teşekkür ederim andromeda bu arada yorumlarını bende beğenerek okuyorum ağzına sağlık...
arkadaşlar bişey daha sorucam hürrem hatice sultana ne dediki bölümün başında padişah hayran kaldı.
Canımcığım teşekkürler,en çok senin yorumunu merak ediyom biliyon sen tebrikler...
Haklısın valla hürrem süper ben olsam sinirden gurur yapardım ne öpcem elini ama hürrem bu akıllı :81:
Ben zaten gecen bölümde gülfeme bayılmıştım mahinin ağzının payını vermişti
Queen yorumunu beğendi harika valla
selam kızlar..
tatil olduğu için diziyi pek seyredemedim bu bölüm..
yorumlardan muaf tutun benii..
bu ibrahim paşa nigarı ya geberticek ya da kapaması yapacak.o kadar ölümden döndü hala bi ipnelik bi ipnelik.. azcık bi insan ol len.
hatice sultan yine en hamile ve en çığırtkan . annem diyo ben doğum sancım başladığında babana kahvaltı hazırlıyodum. hatçeye bak sen ,sultan ya çığırt allah çığırt. koca sarayı kadın kulak düşmanı böğürtüleriyle inletti bi cariye ortalıkta yok.
valide sultanda sol göz seyirmeleri başladı. firdevs hanımın yamuk ağzı geliyo yakındır ben diyim.
o aybige hatun ne çeşit ayol , hareme anarşik ruhla ,68 hippilerinden biri ışınlanmışçasına girdi..öyle tralaylay vay anarşik vaayy. hünkarın eteği öptü ,kalkınca enseye tokat totoya şaplak atçak diye bekledim.naber adamım aslansın kaplansın pumasın diyeceğidi sanki.bali beye yeni gönül yayları gevşetecek hatun kişisi..
hürrem sarayı osurtmaya devam ediyo örnek alınası hatun kişilik kendisi. siz öyle kaynanayı görümceyi kocaya şikayet ederken hatun neler tezgahlıyo da ,kocaa hünkara; saray ahalisine ayar verdiriyo. süleyman ayarı verirken hürremin o balkondan bakışı yok muuu idolümsüün hürremm !
güloğa nigara abayı yakmış havasıda verdiler hadım haliyle ne edecekse...
mahidevran ne zaman harakiri yapıcak merakla bekliyorum her türlü hezimet...
hünkara laf yok adam gözüme git gide daha yakışıklı gelmeye başladı. hele o façası yok muu hastasıyız...
hürremin tacı artık dizide yeni bi karakter olarak geçmeli. o nasıl bişeydir kardeşim ..!brehh breehh....
Safimummm bu hikaye çok hoşuma gidiyor
ya bi de bu sülüman nassı aşık yanassı güzel bakıyo yaa ne güzel savunuyo karısını
benim kocam böyle olsn başıma taç etmezsem kafam kopsun:123:
evet bıtanem benımde aynen çok hoşuma gıdıyo ozamankı adamlar mı böylemış acaba yaaa:26:
suluman cok guzel savunuyo laf soyletmıyo hep gozunun ıçıne bakıyo aah nerde öyle bulursak tuttuğumz gıbı hemen nıkahahurrem gıbı
ama şiirleri fılanda çok güzel
işte tatlım erkekte iş var. yoksa ibram gibi bi öküze naparsan yap kar etmez
zaten ben hemen nikah yapcam.kaçar maçar neme lazım...işi sağlama alalım de mi
Safimummm bu hikaye çok hoşuma gidiyor
ya bi de bu sülüman nassı aşık yanassı güzel bakıyo yaa ne güzel savunuyo karısını
benim kocam böyle olsn başıma taç etmezsem kafam kopsun:123:
sende layıksın canımevet bebeğimsana sulumandanda ıyısı layık zati ibraam dedinde oda metres mi yapcak nigarı acep :26:
Aynen katılıyorum noktası virgülüne.
sende layıksın canımtüm hürroşçular layık mahiciler topuklarıma sıkcak ama nesse yaa
bi cigara yakam heleohh güzel oldu haa
bu arada sarı çok yakışıyo hürrem reise
evet bebegımcigara sağlığa zararlı ama bebiiisiiiimm
:13:
ibo neler diyo matrakciya
Muhteşem Yüzyıl - 45.Bölüm
[video=youtube;AomwqEA3WlA]http://www.youtube.com/watch?v=AomwqEA3WlA[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?