yaa serenay olmadı tarihde mihrima annesine çok benziyor deniliyo yaaaaaaaaaaa tuğçe daha yakın......ama oda bana donuk geliyor belki oyuncu olarak iyidir görmedi sonucta..

naz elmaz olsa olsa mahinin kızı olabilir

bütün hevesim kaçtı
serenayada nazada tuğçeyede sinir oluyorum
zaten nazın oynadığı dizilerin çoğu final yapıyo sürekli gelmesin o

muhteşem yüzyıl gibi reyting rekortmeni bir diiziye gelmesin....bu hafta lale devrini tam izledim...çok saçmalamışlar kız kendini orada neden tüketsin............bi çınar kalmış ortada herkese tohum saçıyor...........bende olsam mihrima olurum hahah

katılıyorum hemşire

bence ikiside uymaz yeni oyuncu arasınlar tuğçede sultan olmaz hürrem gidi biri lazım ayrıca mimar sinan kim olcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…