Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mahinin kuyruk acısı fenaa çook çok fena

ay ben nikah kıydıamadım dur ota toka laf atıyım şna da nasıl oturttuğunu göstereyim

mahinin kuyruk acısı fenaa çook çok fena

ay ben nikah kıydıamadım dur ota toka laf atıyım şna da nasıl oturttuğunu göstereyim

ya kusura bakmayin konuyla alakasi yok,
ama avatariniz beni cok rahatsiz ediyor,
dalga gecer gibi koymussunuz...

ya kusura bakmayin konuyla alakasi yok,
ama avatariniz beni cok rahatsiz ediyor,
dalga gecer gibi koymussunuz...

evet katılıyorum niyetiniz kötü olmayabilir ama hoş gözükmüyor...

ay neee bölümdü vayyy arkadaş haftaya kadar nası zaman geçer
ibramm yılan ibramm
evli birisi olduğu için tasvip etmesemde
ben bile tav oldum
bu hafta vın beyime lazımdı gelemedi bu hafta inş gelirim
bende en cok sarı elbisesini seviyorum

kızlar fragman ne zaman çıkıcak acaba çok merak ediyorum...ibrahimle nigarı bende çok merak ediyorum...baksen şu sinsi ibrahimin yaptığına gül gibi karısını aldatıcak yaa gerçekte böyle bişey varmıdır ki kızlar nigar diye biride varmıdır gerçekten gerçi hemen hemen birebir gerçekleri oynuyolar ama bilemedim şimdi:26:

Matrakçıııııı
Hatice de sinsi İbrahim de. Tam bulmuşlar birbirlerini işte. Kocası ondan soğumasın diye aldatmasına ses etmedi.
Onun hakkından gelicek Hürrem dur bakalım
Matrakçının boşama sahnesin tahmin ettiğim gibi oldu. Çok üzüldüm orda Nigar ve matrakçıya.

Nigar!a yazık oldu.
Şimdi Hatice kocasını korumak adına Nigar'a bir şey de yapabilir. Bu da bir ihtimal yani

abooooooooo ne olmuş böyle vayyyy ibramm vayyyyy

her erkekteki egolarına yenik düştü ...kapatı nigarı..

eee ne yapacak matrakcı evli rolümü yapacak buradan sırf 5 bölüm çıkar..

hatçee sen daha saadetin için orada doğur anam....

sonra mahiyi çok hürroş gördum...çocuğuda doldurmuş....

kesin mustafanın sözleri üzerine mahi ve musti manisaya gidecek....oradaki eğitim sonrası babasının yanına büyük musti olarak gelecek çok değil mehmet günsur şubatta burada.....

sonra bakın bizim ajan hürroşa behran paşayı nası çözdü valla cadıııı.....iboya yol gösterdi......

bu haftada çoooooooooooookkkkkkkkkk heycanlııı çokkkkkkkkkkkkk

ay süper fragman yaaaa...

mahiye üzülüyorum ama üzülmüyorum kendi akılsızlığından,nigar kalfa hürremede yamuk yaptı ama evlenirken allah mesut etsin dedi gülerek..mahi ne yaptı suratsız suratsız öptürdü elini defol der gibi...
kendi aptallığından kaybetti süleymanı...

matrakçı ne olacak,kimseye bişey demeyecek mi?gel çarşamba gel...

[video=youtube;AomwqEA3WlA]http://www.youtube.com/watch?v=AomwqEA3WlA[/video]

İbrahime'e bakkıııınnnnnn

aaa ibrahim nigara neden yapıştı anlamadım kızı üzdü o kadar mahide atık son kozlarını oynuyor ama ne yapsa nafile artık

offffffffff bu bölümmm varyaaaaaaaa süper ötesi mükemmelll dehşett heycanlııııı valla sabırsızlıklaa bekliyorum çarşambayııııııııı

Haha
Abim ile diziyi izlerken demiştim; Malkoçoğlu bu kız ile aşk yaşıcak diye.
Dediğim çıktı.
İbo ya zaten laf söylemiyorum.
Sadece iğreniyorum.

İbocuğuma bak sen.
Karısı orda doğursun o milleti kapatması yapsın. Haticeyi sevmiyorumda Nigar aradı kaldı yavrum yaa
Bu kırımdan gelen kız çok yapmacık. Sevmedim hiç.
Behram'ı çok beğenirdim şuan feci itici:44:

Özetle bu bölüm dehşet-ül vahşet

ibrahimle nigar halvetemi giriyo nedense hep haticenin hamileliğine denk geliyo

En heyecanlı bölümlerden birisi olacak çoğunun kaderleri değişecek..
Özellikle İbrahim Paşa, Mahidevran Sultan..

Bence behram paşa,pargalının nasuh efendıye soyledıklerını duydu.nıgarla aralarında bışı oldugunu anladı.zaten ecelınım paşaaa dıyo kesın tehtıt etcek
mahide sonunda gururlu bı hareket yaptı yanı artık yıllarrr oldu kadına anca dank ettı nıkah kıyılınca..hala umudu vardı demekkı halbukı daha ılk hurremı oldurmeye çalıştıgında suluman demıştı bızı oldurdun sen dıye.mustafa buyur yakında kesın hurros ta artık hamıle kalsın yiterrrr

oha cusunuz dıcem ıbrahım pasa nasıl yapısmak o oyle nıgara resmen eskıden mutfak lavabolarında pompa kulanırdılarya annelerımız su gıtmınce oyle yapısdı pasam bısey cıkdımı zavalı hatcemm nedır senın bu pasadan cekdın ama hak ettın hurrem kadar olamadın bak o 1 haftada doguor sen 2 haftadır doguramadın tabı adamda tak dedı hurross kız dıkkatlı ol kaynana ıste eskıde olsa yenıde bı cadılık dusunuyor

Ahahaha
Şu an kopuşlardayım!
O ne güzel benzetme!

Pomba gibi!
Allah iyiliğini versin canım ya.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…