Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Güncelleme:31 Ocak 2012 07:50 Yayından kaldırıldı
Muhteşem Yüzyıl dizisi büyük tartışmalar sonrası yayından kaldırıldı.

İlk 12 bölümü yayınlandıktan sonra sebepsiz şekilde yayından kaldırılan Muhteşem Yüzyıl'ın Rusya'daki seçim öncesinde Kremlin'i kızdırdığı iddia edildi. TV Kanal'ı, "Yeni bölümler için Mayıs'ı bekleyin" dedi.

Türkiye'de reyting rekorları kıran "Muhteşem Yüzyıl" dizisi, Rusya'da iki hafta önce yayınlanmaya başladı. "Domaşnıy" kanalı tarafından ilk 12 bölümü yayınlanan dizinin hiçbir açıklama yapılmadan ekrandan çekilmesi ise hayranlarını isyan ettirdi.

RUSYADA KALDIRILMIŞ

ALLAH ne diyem sana sana üzüldüm şok şok oldum kız kalpten gidecedimm.........

Bu İbrahim ne yapmak istiyor ya sarayda kıza etmediği kalmadı başkasıyla evlendi bu seferde boşattırdı kızı ya. Kapatması yaptı resmen sözde evli gözükecek,dikkat çekmeyecek ve gidip arada bir halvet edecek ohh ne güzel. Matrakçıya yazık değil mi o pargalının arkadaşı değil mi bu olay yüzünden araları da bozulacak kesin. Çok üzüldüm pargalıya. İbrahim Hürrem'i sevmiyor ama Hürrem çıkarıyor olayı ortaya gerçi Pargalı birşey yapamıcak eli kolu bağlı. Bir de Nigar hamile kalırsa herkes matrakçıdan sanacak. Ya dizide Hürrem sürekli hamile kalıyor, Hatice tekrar bebek isteyince hemencik kaldı ama Nigar kaç halvet eder yine kalmaz kalmaması gerekiyorsa. Valide'nin oyunu mu yemek bilmem.Belki de gerçekten Hürrem'den yana olacak artık. Mahidevran'a ne oluyor ya sen azad edilsen ne olur ki nikah Hürrem'de.Gideceksen git sarayda çok işe yarıyor sanki tehdite bak oğlunu da kışkırtıyor babasına karşı.

hatice ikiz mi doğurmuş ?? o mıy mıy haliyle ikisine nasıl bakacak ,ancak ibrahime bir şey olacak diye ağlamayı biliyor

ibrahim gene sinsi sinsi halletmiş işini kapatacak nigarı eve ...matrakçı da nasıl şanssız adammış yahu bir tek şansı sanatı

hürreme bir şey olmaz,yemekte zehir olması muhtemel bir şey olacak yemeyecek,

Serenay Sarıkaya'ya kötü haber

Muhteşem Yüzyıl’da Mihrimah Sultan’ı oynayacağını açıklayan Serenay Sarıkaya’ya yapımcısından veto geldi.

Tazminatı 500 bin lirayı öderse istediği yere gider. LaleDevri adlı dizide oynayan Serenay Sarıkaya, Twitter’da “Muhteşem Yüzyıl’da Mihrimah rolüyakında” yazınca ortalık karıştı.

Lale Devri’nin yapımcı firması Avşar Film yaptığı açıklamayla Sarıkaya’nın Muhteşem Yüzyıl dizisine dahil olması için bir servet ödemesi gerektiğini ortaya koydu. Avşar Film yetkilileri Serenay Sarıkaya’nın, Mihrimah Sultan’ı oynama isteğine şu yanıtı verdi: “Böyle bir şey yok. Kendisinin sözleşmesi var. Sezon sonuna kadar bizimle. Ayrılmayı düşünüyorsa tazminatını ödemek zorunda. Sözleşmesindeki 500 bin TL tazminatını öderse istediği yere elbette gidebilir. Kendisi bence muhabbet olsun diye böyle konuşmuştur. Lale Devri’nden ayrılacağını sanmıyorum.” Oyuncu Sarıkaya’nın, yapımcısının bu sert açıklamasına ne cevap vereceği ise merak konusu.

alıntıdır.

Kızlar bu arada Serenay'ın "Muhteşem Yüzyıl Mihrimah rolü yakında" yazdığı twitter hesabını bugün kapatmış olduğu da gözümden kaçmadı.. Yani haber doğruysa rezil olmamak adına kapatmış olabilir..

[video=youtube;JD7vx_FnOjw]http://www.youtube.com/watch?v=JD7vx_FnOjw[/video]

offff ibıoooo yandın oğlum sennn
demek nigar benim demiş haaaa
vay vay vay
yalnız ben nigarla pargalının gizli aşk yaşamasını istiyorum nedense
bu pargalıda nigarda hem gözü varmış hem neler diyordu kadına pislik

kızlar gizemin rolüde iptal oldu timur savcı kesin burayı okuyor hahahhahhaaaa

serenayında gelmemesi çok iyi olmuşşşş

Nigar ile Pargalı'nın aşk yaşamasına ben çok sevindim açıkçası.
Hatice'yi bir türlü sevemiyordum.
Zaten benim için bi Nigar birde Hürrem.
Nigar inşallah mutlu olur..
İbrahim ilk defa doğru bir hareket yaptı..

nigar mı doğru yaptı. nolursa olsun ibram evli bi adam beraber olmamalı

evlenip mutlu olmalıydı. nigar bunu hakediyordu

nigar mı doğru yaptı. nolursa olsun ibram evli bi adam beraber olmamalı

evlenip mutlu olmalıydı. nigar bunu hakediyordu

Sevmediği biriyle mi evlenince mutlu olucaktı?
Hiç sanmıyorum.
Pargalıda boş değilmiş Nigar'a karşı.
E o zaman o kadar işkenceyi neden yaptı kıza?
Pargalı'yı hak eden mıymıntı Hatice değil Nigar.

sarayda yaşlansa daha mı iyi? ne <<zamana kadar sultan kaprisi çekecekti

pargalı kendinden başka kimseyi sevemez. nigarı da sevmiyor. bi erkeğin, bi kadınla beraber olması onu sevdiği anlamına gelmez

yani nigar yedekte,cepte

mııymıy hatcede karısı

2.kadın ve sadece cinselliği yaşayacak. bu mu mutluluuk

nasuhla yaşarım daaa iyi en azından kullanılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…