Serenay Sarıkaya'ya kötü haber
Muhteşem Yüzyıl’da Mihrimah Sultan’ı oynayacağını açıklayan Serenay Sarıkaya’ya yapımcısından veto geldi.
Tazminatı 500 bin lirayı öderse istediği yere gider. LaleDevri adlı dizide oynayan Serenay Sarıkaya, Twitter’da “Muhteşem Yüzyıl’da Mihrimah rolüyakında” yazınca ortalık karıştı.
Lale Devri’nin yapımcı firması Avşar Film yaptığı açıklamayla Sarıkaya’nın Muhteşem Yüzyıl dizisine dahil olması için bir servet ödemesi gerektiğini ortaya koydu. Avşar Film yetkilileri Serenay Sarıkaya’nın, Mihrimah Sultan’ı oynama isteğine şu yanıtı verdi: “Böyle bir şey yok. Kendisinin sözleşmesi var. Sezon sonuna kadar bizimle. Ayrılmayı düşünüyorsa tazminatını ödemek zorunda. Sözleşmesindeki 500 bin TL tazminatını öderse istediği yere elbette gidebilir. Kendisi bence muhabbet olsun diye böyle konuşmuştur. Lale Devri’nden ayrılacağını sanmıyorum.” Oyuncu Sarıkaya’nın, yapımcısının bu sert açıklamasına ne cevap vereceği ise merak konusu.
alıntıdır.
AY COK SEVINDIM MIHRIMAHI BULAMDIKLARINA BEN GIDIM HEMEN OYNAMAYA HEYY YAPIMCIII YAPIMCI DUY SESIMI ISTE BU GELEN CAKMA MIHRIMAHINS ESI:d
kızlar gizemin rolüde iptal oldu timur savcı kesin burayı okuyor hahahhahhaaaa
serenayında gelmemesi çok iyi olmuşşşş
Survivor yarışmasıyla tanınan ve yarışmada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlenen Gizem Hatipolu?nun ?Muhteşem Yüzyıl?da haremdeki cariye kadrosuna katılacağı söyleniyordu. Önceki gün eşiyle birlikte Nişantaşı City?s alışveriş merkezinde yemek yiyen Gizem Hatipoğlu, ?O iş son anda iptal oldu. Ama neden böyle oldu ben de anlamadım. Görüşmenin önceden ortaya çıkması mı etkili oldu bilmiyorum ama cariyelik rolüm başlamadan bitti. Kimden ve neden oldu bilmiyorum ama hevesimi kırdılar.? dedi.
Nigar ile Pargalı'nın aşk yaşamasına ben çok sevindim açıkçası.
Hatice'yi bir türlü sevemiyordum.
Zaten benim için bi Nigar birde Hürrem.
Nigar inşallah mutlu olur..
İbrahim ilk defa doğru bir hareket yaptı..
ya bi de aklıma gelmişken nigarı alın ibramın pençesinden:2:
yapmayın etmeyin yazıktır kıza
bencede onu alsınlar
alsınlarda bana yer açsınlar beni koysunlar onun pençesine
seenaristler sağolsun duyduu sesimizi. ne serenay ne gizemyaşasın hürrem :118:
Survivor yarışmasıyla tanınan ve yarışmada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlenen Gizem Hatipolu?nun ?Muhteşem Yüzyıl?da haremdeki cariye kadrosuna katılacağı söyleniyordu. Önceki gün eşiyle birlikte Nişantaşı City?s alışveriş merkezinde yemek yiyen Gizem Hatipoğlu, ?O iş son anda iptal oldu. Ama neden böyle oldu ben de anlamadım. Görüşmenin önceden ortaya çıkması mı etkili oldu bilmiyorum ama cariyelik rolüm başlamadan bitti. Kimden ve neden oldu bilmiyorum ama hevesimi kırdılar.? dedi.
hahahahah koptum yaaynen canım tımurr bey ozaman duyun sesımızı
gizemde serenayda olmadı oh ıyı oldu yaaa zaten gızem oyuncu degıl oyle bı kadroda gerı kalabılırdı yanı çok daha ıyısını bulabılırler serenayı yakıştırmadık bız mıhrı rolune goz rengı bıle tutmuyo yahu..tımur savcı sesımızı duysun benı affet tekı ferideyi alsın
Kızlar bu kimmmm biliyo musunuzzz? Bence Mihrimah rolü için çok uygun her kimseee
Eki Görüntüle 337127
Hürroşummmm
Eki Görüntüle 337129
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?