Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Ayyyy çok mutlu oldummmm Mihrimah rolüne hiç yakışmazdı zatennnn

Survivor yarışmasıyla tanınan ve yarışmada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlenen Gizem Hatipolu?nun ?Muhteşem Yüzyıl?da haremdeki cariye kadrosuna katılacağı söyleniyordu. Önceki gün eşiyle birlikte Nişantaşı City?s alışveriş merkezinde yemek yiyen Gizem Hatipoğlu, ?O iş son anda iptal oldu. Ama neden böyle oldu ben de anlamadım. Görüşmenin önceden ortaya çıkması mı etkili oldu bilmiyorum ama cariyelik rolüm başlamadan bitti. Kimden ve neden oldu bilmiyorum ama hevesimi kırdılar.? dedi.

kızlar gizemin rolüde iptal oldu timur savcı kesin burayı okuyor hahahhahhaaaa

serenayında gelmemesi çok iyi olmuşşşş

hahahahah koptum ya aynen canım tımurr bey ozaman duyun sesımızı

gizemde serenayda olmadı oh ıyı oldu yaaa zaten gızem oyuncu degıl oyle bı kadroda gerı kalabılırdı yanı çok daha ıyısını bulabılırler serenayı yakıştırmadık bız mıhrı rolune goz rengı bıle tutmuyo yahu..tımur savcı sesımızı duysun benı affet tekı ferideyi alsın

dizi de olsa gerçekte olsa,evli bir adamın başkasıyla birlikte olması doğru hareket olamaz...
hatice mıymıy olabilir ama kocasına sadık bir hatun

bir hafta daha bekliycez mihrimahıı acep kim ola ki yaaa

seenaristler sağolsun duyduu sesimizi. ne serenay ne gizem yaşasın hürrem :118:

ya bi de aklıma gelmişken nigarı alın ibramın pençesinden:2:

yapmayın etmeyin yazıktır kıza

Kızlar Hatice bir sultan yaa..Halktan biri değil...Değil ikizleri ,onuzları olsa da koymaz ona....Bir sürü bakıcısı,hizmetçisi vs var...;-) Yoksa da bulurlar zaten...

oleyyyyy yasasın ohhhhhhh

ayy yok kız feridede banzemiyo pek daha güzelleri ve benzeyeni bulabilirler

Kızlar Serenay Beyaz show'da twitterda hesabım yok. Biri adıma feyk hesap açmış milleti işletiyo. Çok uzun zamandır ve çok inandırıcı yapıyo falan filan dedi. O twit Serenay'a ait değildir sanmıyorum.

kızla aybigenin yanında bi kız vardı yardımcısı o kim sanki daha önce hiç görmedim çok merak ettim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…